מקיף א´? שלום ב"ש!! :) יש כאן מישהו במקרה שלומד במקיף א´?
S Superdror New member 5/1/03 #2 אם אני לא טועה יש פה כמה אנשים ממקיף א´, שניים במספר :> האחד שמו הוא נדב..... והשני לא זוכר... :>
C crovee New member 5/1/03 #4 יש כמה רון, ערן, ירדן, רביד, איתי ואור. אם יש עוד מישהו... אני לא יודעת עליו.
O oleg_kh New member 5/1/03 #3 אני למדתי שם פעם ../images/Emo67.gif לפני אממ.. 5 שנים עוזר? אני מניח שלא
א א נ ט י ג ו נ ה New member 5/1/03 #5 בקיצור... מה שהתכוונתי להגיד... זה שהיום הייתה לי בגרות בע"פ באנגלית עם מורה משם.. אחת קראו לה לילי והשנייה ברי משהו כזה ושבוע הבא המורה שלי באה אליכם...!!!
בקיצור... מה שהתכוונתי להגיד... זה שהיום הייתה לי בגרות בע"פ באנגלית עם מורה משם.. אחת קראו לה לילי והשנייה ברי משהו כזה ושבוע הבא המורה שלי באה אליכם...!!!
נ נדב שטיימץ New member 5/1/03 #6 אני למדתי שם עד לפני שנתיים. אני אמור להיות בי"ב עכשיו. ואני בערך כל יום במקיף. אני שם יותר משאני במכללה. אז טכנית אני תלמיד מקיף א´.
אני למדתי שם עד לפני שנתיים. אני אמור להיות בי"ב עכשיו. ואני בערך כל יום במקיף. אני שם יותר משאני במכללה. אז טכנית אני תלמיד מקיף א´.
S Superdror New member 6/1/03 #8 ממש אהבה, בעעעעעעע חוץ מהעובדה שזה ממש קל וקליט וברור..... זה מעפן :>