מקלדת

mikeoreli

New member
למה לא קראת לי ?

הייתי עוזר לך. אם היום הייתי מרגיש שאני צריך להחליף את הקסיופיאה שלי, רוב הסיכויים שהייתי קונה את המיו 558. בכל שאר המכשירים של HP יש פשרות, אפילו ה5550.

2cookie

New member
הגודל../images/Emo45.gif

ב2210 זה הGRIPים הנופלים והג'ויסטיק שנראה (וגם מספרים שהוא) לא נוח... ב1940 יש את המסך הצהוב והמעבד המוזר של סמסונג (חזרנו לימי הNEC-היטאצ'י-אינטל?) ורק המכשירים מסידרה 4 מצליחים להיראות מושלמים. באמת נראה שבמיטאק אין פגמים חוץ מהעיצוב המרובע והמשעמם שלו... ממש כמו הקאסיו E200 בזמנו. לא אהבתי דבר אחד- את זה שיציאת הUSB צריכה מתאם כדי להפוך לסטנדטית.

mikeoreli

New member
צודק

ויש עוד כמה.... לגבי ה4150, חוץ מהשילוב של שן כחולה וWIFI ותשתית יותר טובה, הוא מאכזב בשאר, כמו איכות המסך וסוללה. דווקא הדגם 4350 בעל מקלדת וסוללה יותר חזקה לא משווק באזורנו וזה חבל. החסרונות של ה4350 הם חוסר בCF והמקלדת מגדילה את המכשיר, אם היו עושים את זה כמו בפאלם TT3 עם מסך נפתח, זה היה הרבה יותר טוב. החסרונות של ה5550 הם הגודל, בשביל כרטיסי CF צריך שרוול ומסך פחות חד (בגלל שיותר גדול). אל משפחת ה19XX אני מתייחס כאל גימיקים שאמורים להעביר משתמשים מהפאלם לפוקט פיסי ולכן יש להם כוח עיבוד ואיכות פחות טובה מהשאר, היתרון היחיד שלהם הוא הגודל שלהם. אני חושב באמת שהמיו 558 זה גלגול של הקסיופיאה E200 עם העיצוב, וכל שאר התכונות. כמובן שבגלל התקדמות טכנולוגית הוא כולל רכיבים יותר מתקדמים, אבל הקונספט איכשהו דומה. ואם אכן אני צודק, זה צריך להיות מכשיר חיה רעה. לגבי העיצוב, "אל תסתכל על הקנקן אלא על מה שיש בתוכו" , אני מעדיף מכשיר עם ביצועים טובים מאשר מכשיר מעוצב עם ביצועים ותועלת נמוכים, הרי בכל מקרה מדובר פה בכלי עבודה. על הE200 שכבר התחיל לרדת צבע מהפלסטיקים בצד (בעיה כואבת וידועה) אנשים עוד מסתכלים בהתפלאות ורוצים "לבדוק" את המכשיר, וכאשר אתה מריץ להם איזה קטע וידאו במסך מלא הם ישכחו בכלל מהקימורים של המכשיר. בHP יודעים לעצב מכשירים יפים יותר, אבל בביצועים המתחרים עוקפים אותם. לכן בזמנו קניתי את הקסיופיאה E200 ולא את האיפק 3850. חוץ מזה, מישהו הריץ על המיו 558 Benchmark ? מעניין לראות את הביצועים שלו מול האיפק 5550. הערה אחרונה, הסתכלתי על השוואות ביצועים של מכשירים וראיתי שמבחינת ביצועי חומרה האסוס 620 מוביל כמעט בכל ההשוואות. חבל רק שהוא לא מכיל עוד אופציות חיבור כמו WIFI ותמיכה בכרטיסי SD.

