מקור אמין

במה אוכל לעזור?

לאיפה את לא מצליחה להיכנס? אשמח לעזור לך ככל יכולתי!

דנידין35

New member
שלום

התקנתי את סברספס 3 ואני לא מצליח להתקין את הקרטיס קול יש לי את הדריברים הנכונים וזה מראה שהותקן אבל בפועל אין רמקולים יש לי בעיה בפי סי אי דיוס בתודה מראש אם תוכל לעזור ליוגם אם לא אז תודה לך

גם לי היתה את אותה הבעיה בשבוע שעבר

הפיתרון הוא מה שאני עשיתי לזה בדיוק בשבוע שעבר: בדיסק של הדרייברים שקבלת עם המחשב יש דרייברים פרטניים לכל רכיב ורכיב ויש לך לינק אחד שם שמתקין קבוצה של כמה דרייברים ביחד התקנת הדרייברים הכללית הזו אמורה לפתור לך את הבעיה. משום מה לא זכור לי השם. (הדרייבר הייעודי לכרטיס הקול זה: sound/audio drivers) מקווה מאוד לתת לך תשובה מושלמת מחר. אחרי זה צריך להפעיל את המחשב מחדש את המחשב מחדש כדי שההתקנה החדשה תכנס לתוקף (ובדרך כלל המחשב עושה זאת באופן אוטומטי). בהצלחה רבה במשימה!

בדקתי את זה שוב ומה שמאוד עזר אצלי

היו ההגדרות שתחת קטגוריית COMMUNICATION DRIVERS אבל אין לי אפשרות לומר לך את שם הקובץ המדוייק כי זה כבר תלוי בדגם המחשב שלך!
רבה במשימה!

שוב אזכיר:

מדובר בקומונה סגורה ולכן אם תרצי להצטרף לקומונה תצטרכי לשלוח בקשה להצטרפות לקומונה ואם הם ירצו הם יאשרו אותך ועד שלא יאשרו אותך לא תוכלי להיכנס לתוך הקומונה. אני הצלחתי להגיע לדף בקשה להצטרפות לקומונה ללא כל בעיה. אם משום מה בכל זאת את לא מצליחה להגיע לשם נסי לחפש אותה בדף הקומונות או לפי שם: חדשות פנים-קומונה או לפי מספר: 24650
במשימה!

למעלה