מקור לפריחות

• פותח הנושא ltz
  • פורסם בתאריך

ltz

New member
מקור לפריחות

שלום במהלך השירות הצבאי עברתי ניתוח לייזר להסרת יבלות בכף הרגל שלאחריו ניתנה לי משחה מסויימת שאחרי שנגמרה הרופאים הצבאיים הביאו לי במקומה סינטומצין. לא הגבתי טוב לסינטומצין והיו לי פריחות רבות באיזור הניתוח וכן בשאר חלקי הגוף וכך גם פיתחתי אלרגיה/רגישות לפלסטרים. כל 'דבר חבישה' שנדבק לעור באמצעות דבק כלשהו גרם לי באופן מיידי לפריחות במהלך השנים הבאות (עד שעליתי שזה מקור הפריחות ומאז אני לא חובשת במגע ישיר עם דבק) עם או בלי קשר במשך השנים האחרונות התחילה אצלי תופעה של פריחות חוזרות ונשנות באיזור הצוואר. זה התחיל מפעם אחת שטיילתי ונשרפתי באיזור הצוואר מה שגרם לי לחשוב שאולי אני פשוט רגישה לשמש ולכן התחלתי להסתובב עם צעיפי קיץ דקים, זה לא הועיל והפריחות חזרו נשנו ואפילו פעם אחת אמר אחד רופאי העור שזה לא ייתכן רגישות לשמש כי דווקא הצוואר הוא המקום הכי פחות חשוף לשמש. בכל-אופן הפריחות באיזור הצוואר מגיעות תמיד בקיץ. לאחרונה הייתה לי התפתחות אלרגית בעיניים דווקא (כנראה לאחר שישנתי על משהו שאולי אני אלרגית אליו) אני לא אוהבת ללכת לרופאים והרבה פעמים חושבת שאולי הזמן ירפא אך דבר זה נכון למחלות רגילות שיש לי (אפילו דלקות גרון) אך באלרגיות/רגישויות אין הזמן מסייע אלא רק כל מיני משחות וכדורים שנותנים הרופאים. אני מאוד רוצה להבין לאיזה דברים אני רגישה כדי לדעת להימנע ממגע איתם. הדברים שאני יודעת היום שבטוח אסור לי זה: סינטומיצין, פלסטרים ודומיהם. כמו-כן יש לי רגישות (כמו הרבה אנשים) למוצרי חלב (אבל לא ברמה של פריחות אלא רק צינון וכאבי ראש ובטן שעוברים עם הזמן) הייתי שמחה לשמוע אם קיימת דרך לאתר את החומרים שאני רגישה אליהם כדי לדעת להימנע מהם ואולי לשמוע על טיפולים שאולי מרפאים רגישויות כאלה (שלא נולדתי איתם אלא הופיעו סתם כך באמצע החיים) אשמח לכל מידע תודה

בעיות עור/פריחות

שלום הדרך לטפל בבעיה כפי שאני רואה אותה איננה-למצוא את המקור לפריחות אלא לחזק אותך ואת המערכות הפיזיות והנפשיות בגופך כך שפריחות חדשות לא יתפרצו ופריחות עתיקות יחלשו ויעלמו. את מתארת את עצמך מלכתחילה כטיפוס רגיש ולכן זה הדבר שאליו צריך לכוון-להקטנת הרגישות כך שלא תפגע בך. הטיפול בבעיה שלך כפי שאת מתארת התחיל בדיכוי של היבלות ומשם התדרדר לחומרים בעייתיים, משחות, וכד'. את מוזמנת לקרוא מאמר שכתבתי על הטיפול ההומאופתי בבעיות עור. זה לא דומה למקרה שלך אבל מדגים את התדרדרות במצב כתוצאה מדיכוי של בעיה בעור. כל טוב עירית

ltz

New member
לא ניתן היה לטפל ללא דיכוי

דווקא רציתי לתת לפריחות את הזמן שלהם אבל הם גדלו וגדלו וגדלו ובאמת שלא רצתי לרופאים עד שבאמת כבר היה בלתי אפשרי. (בערך שבועיים שלושה אחרי שזה התחיל וגדל וגדל וגדל)

טיפול ולא דיכוי

הרפואה המערבית עושה הכי טוב שהיא יכולה אבל כל טיפול רפואי (כמעט) הוא דיכוי. ההיפך מדיכוי לא אומר ש"לא מטפלים בבעיה" אלא שמטפלים בה בדרך שאיננה דיכוי. צורת הטיפול שאני מכירה היא הומאופתית - להבדיל מהרפואה המערבית שהיא אנטיפטית. עירית

ltz

New member
מה המחירים המקובלים של הטיפולים הללו?

