מקור המטבע

harel238

New member
מקור המטבע

הי חברה לא מזמן פורסמה כאן תמונה של coincolector בה מופיע מטבע 10 אגורות לא ממורכזת מישהו שאל מה מקורה אז... אני אספן שטרות ומטבעות. מטבעות עם טעויות הוא תחום מאוד מאתגר אולם די נדיר ולי פשוט אין סבלנות להתעסק איתו. ולכן לא היתה לי בעיה להעבירו מהאוסף ותמורתו לרכוש את משוא תחביבי. באשר למקורו יש לי ידיד שברשותו מרכול גדול . הוא מצא אותו - או ליתר דיוק עקב היותו מודע לתחביבי חיפש אותו ואכן מצא כבר שתי טעויות . (ולמען ההגינות תוגמל בהתאם) - אז אל יאוש אם האנשים המתאימים שיחפשו עבורכם גם אתם תעשירו את האוסף חוץ מזה ד"ש ל ר.ש בברכה א.

coincollector

New member
שלום לך!

שלום א.י., ככה זה - אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. אני בתור אספן נלהב של טעויות הטבעה מעולם לא נתקלתי באחת במחזור. אתה שלא אוסף כבר מצאת כמה... אגב, השגתי בן זוג למטבע 10 ש"ח שרכשתי ממך - מטבע 10 ש"ח גולדה עם עיגול פנימי לא ממורכז. דפדף למטה קצת ותראה תמונה. רן

harel238

New member
שלום גם לך

הי מה שלומך ? ראיתי את התמונה פריט די נחמד מקוה שתמצא לו חברים חדשים לי באופן סטטיסטי הסיכוי למצוא נוסף הינו אפסי בכל אופן נשתמע בי בינתיים א.י

שלום הראל מאתיים שלושים ושמונה,

ברוכים הבאים! רן מחפש כבר זמן רב מישהו שיאתגר אותו בתחום שלכם בפורום, ואני מקווה שתשאר אצלנו ותוסיף לכולנו עניין. ספר לנו קצת יותר על האוסף שלך, איך התחיל ולמה, מה יש בו, מה אתה מחפש, תמונות אם אפשר - בקיצור, היום קצר והמלאכה מרובה. כמו כולם, גם אתה - אם תכניס כמה תמונות מייצגות של האוסף, נפתח לך גלריה.

למעלה