מקלדת שליטה

• פותח הנושא Galso
  • פורסם בתאריך

Galso

New member
מקלדת שליטה

מזה בדיוק עושה? כדי לי להשקיע בזה בכלל? לפי מה שהבנתי זה אורגן כזה שלוחצים על התו והוא כותב אותו בקי אדיטור במקום לסמן עם העכבר את התווים נכון ?

HeavenlyB

New member
נכון

מקלדת שליטה היא מקלדת ששולחת פקודות מידי, בין אם לתוכנת הקלטה עם מידי, או מודול או סמפלר או כל מכשיר אחר שיכול לקבל פקודות מידי

Galso

New member
זה אומר

שאני מחבר אותה איך שהו למחשב ואז שאני עובד על הקיובס אני לא יצטרך לסמן את התווים עם העבר וככה התוצאות של הקצב יותר טובות........

Galso

New member
ועוד שאלה

באלבינו אני נמצא על הבנק של האמבינט ואני רוצה לשנות אותו לבנק של הקיקים.... איך אני עושה את זה?????

Galso

New member
עוד שאלה

באלבינו אני נמצא על הבנק של האמבינט ואני רוצה לשנות אותו לבנק של הקיקים.... איך אני עושה את זה?????

Galso

New member
אבל

אבל שאני עושה load ואני נכנס לתיקיה של האלבינו אין שמה שום צלילים שאני יכול להכניס דרך האלבינו ואם אני נכנס דרך המחשב לתיקיה אז יש שמה מלא צלילים

Galso

New member
סתכל

מחשב שלי-כונן סי-התיקיה של ה VST-אלבינו2 ואז יש שמה מלא תקיות של צלילים נכון????? אמבינט קיקים וכל מיני דברים כאלו......אז אני ניכנס לתיקיה של הקיקים ויש שמה מלא קבצים של כל מיני קיקים אבל שאני נכנס לקיובס ובוחר ב VSTinst.... את האלבינו בצד של השמות של הצלילים יש שמה load bank נכון???? אז אני לוחץ על זה ושאני נכנס לתיקיקה הזאת של האלבינו עם הצלילים שראיתי מקודם אין שמה כלום.... (אולי עכשיו כתבתי יותר ברור)

krypto

New member
יש שני סוגי קבצים לאלבינו 2

קבצי FXB שהם קבצי בנקים של סאונדים וקבצי FXP שהם קבצי סאונד בודדים לצערי לא ראיתי גישה לבנקים, אבל בבודדים אפשר להגיע לכולם פשוט תעשה Load instrument במקום Load bank וסייר עד לתיקיה של האלבינו בתוך הספריית VST . אצליזה עובד.

לא הבנתם אותו

נכון אתה רוצה להחליף את האמבינט אז ככה למטה יש לך מן ריבוע שחור שגם כתוב עליו אמבינט תלחץ עליו ואז תפתח לך רשימה של סוגי סאונדים אמביאנט פופ דאנס מיזרחית גרוזנית מה שבראש שך

לא הבנתם אותו

נכון אתה רוצה להחליף את האמבינט אז ככה למטה יש לך מן ריבוע שחור שגם כתוב עליו אמבינט תלחץ עליו ואז תפתח לך רשימה של סוגי סאונדים אמביאנט פופ דאנס מיזרחית גרוזנית מה שבראש שך

למעלה