מקלדת לפאלם -

מקלדת לפאלם - ../images/Emo91.gif

טוב, זה לא ממש המלצה, זו אהבה ממבט ראשון ואפילו לא יצאנו לדייט (עדיין לא, ביום ראשון אבקש רשות מאביה ואז תוך שבועיים היא אצלי
) המחיר הוא $50, תמונה מצורפת אגב מה שער הדולר המעודכן לפאלמים, עדיין 16.30 אלירם? (למי שיתכוון לקנות בארץ)

shahf

New member
נראה נחמד

חמוד אבל לא צריך ציפורניים למקשים בגודל כזה?!?!?!?! בעיית הגודל למרות זאת עדיין טוב

shahf

New member
שאלה לגבי המקלדת ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

נניח ואני קונה את המקלדת בחו"ל, או באינטרנט באתר מחו"ל. ואני רוצה לכתוב בה בעברית. המקשים באנגלית. אני מתמש בפאלם בבית ספר (כמחברת), וזה אומר שאני צריך לכתוב הרבה וכמובן בעברית. אז השאלה היא;איך אני כותב במקלדת בעברית??????

התשובות - אחת אחת ../images/Emo81.gif

המקלדת היחידה בעולם, שפותח לה דרייבר שתומך בעברית היא המקלדת של ThinkOutside - המקלדת המתקפלת של פאלם - שעולה בחו"ל 99 דולר, בארץ מחירה מתחיל מ-550 שקל ומטפס עד ל-959 שקל למקלדת המתאימה ל-m50X. ההבדל היחיד בין המקלדות שקונים בחו"ל, לבין חלק מהמקלדות שקונים בארץ, הוא שבמקלדות בארץ העברית צרובה על המקשים - כלומר לא צריך להדביק מדבקות. אני כבר מזמן מקליד בשיטה העיוורת - כך שאני לא צריך את העברית על המקשים ולא הדבקתי אפילו מדבקות על המקלדת. ב-$99 דולר ועם הדרייבר של כלנית, אני משתמש במקלדת על בסיס יום יומי והיא נוחה ומספיקה לי כדי לכתוב מדור פאלם שלם ברכבת, בזמן הנסיעה לתל-אביב (מב"ש רבתי). המקדלת שהצגתי, תהיה בהחלט מקלדת שאשקול לקנות ואף אבקש מהחברה את הדרייבר, כדי להתאימו לעברית. כמובן, בכל הגודל הקטן הזה לא תוכלו להכניס גם מפרט (תצוגת אותיות) עברי, ולכן גם אם יהיה בעתיד דרייבר לעברית (שמופעל באמצעות ה-CapsLock במקלדת הקודמת), תצטרכו "לנחש" איפה נמצאת כל אות ולמה "א" זה "T" ולא "R".

למעלה