נורי נור, די להיות הזויה. ועומר, אל תהיה מטומטם. תשמעו, חבר'ה, נורי לא בסדר. מאוד לא בסדר.
נכון, גל רון. הוא לא נוגע בבשר, יפה שלי. חוות חופש? מה... כמו בסוסי פרא? סתם, אוקיי, כמו בסרטים של גילי איצקוביץ' ויובל גונן, בסדר. תאיר בוחבוט כל כך טובה בהבעות פנים. במקרה שלה זה חשוב, עם דמות כמו שלה. שמישהו יצלם את גור ויסחוט אותו עם התמונה בבקשה. קשה לא לחשוב גם ככה. אז מה, גור? כמה אתה נותן לי כדי שאני לא אתן ליונתן את התמונה הזאת? תתחיל להציע. לא הפעם הראשונה שלגל רון יש חבר גור, אגב. המממ... זה משתלב יותר מדי טוב, הבדיחות היום... זה בסדר, יונתן, גור לעולם לא יאכל יותר אוכל טעים. זאת אומרת... אוכל מהחי. אביטל השתלבה כל כך יפה. אתה חיה, גל רון. משפחת היונקים אתה. שובל אימצה אתון? אוקיי, ברור שביוזמתה. ברור שמהיום, שירן תכריע רק מהיום. גם גל רון לא נוגע בבשר, יפים שלי. אשר, אני רק מזכיר לך שככה זה התחיל עם אלומה.
גור לא שייך. כן, רק רפאל חיוור וחלש. מסכן. מנואל פתרה את העניין. יפה.
אשר חבר של טבעונית. גור, אני מזכיר לך שיש לי את התמונה ואתה נראה בה מאוד אטרקטיבי כשאתה נותן ביס בשניצל. הוא לא יודע, כמו אביטל הוא לא יודע.
מה הוא רוצה... מה הוא מנסה להשיג...
שלום, גוני. שלום... אה... מי זה, תזכירו לי? הוא נראה לי מוכר... תכין לו שוקו?
אימא יותר נורמלית. הרעות. סליחה, היא לא הרעות. פשוט נזכרתי בסברי מרנן.
שמעו, זאת נורי נור. היא תאהב את הריח המוזר.
מיכל נור, אני מציע לבדוק את האבא. האבא לא בסדר כנראה.
אגב, גם גוני הייתה טבעונית. לפני שזה היה מגניב! מבושם מדי. נכון. הוא מבושם מדי.
תבואי עם המכנסי דגמ"ח שכבשו את רן.
כל כך גוני. גוני קלאסי. ביי, עומר. אל תקשיב למילה שלהם. אתם מה...? היי, גוני, זה לא בסדר! בזבנג את היית נגד! זה כל הקטע בדמות שלך! אוף... ספר... בטח... כמו שאלינור החמודה "מציעה למרקו את מרכולתה".
אתם נראים סבבה. הוא אוהב שמלות, כן. הוא גם שם אותן על עצמו כשקר לו. הבעלים של ההאב מעצבן, בטח קיבל את התפקיד מהיכרות עם הבעלים של הרשת. מה יש לעומר נגד איטליה? מה הם עשו לו שהוא מתנגד לאוכל איטלקי? הנה, זה. לזה הוא מתנגד. מטורף יותר מנורי נור.
היא גם עם הכובע עכשיו? זיו, בלשון המעטה. בוקר קוטור גם לך, בן אדם לא חיוור במיוחד שהיום הוא ועילי צ'פמן יהיו בלי בגדים בכאן 11. גל רון... אני יודע שחלל עושה לך רע... אבל אל תהיה בן חממה. גור, אתה תסתום ותאכל שניצל. תגמור את השניצל ותחזור. לאימא של זיו היה אופי נפלא. את לא קראת הסיפור שאינו נגמר. תפני לשרון- הביץ' מגאליס- והיא תסביר לך. לא, היא לא בסדר. אתה רואה שהיא לא בסדר. ולמה הכובע? בשביל להסתיר את הפריזורה? לא זוג מלכותי, הם זוג מלאכותי.
שורדי תעשיית הבשר! שובל, את יכולה אבל להיות נחמדה. לא, לא. פלג ורועי לא. ואל תדאגו לגבי רועי- הוא יאכל הרבה פחות בשר ממה שבני אדם צורכים בדרך כלל. מה עם אבא של פלג, אגב? אלקנה? אתם יודעים, אפשר לתת לשירן עלילה מגניבה גם כן. היי. מי אתה? למה אתה מוכר לי? למה אני חש שקטטה מתקרבת? ומה זה מגמה כתומה? מסכן גור. יונתן, רוצה תמונה שצילמתי ממש במקרה של גור?
פחות, למרות שיש לה אופי נהדר. זיו לא מבינה כי היא לא רגילה למישהו שאוכל יותר מזרעי צ'יה. כן, אין רק קים אור אזולאי בעולם. אני יודע, זה מוזר בהתחשב בסדרות שקיימות, אבל כן, יש עוד דברים... גור, יש דרכים יותר יעילות לשמור על הסביבה. זיו, מה למשל אפשר לעשות כדי לשמור על הסביבה?
איך היה הספר?
זה הטמטום של עומר. דונטלה מצבי הנינג'ה. דייט שני. אוקיי.
מילא בולונז, גור, אבל לא בדקת אם העגבניות הורדמו בשירי ערש לפני שריסקו אותן. זה שלה וזה לידך. ברור, גור. ברור. בטח, בטח. ברור. טבעוני. גור, אתה ממש אידיוט הפרק. לא, לא... זה מוח של קוף! אבל הוא אמר לך במפורש, יונתן, שהוא לא נוגע בבשר, יפה שלי. לא חבר של בשר בכלל. הוא לא אוכל בשר בכלל. הדבר היחיד שהוא אוכל זה בשר טחון, אוכל המבורגר, שניצל, קציצה, כבד עוף אבל שהוא שרוף שרוף שרוף שרוף... זהו, הוא לא נוגע בבשר. זה לא בגידה. מה שפלג ועדן עשו זאת בגידה! זיו יפה מאוד היום.
הנה העלילה של רועי. מי הרופא? יובל מנדלסון? הוא יהיה או הרופא או הבוחן של מכונית החלל.
לא ערמונ... גל רון, אני לא רוצה להגיד כלום. עזוב. כן, גם אני הופתעתי.
בסדר, לא חשבת ספציפית עליו. אתם יודעים שגם בזירה הייתה עלילת טבעונות? שם הוא בסוף מושפע ממנה והופך לטבעוני. אבל מרצונו. בכלל ענייני טבעונות זה חשוב מאוד שם... מה זה?! גור, אתה אמור להילחץ, להציע לי הצעות שאני לא אגלה ליונתן את התמונה שלך עם השניצל!
השמלה לא הייתה מתאמצת. אנחנו יכולים להפסיק עם הקפריזות של עומר נגד איטליה? חוץ מזה, תראו את הסימנים על המחצלת! ירוק לבן אדום! זה דגל איטליה! לא חמוד בכלל. אוקיי, היא מלכה, בסדר.