מקלות סנוקר

הטיל2

New member
מקלות סנוקר

יש שיאמינו ויש שלו מבדיקה שעשיתי עם חברים טובים בב"ש מתברר שלכאורה כל המקלות שמגיעים אלינו לארץ וכאילו למקצוענים מיובאים מסין נקודה כדי לסבר לכם קצת את האוזן נכנסתי למכולה של אחד מהם והנה התוצאה מקל של גון פריס רק מקצוען ישים לב נרתיק טלסקופ גדול גיר מגנטי כפפה של מאסטר הבאתי לכם דוגמאות את זה מוכרים לכם בכל הארץ נקודה. ושלא תחשבו שזה יקר אולי לכם מוכרים יקר. אז תתחילו להתעורר ולקנות בחו"ל ולייבא וזו דעתי ובגלל שהפורום פה נחמד ואני רואה את הרצינות שלכם הבאתי לכם תמונות.ואין לי שום כוונה להתנצח איתכם פה בפורום אפילו את התמונות לא ידעתי איך מעלים לפורום השקעתי בשבילכם וקראתי לאחד מהאחיינים שלי.

הטיל2

New member
מקלות טלסקופ

אהי לא משווק או מוכר אני רק מביא לכם לראות מה היה שם זה כמובן מגיע אליכם בסוף

9ball master

New member
אתה לא מחדש לנו כלום...

לפחות לא לי... כמעט כל מקלות הסנוקר שמיוצרים בייצור המוני (mass production cues) מיוצרים במזרח אסיה, כאשר רוב הייצור מתבצע בסין ובטאיוון. אפילו מותגים אנגליים כמו BCE ו Rileys מיוצרים בסין. ישנם היום במזרח מפעלים ענקיים שמעסיקים אלפי עובדים לייצור מקלות ואביזרי ביליארד והמון מהמותגים אפילו מיוצרים באותו מפעל, אלו מפעלי OEM שכל אחד יכול לתת להם עיצוב (או לקחת מהם עיצוב) ותמורת הזמנה של כמות מינימלית הם ישימו איזה לוגו שאתה רוצה.... רמת הייצור של חלק מהמפעלים הנ"ל ועבור חלק מהמותגים היא דיי גבוהה כך שלהגיד "תוצרת סין" זה כבר לא מילה כל כך גסה. כמובן שלדעתי עדיין רמה של מקל שמיוצר על ידי יצרנים קטנים שמקפידים אל כל מיני איכויות עדיפים בהרבה אך גם עולים בהתאם. לגבי ה john parris שבתמונות שלך, אישית נראה לי שמדובר בחיקוי כי זה לא הלוגו של john parris, בתמונה שצירפתי ניתן לראות את הדבר האמיתי. זה שהמחירים בארץ מופקעים זה כבר ידוע לכולם אך ברמות מחיר מסויימות עדיין עדיף לקנות את המקל בארץ גם בגלל שהמחיר הסופי אחרי ייבוא יצא פחות או יותר אותו דבר וגם בגלל שיש לך למי לפנות מבקרה של בעיה (ובמקלות זולים לא חסר...)

ברור, דווקא woodcraft לא רע

בכלל בסין. ואגב סין תיכף גם תהיה יקרה ואז ייצרו את זה בתאילנד, וויטנאם וכיו"ב.

למעלה