מקלדת שליטה

gatinho

New member
מקלדת שליטה

קניתי מקלדת שליטה, יש לה חיבור USB וגם MIDI. כרגע אני אאלץ להשתמש בUSB כי אין לי ספק כוח חיצוני. השאלה היא כזו: נניח ואני בק את המקלדת דרך הUSB, ואני לא רוצה לעבוד דרך קיובייס, איך אפשר לשמוע אותה? איזה תוכנה אני צריך שתדמה לי קלידים שמקלדת השליטה תשלוט בה? תודה.

אם נחשוב בהגיון

כל תוכנה שיש לה אפשרות להפעלת סאונד ריזון קיובייס פרוטולס פרוטי לופס בנד אין הבוקס גיטר פרו גיטר הירו (סתם , סתם) הבנת את הפרנציפ? :)

gatinho

New member
אבל אני לא רוצה דרך קיובייס

או תוכנות שכמותה. את הגיטרה למשל אני מחבר דיירקט לכרטיס ואז עובד עם amplitube בפני עצמו, ולא דרך קיובייס (כשאני רוצה רק להתאמן). אותו דבר עם הקלידים.

אתה עובד עם מקלדת שליטה

אז יש לך בעיה!! אתה חייב תוכנה מארחת!! כשאני אומר תוכנה גם acoustic piano של NI http://www.native-instruments.com/index.php?id=akoustikpiano יכולה לספק פלטפורמה מתאימה - או כל VST אחר שיש לו מצב STAND ALONE (עמידה בתור עצמו ללא תוכנה מארחת) ושוב , אם אתה לא רוצה להגביל את עצמך בקטע הזה או שתקנה מודול חיצוני או שתקנה מקלדת אחרת שבאה עם סאונד

gatinho

New member
או, זה בדיוק מה שרציתי...

איזה תוכנות כאלה יש שיש להם stand alone? והאם יש כאלה חינמיות? אני רק צריך לשם אימון במקלדת, לא אכפת לי הסאונד.

חפש ב

WWW.KVRAUDIO.CO בטוח תמצא שם משהו נורמלי לעבוד איתו פשוט תיכנס לתפריט הפלאגינים , חפש כמובן חינמים בלבד ותמצא לך איזה חמש שש אופציות בטוח בהצלחה

gatinho

New member
מצאתי כמה דברים ממש מגניבים

של חברת DSK. בכל מקרה, יש בעיה אחרת. אני לא מצליח לזהות את המקלדת דרך הקיובייס. היא מחוברת דרך הUSB של המחשב, ולא דרך הכרטיס (כרטיס קול חיצוני m-audion fast track pro). אני פותח VST בקיובייס, ואז צריך לבחור input. יש לי שם all midi inputs או fast track pro או not connected. בכל מקרה המקלדת לא מגיבה באף אחת מהאפשרויות.

בעיקרון

המקלדת אמורה להזדהות אוטומטית , אבל הדבר הראשון לראות שהיא עובדת על תוכנה אחרת ושהיא מחוברת למחשב (שהמחשב עצמו מזהה אותה) אז תבדוק את זה ותחזור אלי....

gatinho

New member
אז ככה

זו מקלדת יחסית ישנה של midiman. המחשב כן מזהה אותה (בתור m-audio). על תוכנה אחרת אני לא יודע איך להפעיל, רק דרך קיובייס. על איזה תוכנה לדוגמא אפשר?

אממ

כל תוכנה שיש לה אפשרויות נגינה בMIDI פרוטולס בנד אין א בוקס פרוטי לופס ריזון גיטר פרו לא חסר...תוריד אפילו דמואים מאתר של החברות עוד דבר , תתן לי בבקשה את הדגם המדוייק של המקלדת אולי במנוהל יהיה כתוב יותר

gatinho

New member
אין צורך

הצלחתי. היה צריך כבל מידי בנוסף לUSB. זה די מסרבל את העניינים, כי הכבל מידי שלי ממש קצר.... יש אפשרות לעבוד רק דרך הUSB? זה ממש היה עוזר לי! תודה בכל אופן על הנכונות.

אם המקלדת

עבדה דרך הUSB עם הגיטר פרו אין סיבה הגיונית שהיא לא תעבוד עם הקיובייס , עניין של הגדרות

למעלה