מקלדת לפוקט PC

yairma1

New member
מקלדת לפוקט PC

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מקלדת ניידת ל- IPAQ1940 תודה יאיר

גם לי שאלה באותו הנושא:

שאלתי זאת בעבר אך הפעם אחזור על זה שוב מסודר. ברשותי iPAQ H3900 של HP עם מודם והכל. אותו מכשיר כמו בתמונה כאן. אני מעונין להזמין עבורו מקלדת והבנתי שבארץ המחירים בשמיים, אז הפתרון הוא רק מחו"ל. תחילה חשבתי שיביאו לי את זה קרוב משפחה מחו"ל לארץ אבל בסוף זה לא יסתדר אז אני צריך להזמין בעצמי. בדקתי ב-Amazon.com ומצאתי את המקלדת המתאימה, שהיא גם מתקפלת ועושה רושם נוכה. לצערי, זו המקלדת היחידה שמתאימה למכשיר שלי שניתן לרכוש באמזון כרגע. השאלה היא כיצד אני יכול לבדוק האם קיימים דגמים נוספים או אחרים של מקלדות שיתאימו לפוקט PC אצלי והאם לדעתכם המחיר סביר או שאולי עליי לחפש באתרים אחרים. אשמח להנחיות ממי שביצע הזמנה כזו בעצמו והאם הוא מרוצה מהתוצאה.

והאם המקלדת הזו מתאימה לכולם

יש כאן מקלדת שעולה יותר כסף שעושה רושם שהיא מתאימה לכל ה-Pocket Pc הקיימים. זה אפשרי? היא גם נראית לי הרבה יותר נוחה ממה שמצאתי קודם.

AYELET1

New member
מיש'ו יכול להצביע מנסיון על מקלדת

שתומכת בעברית (ואיזו עברית)?

למיטב הבנתי, כל המקלדות יתמכו עברית

לא משנה איזו מקלדת תרכשי, היא תתמוך בעברית בתנאי שמערכת ההפעלה במכשיר מבינה עברית. זה לא תלוי במקלדת. מה שכן, על המקלדת לא מודפסים האותיות בעברית ויש צורך לרכוש אותיות נדבקות ולהדביק על הלחצנים. זה מה שאני מתכוון לעשות עם המקלדת שברצוני לרכוש. ראיתי אחרים עושים זאת ללא כל בעיה.

למעלה