2cookie

New member
כתבת הרבה

אבל אני אגיב להכל
נדיר שלHP יש מסכים גרועים- איפה שמעת שהמסך של ה4150 גרוע? ובקשר לסוללה- אי אפשר שלא להסכים. בקשר ל4350- הוא בכלל לא גדול.. הוא די דק וכל מי שעשה עליו ביקורת טוען שממש מפתיע כמה שהוא קטן- הסרטון בCNET מוכיח. בקשר ל5550 אתה צודק. בקשר ל19XX- אתה החמצת במעט את המטרה שלהם. לא רק לגרום למשתמשי פאלם לעבור לPPC, אלא גם להביא את הPPC להמונים... בקשר לאייסוס- אני חושד מאד במכשיר הזה.. מספרים שהחברה ביטלה איזה יישום\רכיב האצה גרפית וזה העלה את הביצועים של המכשיר בצורה מפליאה... אבל אף אחד לא סיפר על שיפור של ממש בביצועים ובזמן התגובה. נראה לי שאייסוס, ממש כמו אנבידיה, גרמה למכשיר להיות מותאם יותר לבנצ'מארק... וSD אפשר להוסיף לו בעזרת מתאם, אבל הוא כל כך מכוער!

ron20

New member
אני מעדיף להסתובב עם

3 סוללות 900MA בכיס , ראית איזה עובי זה מוסיף (בטח גם משקל) ? חוץ מזה הסוללה מתבררת כלא כ"כ מגבילה... בהשוואה ל 36, 37, 38 שהיו לי זה שיפור משמעותי מאד ...

2cookie

New member
שזה זול מאד

ואם הייתי צריך את הזמן עבודה הארוך בצורה שוטפת- זו היתה הבחירה שלי.

mikeoreli

New member
מתנצל על כמות הכתיבה

חידשת לי לגבי האסוס. האם אתה יכול להגיב עם האתר שציין זאת היית רוצה לקרוא מה הם בדיוק עשו שם שהמכשיר מאכיל עפר את כל שאר המכשירים. לגבי ה4150, אתר שאני לא זוכר את שמו עשה השוואה בין הצג של ה2210 ל4150 ובזוית מסויימת ה"לבן" של ה4150 נראה צהוב יחסית ל2210, אני חושב שזה קצת מעיד על איכות נמוכה יותר, למרות שזה לא מורגש. בכל אופן, מסכי האיפק לא נחשבו להכי איכותיים מול חברות ששמו מולם מתחרים שבאותה הליגה. לדוגמא ל3850 ה"לבן" היה קצת כחול, לעומת הלבן של ה E200, גם הגודל של המסכים הוריד את החדות שלהם והעלה את צריכת הסוללה. לגבי הגודל של ה4350, הוא אולי דק יותר, אבל ארוך יותר מרוב או כל המכשירים (לפי פירסום המידות). מה שכן, ראיתי את התגובה שלך לגבי הסוללה המוגברת של ה2210 שמעלה אותו לליגה גבוהה מאוד והופכת אותו למוצר באמת שווה, אבל למה לעזאזל הם לא חשבו על זה קודם ועכשיו מאלצים אנשים להוסיף עוד 130$ ולהתקין את הסוללה שבאמת שווה, אבל מעלה את תג המחיר ל500$. לסיכום, אני לא ממש מת על HP. אני מאלה שהולכים נגד העדר. אני רוצה מכשיר בלי פשרות. אבל למי שזה מתאים. שיהנה.
דרך אגב, המיו הזה העלה חזרה את הדיון של מי יותר טוב HP או המתחרים שזה גם טוב.

2cookie

New member
בקשר לאייסוס

תוכל לערוך חיפוש בPPC מחשבות, שם ראיתי את זה... אולי אני אחפש מאוחר יותר. בקשר ל2210- גם אני חושב שהסוללה המקורית שלו כל כך קטנה שHP צריכים להתבייש... כנראה שה4150 סובל גם הוא מבעיית המסך הצהוב, אבל מתרגלים.... אני דווקא חושב שהאסטרטגיה של HP נהדרת- להוציא מכשיר לכל סגמנט בשוק. רק חבל באמת שברובם יש פגמים מעצבנים...

ron20

New member
קוקי ... ../images/Emo26.gif

אתה יודע שאני לא ממהר להתווכח אתך (מי כן
) אבל כמה זמן עבודה יש לך על ה 2210
על סמך מה אתה קובע ש HP צריכים להתבייש
בהשוואה לאיזה פוקט שאתה מכיר (ממקור ראשון) אתה קובע קביעות אלו
כתבתי את זה לא מזמן, אבל סוללה זה לא רק MA, יש גורמים משפיעים נוספים כמו חומרה ומע' הפעלה שמשפיעים על רמת הצריכה. ברור שיותר גדול=יותר עדיף, אני מודה שאין לי נסיון מספק עם MIO, DELL ואחרים אבל בהשוואה ל 3660, 3760, ו 3850 שהיו לי תקופות ארוכות הסוללה של ה 2210 טובה משמעותית. צודק מיקו שזה קצת בעייתי להוסיף למחיר המכשיר 130$, אני עדיין בדעה שאם-כבר משיקולי מחיר משקל ונפח עדיף לשים בתיק סוללה נוספת (900MA) אני ממש ממש לא חושב שה 2210 הוא המכשיר האולטימטיבי, שלא תהיה טעות ... אבל צריך להצמד לעובדות - יחסית לנקודת הזמן שהוא יצא - הוא היה חזק מאד וגם היום יש לו הרבה מה לומר אבל יש טובים ממנו וכמו שמיקו אמר פה - תחרות זה טוב.

