בכל אופן, איזה מקלות הכי טובים ? שבירים פחות... וכו וגם ראש עץ או פלסטיק ? אני אישית קניתי את Promark עם פלסטיק ואני ממש מרוצה היו לי ZILDJIAN אבל הם התקרסמו לגמרי ... מוזר לא?
היה לי 5A עם גומי בסוף, והוא נשבר תוך שבוע. ויש לי עוד זוג חדש 2B עם גומי, אני לא יודע עדיין איך הוא. אבל בכללי, רימ-שוט מקלות חלשים. היו לי מספיק זוגות שלהם.
ANYWAY´S לא היה מקל אחד שהחזיק אצלי מעמד יותר משבוע-שבועיים גג (מאלה שאני מנגן איתם בבית) ונסיתי מלא סוגים של מקלות כולל VIC FIRTH,PRO MARKוכל מה שבחוץ... ובחזרות תמיד הולך לפחות אחד... (מה לעשות אני מנגן רים שוט כל הזמן). בכל אופן אני מנגן על דניס צ´יימברס או מאנו קאצ´ה של זילדג´יאן... יש לי יער של מקלות לגריסה אצלי בבית, אם למישהו יש רעיון מה לעשות איתם זה יתקבל בברכה! דרך אגב, יש לי גם את המקלות של AHEAD מהגרפיט שהם נחמדים ולא שבירים (רק הפלסטיק הולך) אבל אין להם ממש את התחושה של עץ... YOU KNOW WHAT I MEAN?
יש לי גם AHEAD בבית, חרא של מקל, ולא שווה ת-40$ שהוא עולה (אחוש יקר). ובכלל אין, כמו שציינת, בכלל ת´הרגשה של עץ... לא אוהב ת´מקל הזה. (ות´אמת אני לא מבין מה לארס מוצא בו גם...). אין כמו Pro Mark ! ה-מקל הכי עמיד.