מקומם את הלב

zs1957

New member
גרשון, השבת יוצאת בשעה 17:36

ד"ש חם לאריאלה. אני אדבר אתה בטלפון בצאת השבת. זהבה

אני מבקש מהמטלפנים למסור ד"ש חם מאד ממני

היום אריאלה תקבל ודאי טלפונים רבים. אני אתקשר באחד הימים הבאים ואתעדכן מהמתקשרים כאן בפורום. הלואי שהפגיעה שהיא כבר גדולה ואיומה בניר, לא תועצם והוא ייצא מכלל סכנה וישתקם בבוא הזמן. הלב כואב.

zs1957

New member
יענקלה, ד"ש שלך ושל האחרים יגיעו לאריאלה מחר

אני ונילי נפגוש אותה מחר בבית החולים. זהבה

מגיעה לך נשיקה ויחשבו מה שיחשבו

בינתיים אנחנו לא עוברים לפורום גאוה

zs1957

New member
דרורה, כל מטפל זכאי עד שהוכח אחרת.

עובדיםזרים מקבלים הגנה משפטית מקו לעובד בסכום סמלי. יש להםעורכי דין המייצגים אותם נאמנה ניצול עובדים וקיפוח זכויות ואי תשלום משכורת קיים גם אצל עובדים ישראלים. ויש גם כאלה עניים שאין להם כסף לשכור עו"ד ונעזרים בקו לעובד או בהסתדרות. חלאות קיימים בכל מקום בעולם. זהבה

hregev1

New member
עכשיו נכנסתי לפורום וראיתי מה קרה לבנה ש

אריאלה יקרה ! רק עכשיו נכנסתי לפורום לאחר מספר ימים וראיתי מה קרה לניר בנה של אריאלה שלנו, כמה עצוב, הלואי ויצא מזה פחות או יותר בסדר, אני מתפללת כבקשתה של אריאלה יקירתנו בספר תהילים פרקים כ' כב' וכה' לשלומו ובריאותו של ניר בן אריאלה, ממש עצוב מה שקורה אצלנו בכבישים, אנשים משתוללים ולאף אחד לא איכפת מהשני תאונות הדרכים והרציחות עברו כל גבול - חייבים לשים לזה סוף. אריאלה מתוקה - קבלי את מיטב איחולי להחלמתו של ניר ומי ייתן וה' יהיה בעזרכם. אריאלה - אם תזדקקי למשהו - אל תתביישי לפנות אלי, אפילו אם אצטרך להגיע לבאר-שבע, למענך ולמען בנך אעשה הכל, בלי בושה בבקשה. הלואי בבשורות טובות חני

למעלה