מקלדת ל-Pocket PC של COMPAQ

מקלדת ל-Pocket PC של COMPAQ

שלום! פעם ראשונה שלי בפורום הזה ומקווה שתוכלו לעזור לי. הייתי תחילה בפורום פאלם כי התבלבלתי בין השניים.
ראיתי השבוע מקלדת מתקפלת שמתחברת לפוקט שלי, אך אין לי מושג במה מדובר. שאלתי את בעל המקלדת והוא אמר שזה צריך להזמין מחו"ל (15$ בערך). יש ברשותי פוקט כזה, עם מסך צבעוני, שקבלתי לא מזמן, רק שאין לי מושג איזו מקלדת יכולה להתחבר אליו ובמה בדיוק מדובר. לא ראיתי מעולם שמוכרים דבר כזה בארץ. אולי תוכלו לעזור.הדגם הוא H3900 Series

ep770ny

New member
../images/Emo13.gifרדפתי אחריך לפה...

במקרה של המקלדות לפוקט פיסי ההבדל בין המחירים בארץ לחו"ל הוא משמעותי ביותר (יחס של פי כמה וכמה) - ראה קישור לשרשור בקשר לדיון הזה. (אגב בהמשך השרשור יש קישורים לכמה מקלדות מאד זולות, ואפילו אחת של Logitec ב 14.99$! (לעומת המקלדת הכי זולה בארץ- 755.58 ש"ח
- ראה קישור). ולכן לפי דעתי תתעניין בקישורים שנתתי לך בפורום פאלם ופה.

המון תודות

כן, הבנתי שמחו"ל זאת הדרך היחידה להשיג דבר כזה. אגב, אני יודע שללימודים עדיף לי מקלדת שמתקפלת, רק שאלתי היא האם מקלדת רגילה היא משהו כבד שלא נוח לסחוב? זה כמו מקלדת רגילה של מחשב? לגבי העברית, אני מקליד על עיוור גם ככה, אז אין שום בעיה. בפוקט מערכת ההפעלה היא בעברית כבר.

ep770ny

New member
אני אישית

לא מכיר מקלדות לא מתקפלות לפוקט פיסי... בכל מקרה תחפש שם.

הא, באמת?

טוב, אני אסתכל... זה באמת חשוב, כי אם כך, אצטרך לחפש מקלדת יחסית קלילה כדי לסחוב אותה בתיק. אגב, אם כבר, מה בדיוק ההבדל בין פוקט לפאלם? מבחינתי זה נראה אותו דבר, אותו רעיון גם.

ep770ny

New member
לא הבנת

יש רק מקלדות מתקפלות (אין לא מתקפלות...) - ולכן אין לך בעיה של ניידות כי הן אפילו נכנסות לכיס מקופלות. ההבדל בין פוקט לפאלם הוא מערכת ההפעלה (חיפוש קליל בשני הפורומים יעלה בפניך מאות ויכוחים ועשרות אלפי הודעות לגבי מה מהם עדיף...). פוקט פיסי עובד על מערכת Windows דומה לזו של המחשב הרגיל (העדכנית ביותר- 2003), לעומת מערכת ההפעלה לפאלם (העדכנית ביותר היא Palm OS 5.2). אגב, לגבי השאלה שלך בפורום פאלם- Ipaq הוא מתוצרת HP, שזה אותו דבר שמיוצר בידי Compaq - ראה תמונה מצורפת. יכול להיות שהם נראים אותו דבר בהתחלה, יש הרבה הבדלים, הרעיון הוא אותו רעיון (מחשב כף יד) אבל שתי מערכות ההפעלה מאד שונות, ולכל מערכת הפעלה תכונות ותוכנות שונות המיועדות לה.

צודק! טעות שלי

לא קראתי כמו שצריך. בטח השעה!
בכל אופן, התמונה שהוספתי, המכשיר שמופיע - ככה בדיוק נראה המכשיר שלי. אותו דבר בול. אני חושב שלפי כל הנתונים זאת המקלדת שאני צריך לרכוש למכשיר שלי. שאלה אחת חשובה: כיצד מתבצע מעבר הנתונים מהמכשיר למחשב? עוד לא עשיתי זאת בפועל. יש לי את המכשיר וגם מטען שלו. למטען יש 2 יציאות למטה שאחת זה חשמל והשני אמור להתחבר כנראה למחשב. האם צריך תוכנה מיוחדת כדי להעביר נתונים מהמכשיר למחשב? במכשיר שלי יש מערכת הפעלה חדישה (2003 לדעתי) ועם תמיכה מלאה בעברית.

ep770ny

New member
צריך תוכנה מיוחדת

היא נקראת ActiveSync, היא באה עם התקליטור שמצורף למכשיר, כמו"כ ניתן להוריד אותה מהאתר של Microsoft (ראה קישור). המכשיר שלך אכן מתקדם (מבחינת יכולות) אבל עד כמה שאני יודע הוא עובד על מערכת הפעלה 2002.

ep770ny

New member
לגבי המקלדת

נשמח אם תדווח לנו איזו קנית ואיך אתה מסתדר איתה.

OK. בכיף! ../images/Emo13.gif

אני מבצע הזמנה דרך קרוב משפחה שמגיע השבוע ארצה, אז הוא ירכוש אותה עבורי בחו"ל. כפי הנראה, זו המקלדת כמו בתמונה כאן. אלה אם יש משהו אחרון שיתאים לפוקט שברשותי, שזה אותו דגם שבתמונה. בדיוק אותו דבר. אגב, המקלדת עצמה לא צריכה לתמוך בעברית נכון? זה תלוי במערכת הפעלה שמותקנת במכשיר עצמו? שהיא כאמור תומכת עברית מלאה. אולי אצטרך רק להדביק עליה אותיות, למרות שאני כותב על עיוור בכל מקרה.

אתה צודק

המדבקה מאחורה של מייקרוסופט אומרת שמותקן כאן PocketPC 2002 Prem בכל אופן, אני מזמין את זה מחו"ל כמובן. את התוכנה יש לי. המון תודות!!!

למעלה