מקלדות בארץ

• פותח הנושא A2E
  • פורסם בתאריך

Blueye1

New member
ועוד דבר בבקשה... האם כדי להפעיל

מקלדת עם הפוקט צריך להתקין דרייבר או שאפשר גם כך בחיבור מיידי.... אני רוצה פשוט לנסות בחנות לבדוק אם המקלדת עובדת.... תודה

shed

New member
---> עבור המקלדת שאני משתמש בה

(IR של targus) יש דריבר גם עבור פאלם וגם עבור פוקט. אני מניח שעבור כל מקלדת יש איזה צורך בדריבר, אולם שוב: אני לא מכיר את המקלדת בבאג כך שקשה לענות תשובה לא סתמית...

shed

New member
מה דאלאס? אני עכשיו במלון בדאלאס...

(לא רחוק מ-DFW) בכל מקרה, את המקלדת שאני קניתי תוכל למצוא בכל best buy או compusa באיזור.

Scott

New member
אני עדיין לא ../images/Emo3.gif

אבל איפה שהוא בפברואר אני אמור לנחות שם.

2cookie

New member
שכחת לציין שהדרייבר שוקל פי 3../images/Emo3.gif

ולעניין... לעבוד עם ה-HX במוד לנדסקייפ לא נשמע לי יציב במיוחד, המכשיר פשוט ענק...

shed

New member
סמכתי עליך שתזכיר את זה... ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, לא נראה לי שתהיה בעיה לעבוד עם ה-4700 בלנדסקייפ. המתקן שמחזיק את ה-PDA נראה יציב ומתאים למשימה. לצורך העניין, לא היתה בעיה עם T3 פתוח בלנדסקייפ. בכל מקרה, במפגש נוכל לבדוק ולראות.

shed

New member
ואני מבקש בפעם הבאה לא לתת

תגובות סתמיות - כי אז ההודעה תימחק

shed

New member
אז זהו... שלא.

יכול להיות שההודעה הנ"ל שלך היא תוצר (עצוב) של התנהלות המדינה והרושם הנוצר ששוטר יכול לדהור במאה שלושים, וראש ממשלה יכול להינות מטובות הנאה שאזרח מן השורה היה חוטף עליהן. בכל מקרה, אם אתה באמת חושב שה"מנהל הוא מעל לכל" אין לי אלא להצטער על כך ולקוות שביום מן הימים תלמד את טעותך בדרך הקלה ולא בדרך הקשה.

mikeoreli

New member
לא קיים מוצר כזה

הייתה תוכנית לשווק אותו אך היצרנים בארץ עשו בעיות והחברה שהפטנט היה בבעלותה החליטה להפסיק את הפיתוח והייצור. לפי מספר חודשים דווח כי חברה אחרת בשם "Virtual Devices" קנו את הפטנט אך מאז לא שמע אף אחד על מוצר כזה בר קיימא.

shed

New member
---> אז זהו שהוא קיים

המוצר הזה קיים תחת כמה שמות בשוק, ברובם ניתן למצוא את הצ'יפ של VKB הירושלמית. בזמנו הייתי בקשר גם עם VKB ישירות. במהלך השבוע בו הייתי בלי מקלדת כי ששכחתי אותה במטוס (כתבתי על כך לאחרונה) כמעט וקניתי את המקלדת הנ"ל. הבעיה היתה רק המחיר - 200$. חיפוש בגוגל יתן לא רק אתרים שמוכרים אותה אלא גם ביקורות וסקירות שלה.

תודה והמשך שאלות

האם המקלדת הזו תתמוך גם בעיברית? היכן אני יכול לקרוא ביקורות על השימוש במקלדת זו?

למעלה