מקלדתחיצונית

t a m t a m 3 0

New member
מקלדתחיצונית

שלום כולם. בעיה שצצה לי היום ואולי תוכלו לעזור לי. חיברתי מקלדת חיצונית ללפטופ, אבל היא לא הגיבה. למישהו יש פתרון?

bar666xp

New member
איזה מקלדת (סביר שUSB) אבל איזה?

ברמת העיקרון WINDOWS אמור לזהות לבד אבל הכי טוב לבדוק באתר החברה של המקלדת אם יש דריבר עדכני וביכלל. יש גם מקלדות אל חוטיות שהתופעה הנפוצה ביותר אנשים שוכחים להכניס סוללה.

אם זו מקלדת USB...

צריך להתקין דרייבר מתאים. אם זו מקלדת שמתחברת דרך יציאת P/S2 (אם טעיתי בשם החיבור הוא עגול) לדעתי אין סיבה שהיא לא תעבוד. נסה לחסר מקלדת אחרת (עם אותה יציאה) או לנסות לחברה למחשב אחר.

t a m t a m 3 0

New member
המקלדת עם חיבור עגול...

...וכמובן שחיברתי אותה למחשב דרך מתאם USB. אבל פתאום אני מגלה מאחור מקום לסוללות...מטומטם אני. תודה תודה בכל אופן. נקווה שכעת זה כן יעבוד:)

Free Willi

New member
בעיה עם המתאם

המתאם הירוק הזה עשה לי בעיות יותר מפעם אחת תנסה לחבר את המקלדת ללא המתאם ישירות ל PS ולבדוק אם זה עובד. אם לא כנראה שהמקלדת תקולה (כדאי תמיד לבדוק ביותר ממחשב אחד)

t a m t a m 3 0

New member
ייתכן שאתה צודק

כי בדקתי במחשב אחר וגם שם לא עבד...בכל אופן, יותר נוח לעבוד עם מקלדת גדולה, לא?

t a m t a m 3 0

New member
לא עוזר...

...הבית של הסוללות הוא סתם לאיחסון. המקלדת לא עובדת גם במחשב אחר. ייתכן שיש צורך בתוכנה מיוחדת למקלדת? אם זה אומר משהו, המקלדת אינה בסיסית ויש בה כפתורים עגולים בחלקה העליון שהם סוג של קיצורי דרך.

המלצה אישית:

1- תבדוק את שם חברת המקלדת. 2- תאתר ותכנס לאתר החברה. 3- תנסה לבצע באתר החברה, חיפוש מדויק ע"פי דגם המקלדת, אחר דרייבר מתאים... בהצלחה!

למעלה