מקיא מוצקים...

Kמיקמי

New member
מקיא מוצקים...

היי לכולם, צריכה קצת המלצות ועידוד... הבן הקטן שלי בן 10 חודשים,לקח הרבה מאד זמן עד שהתרגל לאכול מרק ופירות מרוסקים. אין מה לדבר על משהו שלא מרוסק לחלוטין...כל דבר שכזה גורם לו מיד להקיא בכ-מ-ו-י-ו-ת זה לדעתי שילוב של רפלקס ההקאה עם עוד משהו כי אחרת זה ממ שלא הגיוני. הוא אוכל בקבוק כל 4 שעות+- וכמובן מרק מרוסק ופירות מרוסקים. מה עושים?איך מרגילים? נותנים לו כמה פעמים להקיא את נשמתו? לא נראה לי... הבן הגדול שלי בגילו כבר אכל פירה, קציצות ועוד ואפילו שיניים לו היו לו...לקטנצי'ק יש 4 שיניים אבל לא יכולת... מישהי חוותה את זה?

Kמיקמי

New member
ושאלה נוספת הפעם בקשר לגדול בן 3

יש לו כל מיני התקפי כעס שאני כבר לא יכולה להתמודד איתם... אם הערנו אותו מהשינה ו"קם על צד שמאל"-אני מנסה כל פעם שיטה אחרת, להעיר ומיד לשחק איתו, להעיר ולתת לו את הזמן שלו וכו...שום דבר לא עוזר הוא גם יכול לקום בסדר ומשהו קטן "הופך" אותו ברגע. הוא יכול כל היום לדבר על אבא, לחכות לו וכו...וברגע שהוא חוזר מהעבודה הוא מגיב ב"לא...." "לא רוצה" "זוז מפה" ועוד כאלו מעצבנים ויש עוד המון דוגמאות אבל אני רק מתעצבנת מלחשוב עליהם. מה עושים?

הקאה מאוכל

יכולה להיות בגלל מספק סיבות- רגישות יתר, תת רגישות ועוד.. לחברה שלי היתה בעיה דומה והיא הלכה למישהי שמומחית לכך והיא פתרה להם את ה בעיה. את את מעוניינת אשמח למסור פרטים במסר.

polegra

New member
גם הקטן שלי מקיא כמעט הכל...

בן 8 וחצי חודשים מוצקים אם אפשר לקרוא לזה ככה התחיל רק לפני חודש בערך נראה לי... רק לפני שבועיים התחיל לאכול מה שהוא כן אוכל בהצלחה גבינה לבנה וקוטז קציצות/בשר/אורז אני נותנת לו עם היד לא עם הכפית ממש מעט גרגרים או פיסות בשר קטנקטנות...ככה גיליתי שהוא יכול לאכול כמעט הכל כל פרי/ירק הוא מיד מקיא כנראה בגלל המרקם...אני לא יודעת למה אבל אני ממשיכה להציע... אגב פתי בר/במבה הוא גונב לאחיו הגדול ואוכל בלי בעיה.. טלי

למעלה