מקינטה ב 15 ש"ח

boazsk

New member
מקינטה ב 15 ש"ח

רכשתי אתמול מקינטה גודל 9 ב 15 ש"ח , במרכז המזון בירכא.
המחיר נראה הזוי, והחלטתי לקנות ולנסות.
הופתעתי לטובה.
הקפה יצא ממש סבבה,
ולכן החלטתי לשתף את הפורום.
יש להם גם מקינטות גודל 12 בכמה שקלים יותר.
תהנו...

אלה מקינטות שאיש אינו קונה, כמעט

שים לב , הטהרינים גורסים שיש למלא את המיכל עד מעט מתחת לשסתום הביטחון ואת מיכל הקפה עד סופו. משמע, אתה הולך להכין 12 ספלוני קפה בנפח 360 מ"ל.

אבל , אם צורת הכנה אחרת משמחת אותך, לבריאות.

knappertsbusch

New member
אכן מחיר הזוי!

בגדלים האלה, התוצאה יותר דומה לקפה פילטר חרוך מאשר אספרסו. עניין של טעם, זה לא רע.
שיטה יעילה כשיש אורחים וכיו"ב.

boazsk

New member
היו גם קטנים יותר סביב 10 ש"ח

התביישתי לכתוב על זה בגלל המחיר ........

לסבא שלי יש אלצהיימר...

הוא חושב שהשומר בכניסה למעון היום לקשישים הוא הקאפו, שמנהל המעון הוא הקצין הנאצי ששבר לו את הגב במלחמה, כל יום השעה 16:30 בדיוק הוא חומק מהבית מבלי שהמטפלת המולדובית שלו (שמפלרטט איתה בלי סוף ולפעמים גם שולח ידיים) והולך להייתה ומחפש את האוטובוס ללינייוב עיירת מולדתו ושואל איפה אמא שלו את הנהגי מוניות שדואגים לשדוד אותו ב200 ש"ח לנסיעה קצרה סביב הבלוק(נהגים קבועים שכבר שמנו עליהם עיין ושלחנו תלונה למשרד התחבורה על כך שאינם בוחלים לנצל אדם חולה בציניות מכוערת, גם אם הוא מתעלק עליהם תפעילו מונה וקחו מה שמצגיע לכם!)...

כל מה שמיוצר לשימוש במזון ואינו בא מיצרן עם תקינה או שמייצר תחת פיקוח, אני לא מוכן לגעת! למחיר נמוך של מוצר יש סיבה, לפעמים בשל איכות חומר גלם, לפעמים בשל איכות מוצר ולפעמים כי רוצים למכור בכמויות גדולות ולהרוויח מעצם המחירה הכמותית. אני לא אומר שחייבים לקנות את היקר ביותר אבל אני בהחלט נמנע מלקנות את המוצר הזול ביותר!

אין לי אומץ לשתות ממקינטה שעולה 12 ש"ח.

mr dish

New member

אהבתי את האנלוגיה.........

davesh

New member
איזו אנאלוגיה?

נראה לי שמה שדובי התכוון הוא שיש מחקרים שמראים שיש קשר בין כלי בישול מאלומיניום למחלת האלצהיימר.
מי שראה קרוב משפחה מידרדר לאיטו ומאבד קשר עם המציאות כתוצאה ממחלת האלצהיימר (ולצערי, גם אני ממקור ראשון את התהליך) לא יסתכן בקניית כלי בישול מאלומיניום ממקור לא ידוע.

mr dish

New member
זו בערך אותה "סיבה" שאפשר לשייך ללוקים בטרשת.

הכל בגדר ניחושים לא מוכחים....ויעידו על כך מאות אלפי צפון אפריקאים שלא יעזו לגעת בדג שלהם, אלא אם בושל באלומיניום בוהק...ואין הם לוקים יותר מאחיהם חובבי המיקרוגל.

האנלוגיה שוייכה לבעלי דימיונות שוא....כמו זה שאכן מאמין באיכותה של מקינטה בגרוש וחצי.

dudi4321

Active member
|OFF|מזמן הופרכה הטענה שאלומיניום גורם לבעיות

רק חבל שמאז כל כלי האלומיניום נשלחו לפח והתחילו להשתמש בנירוסטה "הנקיה".

knappertsbusch

New member
אנשים רעייייים

אל דאגה, אותם נהגים יחטפו משהו יותר גרוע מאלצהיימר.
אני לא מאחל. זה פשוט יקרה. טפו, איזה גועל, כולי מתחלחל.

motsi

New member
לא השתנתם

הציניות והרוע חדים הם
בכל מיקרה תשתדל חבר לא להשתמש במקינטה מירכא

dudi4321

Active member
מה זטומרת?

בירכא ובכל השווקים משווקים סחורה זולה מסין.
האלומיניום זה אותו אלומיניום.
השאלה טיב המקינטה. לא יודע ולא ראיתי. אם אהיה בירכא בשוק אשקול לבדוק את המוצר.

mr dish

New member
למה אתה טוען זאת? אני, למשל, משתין לפחות 10

פעמים ביום...

למעלה