צודק
ויש עוד כמה.... לגבי ה4150, חוץ מהשילוב של שן כחולה וWIFI ותשתית יותר טובה, הוא מאכזב בשאר, כמו איכות המסך וסוללה. דווקא הדגם 4350 בעל מקלדת וסוללה יותר חזקה לא משווק באזורנו וזה חבל. החסרונות של ה4350 הם חוסר בCF והמקלדת מגדילה את המכשיר, אם היו עושים את זה כמו בפאלם TT3 עם מסך נפתח, זה היה הרבה יותר טוב. החסרונות של ה5550 הם הגודל, בשביל כרטיסי CF צריך שרוול ומסך פחות חד (בגלל שיותר גדול). אל משפחת ה19XX אני מתייחס כאל גימיקים שאמורים להעביר משתמשים מהפאלם לפוקט פיסי ולכן יש להם כוח עיבוד ואיכות פחות טובה מהשאר, היתרון היחיד שלהם הוא הגודל שלהם. אני חושב באמת שהמיו 558 זה גלגול של הקסיופיאה E200 עם העיצוב, וכל שאר התכונות. כמובן שבגלל התקדמות טכנולוגית הוא כולל רכיבים יותר מתקדמים, אבל הקונספט איכשהו דומה. ואם אכן אני צודק, זה צריך להיות מכשיר חיה רעה. לגבי העיצוב, "אל תסתכל על הקנקן אלא על מה שיש בתוכו" , אני מעדיף מכשיר עם ביצועים טובים מאשר מכשיר מעוצב עם ביצועים ותועלת נמוכים, הרי בכל מקרה מדובר פה בכלי עבודה. על הE200 שכבר התחיל לרדת צבע מהפלסטיקים בצד (בעיה כואבת וידועה) אנשים עוד מסתכלים בהתפלאות ורוצים "לבדוק" את המכשיר, וכאשר אתה מריץ להם איזה קטע וידאו במסך מלא הם ישכחו בכלל מהקימורים של המכשיר. בHP יודעים לעצב מכשירים יפים יותר, אבל בביצועים המתחרים עוקפים אותם. לכן בזמנו קניתי את הקסיופיאה E200 ולא את האיפק 3850. חוץ מזה, מישהו הריץ על המיו 558 Benchmark ? מעניין לראות את הביצועים שלו מול האיפק 5550. הערה אחרונה, הסתכלתי על השוואות ביצועים של מכשירים וראיתי שמבחינת ביצועי חומרה האסוס 620 מוביל כמעט בכל ההשוואות. חבל רק שהוא לא מכיל עוד אופציות חיבור כמו WIFI ותמיכה בכרטיסי SD.