מקיימת הבטחה...

מקיימת הבטחה... ../images/Emo9.gif

סוף-סוף, לאחר המתנה ארוכה, קיבלתי זכויות יוצרים לסיפור קצר על מקרה אמיתי, של התקף-פירכוסים (טוני-קלוני), שכתבתי. הבטחתי להביא את הסיפור לפירסום בפורום, ואני מקיימת את ההבטחה. שם הסיפור: "לראות בעיניים", מצורף קישור.

אתה בהחלט מוזמן, חיים

להשתמש בסיפור הזה, לכל מטרה לטובת האפילפטים והתקשורת עם אלה שאינם אפילפטים, לכל מטרה של הפגת הפחד והבורות, בתנאי, שתמיד יצויין שם הסופרת. אתה יכול לראות באישור זה, אישור רישמי.

ruthty

New member
../images/Emo10.gifאני נורא התרגשתי ובכיתי

כאר קראתי את הסיפור הרגשתי שאני בפנים ומאוד נכון שאין מודעות לרוב החברה אבל אני לא שופטת אף אחד אלה מנסה לחיות את היום יום

tropical888

New member
אהבתי את הסיפור

וחשבתי לרגע שגם לי לא יצא לראות את זה למרות שאני עם כדורים מגיל 9-10 והיום אני בת 37 . סיפור יפה אמיתי ונכון

בעקבות תגובתה של טרופיקל ../images/Emo140.gif

קראתי גם את ההודעה הקודמת של טרופיקל, ובעקבותיה כתבתי מייל, לכל האנשים, שאני מכירה, עם בקשה לקרוא ולהעביר הלאה, והוספתי גם קישור למאמר מקיף בנושא האפילפסיה ב-Ynet לסיפור עצמו. אשמח אם כל אחד יעביר את הסיפור במייל לכל מי שהוא מכיר, אולי כך נצליח להפחית את הבורות והפחדים בקרב הציבור הרחב. בהצלחה לכולנו.

גנטיקה

New member
עצוב ומרגש

רציתי להגיד שאני אמנם לא חולה אך לצערי נחשפתי למחלה אצל בן זוגי תוך כדי התקף בסופ"ש, הוא לא ידע איך ספר לי על זה וגם לא הספיק לספר לי על זה. לא הבנתי מה ראיתי, חשבתי שזה הסוף הייתי בטוחה שהבן אדם גמור, פירכס, הוציא קצף, נשך את הלשון וירד דם, הוציא קולות, נורא, אלוהים יודע כמה צעקתי זה מפחיד למי שלא יודע מה זה ובטח שלא יודע שזה קיים ואיך זה נראה. הסיפור הציף לי הכל מחדש, התחושה של מי שרואה מהצד, כזה חוסר אונים ופחד מהלא ידוע. מצער שזה קיים בכלל, טוב שאתם פה, גם עבור אלה שלא חולים אבל זקוקים לתמיכה בגלל בן זוג שמתכחש...אז אני קוראת ספרים, כותבת לפורומים עושה הכל בשביל לקבל מידע כי אין ממנו שיתוף פעולה. תודה לכם

למעלה