2cookie

New member
יצאתי מתוך נקודת הנחה שהסוללה שלו

זהה לזו של ה1910 (אני טועה?) ועם מעבד חזק פי 2, הוא אמור לזלול אותה די מהר... והסדרות הקודמות (3XXX) לא היו ידועות בחיי סוללה ארוכים מדי

mikeoreli

New member
בחזרה לגבי האסוס

דבר ראשון, אסוס ידועה בתור יצרנית רכיבים אמינה ומוצלחת ולכן יחסית גם יותר יקרה. בפורום של Pocket PC Thoughts מצאתי כמה סברות : 1. הרכיב של הגרפיקה נמצא בתוך השבב ולכן משתמש באותו רוכב הפס - לא יתכן, על מנת לעשות כן יש תיצור שבב מותאם במיוחד עבור אסוס והרי הם פירסמו שהם משתמשים בPXA255. 2. זיכרון המטמון של הגרפיקה הוגדל והגישה למסך שופרה - הגיוני ואף יישמו זאת בקסיופיאה E200 שנחשב בזמנו למהיר יותר מהשאר בזכות זיכרון מטמון גרפי מוכפל והרחבת רוחב הפס למסך. כמו כן ניתן לראות שבביצועי המעבד אין הבדל כל כך גדול בין מכשיר זה לאחרים, ולכן ממליצים עליו עבור משחקים ששם התצוגה משתמשת ברוב המשאבים.

רועי.ג

New member
רק בנוגע לדרייבירים למקלדת ב mio

כפי שתיארתי קודם ניתן לחבר מקלדת USB סטנדרטית הדרייברים כבר נמצאים במחשב ואין צורך לבצע שום התקנה מיוחדת. כמו שציינתי הדרייברים הקיימים נותנים תמיכה לאנגלית בלבד, יש צורך בדרייברים מיוחדים לעברית ואנחנו עובדים על זה. ולגבי השאלה אם אפשר לחבר לזה מודם סלולרי. יש את מודם הGPRS שנכנס לחריץ ה CF, הנדי כבר מוכרים אותו ואני יודע שבקרוב מאוד אמור להתחיל יבוא מסודר של מודמי CF כך שנראה אותם גם בעוד מקומות. כמובן שקיימת האפשרות לעבוד עם הבלוטות' מול טלפון סלולרי עם בלוטות' וזה עובד מצויין.

יוסי 101

New member
מתי אתה צופה שווק של הסמרטפון

מתי צפוי שיווק של הסמרטפון שלכם כמובן לאחר גיור?

רועי.ג

New member
המכשיר נמצא בבדיקות של המפעילים

הסלולרים, תהליך הבדיקה והאישור הוא ארוך יחסית כך שאין לנו כרגע אפשרות למסור תאריכים או תחזיות לתאריכים. ברגע שהנושא יהיה בשל יותר נדאג לידע.

2cookie

New member
אבל השוק פתוח עכשיו לייבוא חופשי

אתם לא צריכים אישור מהמפעילים, המכשיר צריך לעמוד בכמה תקנים אירופאים וזה הכל... הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שבאמת הוא לא עבר את הבדיקות באירופה כי הוא נמכר רק בטייוואן.

moosh

New member
טעות בידך

כמו כל מכשיר שצריך לתפקד עם התקן חיצוני או פנימי כך גם המיו צריך דריברים על מנת לחבר מכשירים נוספים בUSB. Moosh

2cookie

New member
מוש היקר

יש לך קשר כלשהו עם מוש השור? לענייננו. הדרייברים להתקנים מסויימים כמו DOKים, מקלדת ועכבר מובנים במכשיר- וזו בדיוק הנקודה.

למעלה