אה הא... אני אדיוט... כן כן...
B Blade Of Fire New member 24/8/06 #45 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי... צחקתי בקול.. מומין ת'מלך
T The legendary DuDe New member 24/8/06 #47 אלוהים ישמור, אתה כ"כ מטומטם../images/Emo6.gif אעלק 5 יחידות מתמטיקה-פיזיקה נראה לי קפא לך המוח שם בפינלנד.. הרגת אותי.
אלוהים ישמור, אתה כ"כ מטומטם../images/Emo6.gif אעלק 5 יחידות מתמטיקה-פיזיקה נראה לי קפא לך המוח שם בפינלנד.. הרגת אותי.
M M u m i n New member 25/8/06 #50 טוב, שתי ציפורים במכה אחת... במחשבה שנייה, רק ציפור אחת >_> אני אביא עוגייה למי שהבין אותי.
M M u m i n New member 25/8/06 #54 ... אני מתכחש לקיומה של הקרציה הקטנה הזאת... כל פעם שאני מוצא בסקוויט בצורה שלה בבסקוויטים בצורת המומינים שהבאתי מפינלנד אני מוריד לה את הראש...
... אני מתכחש לקיומה של הקרציה הקטנה הזאת... כל פעם שאני מוצא בסקוויט בצורה שלה בבסקוויטים בצורת המומינים שהבאתי מפינלנד אני מוריד לה את הראש...
M M u m i n New member 25/8/06 #58 המקור של הסיפורים היא טובה ילסן, היא פינית שוודית. בפינלנד אפשר לראות מומינים בכל מקום.
S Shusho New member 25/8/06 #60 יש לזה ביסקוויטים?../images/Emo6.gif טוב מאי ממש מעצבנת אבל היא מגניבה. אז סנופקין? יש לו סקסאפיל מטורף
יש לזה ביסקוויטים?../images/Emo6.gif טוב מאי ממש מעצבנת אבל היא מגניבה. אז סנופקין? יש לו סקסאפיל מטורף
G Gaius Octavius New member 25/8/06 #63 דביל!!../images/Emo6.gif קודם לא יודע לספור, עכשיו זה... הייתי צריך לבקש מעידן למחוק את זה מהר, אבל גם על זה לא חשבת
דביל!!../images/Emo6.gif קודם לא יודע לספור, עכשיו זה... הייתי צריך לבקש מעידן למחוק את זה מהר, אבל גם על זה לא חשבת
T The Young Amyrlin New member 25/8/06 #64 נייטוויש משאלת לילה מתאים לליריקה שלהם וכאלה קשת חפרה על זה מתישהו