מקלות - Grindstix

sasonando

New member
מקלות - Grindstix

מישהו שמע על זה? במקרה הגעתי לאתר וראיתי שיש כמה שמות לא רעים בכלל שמשתמשים במקלות האלה - המתופף של אוריג'ין, דיוואורמנט, מיזרי אינדקס, פייסלס, סקינלס, ועוד... חשבתי להזמין לראות איך זה. מה דעתכם? grindstix.com

WinterZ

New member
בטח ראית ב-SickDrummer.

אחלה אתר לחובבי התיפוף היותר אגרסיבי (דת' מטאל, גריינדקור וכו' וכו'). המקלות האלה כמו גם ה-Drumshoes הם סתם גימיק מטומטם. תראה מה נוח לך, אריק פארק (Devourment) משתמש בהם אני מאמין כי הם בחינם. ככה או ככה, לך תקנה לך סטוק של מקלות שאתה אוהב ונוחים לך (תתאמן עם כמה שיותר עבים שיהיה יותר קשה לטחון גריינדים). אני מנגן על 5B/2B של פרו-מארק ואני לא צריך שום מקל מיוחד בשביל בלאסטביט.

TAMIR182

New member
מז''א לטחון גריינדים?

המקצב המהיר הזה עם הסנר וההיאט\מצילה ביחד ?

WinterZ

New member
באס/סנר (ותעשה עם המצילות מה שבא לך)

בד"כ בשש-עשריות/חלקי 32. הגריינדים שלי בד"כ הפוכים, סנר/באס (ומצילות נכנסות מתי שמתאים כולל מעברים).

לא הבנתי..

גריינדינג= 1\16 או 1\32 ממש מהר? ואת הגריינדינג עם הבס אתה בטח עושה עם דאבל באס..כן?

Cornihulio

New member
גריינד-

הכוונה לקטע מתמשך של תיבות שמורכבים מדאבל באס- ב-1\16 או 1\32, בטמפואים גבוהים. בהקשר לידיים- כל מה שתעשי כל עוד המהירות גבוהה זה ייקרא גריינד.

drums123

New member
גריינד זה לא השילוב בין הבאס לסנר?

בסים בשש-עשריות לדעתי לא נקרא גריינד לבד..

WinterZ

New member
הבסיס הוא באס/סנר

אפשר לתת גם באס יחד עם הסנר ולשחק עם זה. ככה או ככה, צריך להיות מהיר לא משנה מה, והעיקרון הזה חייב להישמר. סנר מהיר, דאבל באס יחד עם סנר שמיניות או מה שבא לכם - זה בלאסטביט.

למעלה