מקור השם - פיבונצ'י

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהטור של פיבונצ'י../images/Emo15.gif

כל מי שקרא את צופן דה וינצ'י יודע מי זה
דווקא התלהבתי מהסדרה שהוא המציא (לא שאני כל כך זוכרת..אבל אני זוכרת שזה היה מגניב
)

obz4

New member
סדרת פיבונאצ'י

סדרה שבה בכל מספר שווה לחיבור של שתי קודמיו: 1,1,2,3,5,8,13 שכחתי באיזה הקשר זה מופיע בצופן דה וינצ'י...קראתי מזמן את הספר ואת הסרט עוד לא יצא לי לראות כי לא רוצים לתרגם אותו באינטרנט משום מה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחכה לדיוידי../images/Emo15.gif

אני גם מתה לראות אבל שמעתי שהוא גרוע
ושהרסו הכל ושינו את הסיפור
כן זכרתי שזה משו עם ה"2 הקודמים" אממ בקשר למה זה היה.. נראלייי שזה היה הקוד לכספת

colilon

New member
זה הופיע

ליד הגופה של ג'ק סונייר בהתחלה, במעורבב, וזה היה הקוד לכספת בבנק השוויצרי... 1-1-2-3-5-8-13-21 וזה הקוד שמופיע בספר

Aviad1987

New member
ולא רק

חילוק של מספר במספר שקודם לו בסדרה נותן סדרת מספרים נוספת שבממוצע שווה לחתך הזהב (1.618)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה נכון.."פי" או../images/Emo15.gif

משו כזה
(זה היה בדיוק בקטע שהספר הפך בחדות לשיעור היסטוריה
)

Aviad1987

New member
בדיוק, פי (ולא פאי!!!!1) ../images/Emo8.gif

ו'צופן דה וינצ'י' ספר גרוע כל כך. אני עדיין מצטער על השעות (הבודדות) שבזבזתי עליו. אבל לסרט אני דווקא כן רוצה ללכת, מישהו ראה?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח האמת שקראתי../images/Emo15.gif

ואישית דווקא די אהבתי אותו היו קטעים שהוא נהיה פתאום משעמם ומרדים
אבל באופן כללי אחלה סיפור לא אהבתי את הפיתרון בסוף
שמעתי שהסרט חרא אז אני מחכה לדיוידי

לילי 22

New member
אני אהבתי את הספר

אבל אחרי זה ראיתי את הסרט על קוד דה-וינצ'י שמתחקה אחר האירועים ההיסטוריים האמיתיים שקרו באותה תקופה ודי התעצבנתי על דן בראון הנוכל.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלי אמרו באמצע../images/Emo15.gif

הספר שחלק מהדברים לא נכונים וזה קצת הרס לי אפילו את הקריאה כי לא ידעתי למה להאמין ולמה לא אז מה לא היה נכון
ומה כן

Gilliana

New member
תסלח לי לירון, אבל...

בלדד השוחי הוא סתם עוד פוץ אחד שמנסה לעשות רוח ולהפגין ידע בנושאים רבים מבלי שיהיה לו מושג על מה הוא מדבר. אני לא הייתי מתייחסת אליו ברצינות ו/או טורחת לקרוא בכלל מה יש לו לומר - לא בנושא דן בראון ולא בשום נושא אחר, חבל על השקעת הזמן.

Gilliana

New member
מצחיקולה לירון ../images/Emo13.gif

התכוונתי "תסלח" בגוף שלישי ולא בפניה ישירה, (הרי הגבתי לשאלה של רייצ'ל ולא לתגובה שלך) אז אם הבנת לא נכון - SORRY, מתנצלת.

לילי 22

New member
וקצת יותר לעומק השקרים אם את

עדיין מעוניינת (הקטע הרלוונטי מתחיל בפסקה שנקראת "המסדר שלא היה").

Gilliana

New member
שיהיה לי בריא ידידי היקר אלי

אבל בלי קשר למה שהוא כותב בכתבה (ושלא תהיינה אי הבנות - עם חלק מהדברים אני בהחלט מסכימה), האם שמעת על הממצאים הארכאולוגיים האחרונים בשפך הר הבית?

למעלה