מקלדת בעברית

שלית

New member
מקלדת בעברית

לאחרונה עלו מספר שאלות לגבי מקלדת בעברית, אז חשבתי לעצמי שאולי תוכלו למצוא את הקובץ הבא מועיל - זו טבלה של האותיות בעברית מסודרת לפי הסדר במקלדת בגודל המתאים בדיוק להדבקה על המקלדת (הטבלה נמצאת בתוך תיבת טקסט כדי שניתן יהיה להזיזה בקלות). כל מה שצריך זה להדפיס על מדבקה, לחתוך לפי הקווים בסכין יפני ולהדביק (בקובץ ישנן שתי טבלאות - האחת עם אותיות אדומות המתאימה לכל מקלדת למעט שחורה, והשניה עם מדבקות שחור לבן המתאימה למקלדת עם קלידים שחורים). לשירותכם

az ma

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

ושתי שאלות: אחת, האם ניתן לשנות scaling? והשניה, האם ניתן לשנות Font? אם לא ניתן לערוך שינויים אז נראה לי שיותר פשוט לקנות ת'אותיות מוכנות להדבקה... ושוב,

שלית

New member
ניתן לשנות מה שרוצים

אם הבנתי נכון את שאלותיך, אז אני לא חושבת שהקובץ מוגבל לRead Only והעובדה שהטבלה נמצאת בתוך תיבת טקסט בטח לא צריכה להפריע לביצוע שינויים אבל אם כן אני יכולה לשים את הקובץ שוב כשהטבלה אינה בתוך תיבת טקסט... (מה שכן - אני ניסיתי הרבה מאוד גופנים לפני שהגעתי למסקנה שזה יוצא הכי ברור אבל כמובן שזה מאוד אינדיבידואלי...)

ליאתA2

New member
מדבקות למקלדת

אולי כבר נדבקתי במחלה האמריקאית הכי חמורה: נוחיות מעל לכל - אבל לא נשמע לכם יותר פשוט לקנות מדבקות מוכנות? והן גם שקופות כך שהן לא מכסות את האותיות באנגלית (אולי הכל זאת מפעם לפעם נרצה להקליד בשפת הילידים...)

aviadl

New member
מצאתי. אפשר להזמין מהאינטרנט

המחיר הוא רק $5 כולל דמי משלוח. נראה לי שזה יותר זול מקניית דפי מדבקות למדפסת וכמובן, לא צריך לעבוד קשה. מצ"ב לינק

DJNYC

New member
הם לא מחייבים משלוח עבור מדבקות

כי הם שולחים את זה במעטפה... אני הזמנתי 5 דפי מדבקות, והם שמו במעטפה ושלחו.

gozala

New member
מדוע לא ללמוד הקלדה עיוורת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

הן מדובר כאן בסידרת תרגילים ואז לא משנה על איזו מקלדת אתם עובדים והמדבקות ממילא מכסות את הסימונים לאיפוס האצבעות על המקום הנכון. אני אישית עובדת שנים על מחשבים נישאים ש-משום מה אני רוכשת בחו"ל... המיקלדת שלי בכלל אנגלית מיני אז, מה הבעיה? זו הדרך הארוכה והקצרה בסופו של דבר. הנה כאן תוכנה ל-הקלדה עיוורת, אחת מיני רבות.

ליאתA2

New member
אמריקה

לא צריך לאלתר יש הכל מן המוכן. יש לי Lid organizer במטבח בשביל לאבד את המכסים של הקופסאות...

למעלה