מקים קבוצה חדשה

DIDGIN

New member
מקים קבוצה חדשה

אם גם אתם גרים באיזור ת"א ומעוניינים לשחק Fading Suns (עולם משחק בסגנון אופרת חלל. מזכיר קצת את Dune) תחת הנחייתו של עבדכם הנאמן (זכר, בן עשרים, סט מלא של שיניים) סימן שנכנסתם להודעה הנכונה. למערכה זו אני מעדיף שחקנים שאינם חדשים בתחום משחקי התפקידים ושמעוניינים במשחק "עמוק" (דמויות מפותחות ועגולות, דגש על משחק תפקידים). לגבי כיוון ספיצפי לא החלטתי עדיין. אני מתלבט בין פוליטיקה למסעות גילוי. בתחום הזה אני אתאים את עצמי לשחקנים. בעוד שבוע עד עשרה ימים כשאדע מי הם השחקנים נתחיל לעבוד על הדמויות בזמן שאני מתאים אליהן הרעיונות שלי לעלילה לנתחיל לשחק בתקווה במחצית השנייה של אוגוסט.

DIDGIN

New member
אני גר בצפון מזרח העיר

ואפשר לארח גם אצל שחקנים אחרים. אני לא סגור עוד לגבי השיטה. העולם בכל מקרה יהיה זה של Fading Suns אבל השיטה תהיה שיטה גנרית כלשהי.

Serpent Axis

New member
זה נשמע מעניין

אני מכיר רק במעומעם את Fading Suns ולא ממש מודע למכניקה שלו. אבל זה נשמע יותר ממעניין ואני אשמח לשחק
נ.ב לאן נעלמת? לא היו סימני חיים מאז המפגש, כבר התחלנו לחשוב שהפכת לזומבי...

DIDGIN

New member
בעיקר קראתי הודעות

ופחות כתבתי, אבל מעולם לא הפסקתי לעקוב מי עוד התחיל לחשוב שאני זומבי?

אני מעוניין להצטרף

היי אני מעוניין להצטרף אני שחקן/שה"מ וותיק במשחקי תפקידים שונים וחשוב לי משחק דמות עמוק ולא "הרוג וטבח" אני בן 23 עם 1.8 כליות בממוצע (בימי ג' בדר"כ יש יותר) אני אשמח אם נדבר ונראה אם מתאים לנו לשחק שלחתי לך את הטלפון שלי בהודעה פרטית

למעלה