מקיף ח! (יותר חשוב...)

מקיף ח! (יותר חשוב...)

שמעו מארגנים פגישת פורום! אז תגידו מתי ובאיזה הפסקה (או שיעור
) ושכל מי שמתכנן להיות נוכח שיגיד! ואלון! אתה זוכר בכלל איך אני נראית?! אולי תגיד שלום מדי פעם...?
אם אתה ממש רוצה מתנה... וחוץ מזה זה היה הסכם! אתה גם אמור להביא לי משו... (הדיסק של ההופעה יהיה נחמד
)

אהה! וראיתי היום את...

מיכאל! דנה הצביעה עליו
איזה מאגניב שמו את "מלכה עם כבוד"...היה שוס חבל שבקושי השמיעו רבע שיר....חולירות...

דנה!

New member
נכון :)

ובקשר לפגישה סבבה.. תגידו שעה, מקום ואני שם למרות שאני מכירה את כולם כמעט אבל חפיף חפי"צ

Superdror

New member
עליי היא לא הצביעה? :>

ועדיף שאת תגידי מקום ושעה ואני אגיע ! במידה ואני מוזמן :>

Papito

New member
אנשים לא נחמדים ולא טובים

שמו את מלכה עם כבוד עד לפזמון הראשון ואח"כ הפסיקו, כולם אנטישמים... והגר דבר ראשון אני זוכר אותך דבר שני איך את רוצה שאני ימשיך לזכור איך את נראית אם את כזאתי ביישנית שלא באה להגיד שלום יאללה מספיק להתבייש!! ובקשר למפגש פורום בבצפר רעיון חביב אין לי בעיה אבל אני לא מתכוון להיות בצוות המתכנן של המפגש (אל תתבעס מזה מיכאל) ועוד משהו קטנטן היום המורה החרדי שלי בסוף לא עשה לי טסט פנימי!!!! איזה בעסה איתו עונש על זה אני הולך לאכול ולשתות ולראות מטריקס יום כיפור (בעצם גם בלעדי זה הייתי עושה את זה אז לא חשוב) עד כאן מעדכוניו של אלון...

Mike A

New member
מה יש פה להתבעס?

האמת אני לא מבין בכלל את הרעיון של המפגש הזה.. יענו מפגש של איזה פורום עם אנשים מכל הארץ סבבה אבל מה הפואנטה בלארגן "מפגש" של אנשים שגם ככה רואים אחד את השני יום יום? עכשיו כשאנשים יודעים מי אנחנו פשוט אפשר לבוא ולהגיד שלום

fireman

New member
אתה צודק מיכאל......

אז אני לא אחשוף את עצמי בפניכם ואתם לא תדעו מי אני ! ואלו שיודעים לא יזהו כי אני אתחפש מחר לצפרדע ואז יהיה קשה להבחין בי :<

Papito

New member
עם מי היית באוטו?

ולמה שקולניק שחרר אתכם מוקדם?

fireman

New member
הייתי עם יקיר מהכיתה שלי.....

והוא לא שחרר אותנו מוקדם אם אני לא טועה... ואם הוא כן, זה בטח בגלל שאנחנו נורא חמודים או בגלל שלא הבאנו לו ספרים :>

Papito

New member
איזה חתיכת שיט אתה?

אמרתי לך היום שלום כי ראיתי אותך המווון פעמים בהזדמנויות שונות במיוחד יא מאעפן שנהנית מטראק ששמו שאגב הוא מזה לא הרשים אותי.... יותר מדי קצב פחות מדי מלודיות אבל זה כבר נתון לפורום אחר אגב מיכאל איך קוראים לטראק הזה עם התופים?

אני לא ביישנית!!!

(כן בטח...
) ולמי ששאל מה הרעיון- תראה אתה אולי מכיר את כולם אבל אני לא
וזה יהיה מגניב כזה לא יודעת...יהיה סבבה. חוץ מזה אלון אתה גורם לי להשמע סנובית ואני ממש לא!!! אני פשוט כזה... לא יודעת אני מתביישת לבוא להגיד לכם שלום, כאילו מי מכיר אותי בכלל?! לא משנה... אז שמעו, מחר אני אבוא באיזשהו שלב עם בננה ואגיד לכווווולכם שלום

דנה!

New member
יופי....

יופו בואו נתווכח למי יהיה התקף לב (כמה בוגר).. סתם דרור וסתמי הגר, ברור!? יופי :) עכשיו מה רציתי לאמור לכם? אממממ.. עוד שבוע מהיום יש לי מומולדת... ב- 11.09 מכירים את התאריך הזה? מזכיר לכם משהו??? אני ייתן לכם רמז אבל לא יגלה הכל: נפילת התאומיים. נו איך ה"רמז"? :) סתם סתם אז שיהיה לכווווווווווווווולם שנה טובבבבבה!!!

למעלה