מקח"ר 610

מקח"ר 610

מה זה אומר? אני סיימתי קורס חובשות יום חמישי ואמרו לי ללכת לתל השומר וללכת למקום הזה כדי לדעת מה השיבוץ שלי.. מישהו יודע מה זה אומר??? ואם לקחת תיק גדול או קטן? כי אני לא יודעת מתי אני יחזור הביתה... ומה זה אומר ש"ח 94 זה גם כתוב לי תודה למי שעונה...

lior297

New member
מפקדת קצין חינוך ראשי

בטח תשובצי באחד מבסיסי חיל חינוך, או במפקדה.

יהודה20

New member
לא יודע בקשר לחובשים/ות

אבל אוכל לעזור לך להגיע למקח"ר. הגיעי למסוף תל השומר, משם קחי קו 2 ובקשי מהנהג שיגיד לך בתחנת שער "שלכת". היכנסי לתל השומר משער שלכת וזה ממש שם. לפי מה שאני יודע במקח"ר עצמו אין חובשות, כנראה שתוצבי באחד מהבסיסים של חיל החינוך. בהצלחה!

davidtzr

New member
מקח"ר 610

כעיקרון הייעוד שלך הוא להגיע למקח"ר 610- שלישות! זה דבר מאוד חשוב כיוון והשלישות והמפקדה הם שתי דברים שונים בתכלית וחבל שתסתבכי בכל תל-השומר... בקיצור, תגיעי לשם דרך שער צפון( ת"מ חדשה-קו 35 מקומה 7). קצין המיון ישאל אותך על מפת המדינה באיזה איזור את מעוניינת להתמקם וינסה לשבץ אותך לפי רצון/צורך). כעיקרון הבסיסים שאני יודע עליהם שאת יכולה להשתבץ הם- חוות השומר, מחווה אלון, נתיב בירושלים, בסיסי הגדנ"ע(צלמון, שדה בוקר וג'וערה-כולם איכס!) וכעיקרון שערי אברהם(בה"ד החינוך- אך זוהי הקצאה סגורה כיוון שב"ד החינוך סופח למחווה אלון עד זמן לא ידוע...)

היא לא תישאר בתה"ש

כי בתה"ש יש רק מרפאה אחת כללית לכל היחידות...ובטח שלא מגיעים אליה דרך המקח"ר...

תודההה לכל מי שענה!!!

וואי איך אני לא רוצה להיות בחיל החינוך אתם יודעים איזה בסיסים של חיל החינוך יש בצפון??? ואם הבסיסים פתוחים או סגורים אני לא רוצה להיות בבסיס סגור.. תודה שאמרתם לי איך להגיע...

למעלה