מקורות יודעי דבר...

b a l e b o

New member
מקורות יודעי דבר...

מקורות יודעי דבר מסרו כי אמש בעת שהמדביק הלאומי של לוד מר רפי פריינטה עסק בהדבקות של המועמדים שלו גבי אסרף ועמוס חג'ג (כן...כן...הוא רוקד על שתי חתונות , מגבי הוא גובה 5000 ש"ח ומעמוס 2000 ש"ח ) בקיצור מה שאני רוצה לומר , זה שבעת שהוא עסק בהדבקות , ניגש אליו פעיל של בני רגב ונתן לו סטירה מצלצלת . יודעי דבר מסרו גם שלאחר הסטירה ניזקק מר פריאנטה לטיפול רפואי. שמו של נותן הסטירה הוא אלטורי .

פריאנטה עוד אחד שעדיף לא להזכיר

את שמו אדם נקי ללא רבב איש משפחה נאמן.. אדם הגון...אחד שכל אחד היה רוצה כאבא....אח...או דוד....הגבר היה צריך טיפול רפואי.....חבל לכם על הזמן תמצאו דברים טובים יותר כי רק הליכוד יכול הליכוד(נ.ב. אולי יש להם וויכוחים אחרים כל ריב ומכות שיהיו זה יהיה קשור לבחירות?!!!!)

../images/Emo46.gif בכלל לא משנה למה הוא נתן לו מכה

סטירה שגורמת לאשפוז היא לא סטירה זה יותר מזה. ומה זה משנה אם זה בגלל הבחירות או בגלל סכסוך אחר? כשיש לי סכסוך עם אנשים (וזה קורה בערך פעם בחמש שנים) אני פותרת את הבעיות שלי בדיבור ולא באלימות מילולית או פיזית.

בתגובה לבכלל לא משנה

זה באמת לא משנה וגם לא מעניין הקשר היחידי הוא הניסיון לפרש זאת כאלימות של פעילי בני כלפי פעילי מועמדים אחרים שכל אחד יפתור את הבעיות והסיכסוכים שלו לבד ושלא ינסה להפיל את הרפש שלו על אחרים ולטןבת מועמד זה או אחר

elivar11111

New member
אלימות-תשובה של מסכנים

אתה אדם עם הרבה חסכים עצור,צא וראה שיש גם תרבות מעבר לגישת החיים שלך. אמא צודקת.(תמיד רצוי להקשיב לאמא)

zivsb

New member
אני הכרתי את "משה פריינטה ז"ל

חייל צעיר ויפה שנפל בשעת מילוי תפקידו והייה החלל הראשון שנקבר בלוד וכל מי שקשור אליו בוודאי יש לו משהו ממנו אז הוא טוב

zivsb

New member
אני רואה שיש קשיים בהבנת הנקרא../images/Emo127.gif

להלן הסיפור האמיתי והסופי מה קרה אצל גברת לבנה בגבעת הזתים ביתה של הגברת הינו הראשון בכניסה לשכונה ולעיר מנווה נוף על הגדר המזרחית התנוסס שלט של מתמודד לראשות העיר גבריאל אסרף הדבר הייה לצנינים בעיני מתמודד נוסף בני רגב. לילה אחד התקבצו ובאו לבית ממול גם שם היו שלטים של גבי אסרף נמתמודד בני רגב ועוד אנשים לא אמנה את שמותיהם מלבד אחד חבר המועצה אליהו סער מחרות על השולחן היו בקבוקים כיבוד וכו והתנהלה שיחה עסקית טהורה אתה תוריד את השילוט הזה ותתלה את שלנו ונ..... כמה ..... לא, כן ,סוכם :על סך ......ומה עם הארנונה? זה פרט קטן נסתדר יש לי חובות מאז אני גר כאן,,,,,,,,בערך פרט קטן ראה זאת כסגור להמשיך,,,,,,?

din 1

New member
ZIVSB חבר יקר, ממשלת ישראל עם...

כן גם אני , לאחר כל הפירסום במקומונים ,"העיתון הקטן"המפרגן לראש העירייה ,מפרסם סקר שראש העיר מוביל ב... % , העיתון היפה מפרסם את הסקר של עמוס חג'ג' (כמעט והגיע ל100% תמיכה) , ואנחנו בכוחנו הדל בתאריך הנקוב מקווים שמועמדנו המוביל בסקרים האמיתים יבחר ב"ה לראש עיר. מנגד רואה אני את ממשלת ישראל על שריה מתייצבים מאחורי המועמד מטעם הליכוד(המערכניק לשעבר) ע"מ לעזור בבחירתו, חברי הכנסת עומדים בתור בכדי לנאום ולהמשיך הלאה , המאמן הלאומי (המגעיל הלאומי) שלמה שרף , יקדם את הספורט בישראל , (רק את סבתי המנוחה עדיין לא גייסו, היא הייתה חזקה בראייה בקלפים, משהו כמו מגדת עתידות), הכל טוב בעיר הזו!!!
רק עובדי העירייה המסכנים לא קיבלו את משכורתם והויכוח הגדול האם זה חודש ,חודשיים , או שלושה חודשים, ומנגד שומעים אנו על סגירת חובות במאות אלפים ע"מ להניח שלט מזורגג ברחוב חיים שפירא (כנראה מתהפך בקיברו). חבל , חבל על עיר כזו שניבחריה מככבים כך!!!

din 1

New member
ממקורות יודעי דבר פריינטה מתאושש

ממקורות יודעי דבר , פריינטה מתאושש מהסטירה של אלטורי, הסיפור כנראה עדיין לא ניגמר!!!

בתגובה לאני רואה ש....

מר זיו היקר מה שאתה רומז זה שניתן שוחד.... לדברים כאלה יש גוף שקוראים לו משטרה מדוע אתה לא פונה למשטרה ומגיש תלונה בתור אדם שומר חוק זה לא מפריע לך?..... מה יש רק לכתוב רמיזות שיקריות באינטרנט ללא שם אז תענה מדוע אתה לא מגיש תלונה ? אתה מפחד שיתבעו אותך על הוצאת דיבה או שאתה שומע דבר מוסיף עוד כמה ועושה סלט.......... אז במידה ואתה צודק אני מחייב אותך לגשת למשטרה ולהגיש תלונה

elivar11111

New member
הגשת תלונות

באמת הוא לא ידע שצריך את אישורך עכשיו הוא ישן השקט אגיד לך מה שהאחרים חושבים אך לא נעים להם,- ריח לא נעים נודף מהכינוי שבחרת לך. יש לך התנגדות להחליפו?

למעלה