איך ניתן לדעת שהרופא שעומד מולי הוא מקצוען ולא תחמן? מה משך טיפול ממוצע? האם זה משהו שניתן להיות מטופל בו במקביל לרפואה הרגילה? מה סיכויים ההצלחה של טיפולים כאלה? השאלות הללו באות מתוך חוסר הבנה והכרת התחום ומתוך רצון ללמוד עליו (וגם מתוך חוסר שינה בעקבות פריחה בגרון...)

בסיכום כולל - לא הרבה

כמה שווה לך להיות בריאה?..... מחירי הטיפולים ברפואה משלימה הם מחירים של שוק פרטי כך שניתן למצוא בטווח רחב ביותר. זה תלוי בתואר של המטפל - (אם הוא רופא אז יותר יקר) ובותק. אני לא חושבת שיש הרבה "תחמנים" בתחום הזה. לדעתי יש מעט כאלה אבל הם "צובעים" את כל האחרים.... הומאופתיה למשל - לומדים 4 שנים רק כדי להתחיל. "תחמנים" לא יכלים להשקיע כ"כ הרבה.....אבל בהחלט יש יותר טובים ופחות. אין "טיפול ממוצע" -כל אדם הוא עולם מלא עם היסטוריה ואופי ובעיה שצריך לפתור. רק אחרי שמכירים את האדם ניתן להעריך. אני יכולה לומר בביטחון שבהומאופתיה, כשהתרופה מותאמת בצורה מדויקת ההטבה צריכה להתחיל מיד. ניתן לטפל במקביל לרפואה רגילה. כאשר יש הטבה, מורידים את המינון של התרופות הכימיות בהתאם. סיכויי ההצלחה עולים ככל שהמטופל משתף פעולה ומתמיד. אם את רוצה ללמוד עוד את יכולה לקרוא באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
יש כמה שיטות אבל אני לא בקיאה בפרטים

בקינסיולוגיה יש דרך לזהות רגישיות וכמכן ישנן כמה שיטות שנעזרות במכשירים או בדיקות מעבדה

ינוקא1

New member
פעמים רבות זה קשור לתזונה.

הזכרת מוצרי חלב , האם את צורכת מהם למרות הרגישות ? אני מאוד ממליץ לך לא לצרוך אפילו גרם אחד מהם לאורך תקופה ולראות אם יהיה שינוי. אני מסכים עם הכיוון שכתבו כאן שצריך לחזק את הגוף , ודרך זה לטפל באלרגיות. אפשר לטפל כמעט בכל שיטה של רפואה משלימה - מה שחשוב זה ללכת למטפל\ת טובים , המטפל חשוב הרבה יותר מהשיטה. איך אפשר לדעת ? פשוט לחוות טיפול אחד ולראות איך ההרגשה. אין דרך טובה אחרת שאני מכיר , אני עצמי נהגתי כך.

היי

בקינסיולוגיה יש אפשרות לאתר את החומרים שאת רגישה אליהם וגם לנסות לשחרר את הסיבות שחומרים אלו גורמים לך לרגישות. כמו כן שחרור מתח שלילי וחיזוק המערכת החיסונית תוכל לעזור לגופך להתמודד יותר טוב עם רגישויות אלו. עדי

paluta

New member
מוזר שנתנו לך סינטומיצין

בוודאות סינטומיצין אינה מיועדת לטיפול בזיהום שקרה אצלך בעקבות הניתוח , תופעות הלואי של סינטומיצין ידועות. יש מצב שהשימוש בסינטומיצין יצר אצלך רגישות יתר שמתבטאת בפריחה עורית, לאור תיאור מצבך מומלץ שתאזני את עצמך באופו עדין ומדורג ובמקביל גם בתזונה תומכת (כזו שלוקחת בחשבון את הרגישויות שלך ).

צחור

New member
רופאים צבאיים, לך תבין....

"לאור תיאור מצבך מומלץ שתאזני את עצמך באופו עדין ומדורג ובמקביל גם בתזונה תומכת (כזו שלוקחת בחשבון את הרגישויות שלך ). " אשמח אם תפרט קצת יותר בכוונת ל'לאזן באופן עדין ומדורג'. סורי, אבל אני ממש לא מבינה בתחום הרפואה (לא הרגילה ולא המשלימה...)

paluta

New member
קורה....

ד"א היוזרית האחרת כותבת יפה בבלוג שלה - תמסרי לה בבקשה . לענינו - כתבתי כפי שכתבתי כי איני יכול להמליץ מעל דפי האתר מה גם שמעולם לא תחקרתי אותך לפרטי פרטים , מתוך מה שכתבת ומתוך נסיון ,אם תקבלי כאן הכוונה מאחרים ואו אם תחליטי ללכת לטיפול משלים זה או אחר זו המלצתי. בהצלחה

למעלה