מקורות ה ב-ו-ר-ג

HyperNovA

New member
מקורות ה ב-ו-ר-ג ../images/Emo103.gif

אני לא צפיתי בהרבה פרקים של וויאג'ר... אז יכול להיות שיש תשובה לשאלות האלו כבר... אבל מה הם מקורות הבורג ? מי יצר אותם ? מה כוכב הבית שלהם אם יש כזה בכלל ? איך נראה כוכב הבית שלהם ? כמה זמן הם קיימים ? אתם יודעים כל השאלות האלו... אם באמת אין תשובות לשאלות האלו, ספרו קצת על התיאוריות שלכם לגבי הבורג...

Sefy

New member
אני הולך ע"פ הספר הלא רישמי של שטנר

ושם הבורגים הם למעשה התפתחות של V'ger שלפי הסרט הגיע לעולם של מכונות חיות והן הפכו אותו למכונה חיה, ואחרי שהוא התאחד עם קפטן דקר, אז אני מאמין שנוצר הבורג הראשון. שזה שילוב של אדם עם מכונה.

sysiphus

New member
לא בדיוק

היות והבורג בקיומם שאנו מכירים (ואוהבים או אוהבים לשנוא...) קיימים כבר מאות אם לא אלפי שנים. ההשערה הלא-רשמית ווודאי שלא-קנון היא ש-Voyager 6 הגיעה לפלנטה מאוכלסת בורג (אם לא פלנטת הבית של הבורג) ושם הם שיפצרו אותה בצורה די מרחיקת לכת והחזירו אותה "לבעלים"... בדרך היא קצת השתגעה.

HyperNovA

New member
The force has been assimilated...

אם הבורג היו מטמיעים את יודה, הם היו יכולים להשתשמ ב FORCE ? יכול להיות מגניב...

Sefy

New member
הסרט בעל שיא הטכנולוגיה ../images/Emo8.gif

והם משתמשים בבובות

Lu Tze

New member
בסרטים החדשים, יודה הוא CGI

(חילול הקודש לדעתי) ובסרטים הישנים, לא הייתה דרך אחרת.

Lu Tze

New member
מצאו, אבל הוא "גילם" את R2D2.

זה לא משנה, יודה (בצורת הבובה) שולט. אגב, שמתם לב שאם מאייתים "הבובה" הפוך זה יוצא "הבובה"? אני חושב שהגזמתי עם הזעתר (בדיחת הזעתר הראשונה שלי. ייפי.)

Esmena

New member
ברכותיי:)

וד"א,אתה בטח יודע שזה עובד גם עם המשפט "ילד כותב בתוך דלי".

Bajoran Preist

New member
הממ...

לפני כמה ימים אכלתי שניצל, ולתומי הלכתי אל התבלינים. פיזרתי על השניצל בקלילות ובאדישות את התבלין, והחזרתיו למקום, כלשפתע נוכחתי לדעת שהיה זה לא אחר מאשר זעתר! ! הלם ואימה פשטו בי.

HyperNovA

New member
סיפורים ? עדויות אישיות ?

תודה על הלינק, קראתי את זה בעבר אבל זה לא עונה על כל השאלות... למישהו יש תאוריות ? סיפורים אישיים ??? חוויות מההטמעה ??? אולי יש לכם חברים בקולקטיב ? או שפשוט דודה צילה הזקנה מזכירה באופן ביזארי מישהו שכרגע הזריקו לו NANO PROBES... ???

HyperNovA

New member
אני כמעט בטוח...

אני בטוח ב -99% שפעם האורטודנט שלי ניסה להזריק לי משהו שנראה כמו NANO PROBES... הוא כעס שבאתי בלי לצחצח שיניים (באתי ישר מהאוניברסיטה !!! מה לעשות ?!)... הוא פעם אמר שאני לא מבין באורטודנטריה כי החשיבה שלי פשוטה מדי... הוא בורג !!! חושב שאנחנו בני האדם נחותים...

למעלה