מקומו של המין

alona 27

New member
מה את רוצה לשאול?

אין שום שאלה אחרת שמעניינת אותי. אני מבינה שזה נושא מאוד כבד משקל בשבילך, אבל אין שום שאלה שאני יכולה להחליף בה את השאלה שלי.
אני לא מציירת את כל הגברים כדמות אחת, אני שואלת, אני רוצה לדעת מה כל אחד חושב, ולא מנסה לכפות על אחרים דעות, כמו כן אני לא אתעצבן אם מישהו שאל שאלה שנראית לי פוריטנית או שלא הייתי שואלת אותה.

לי אין בעייה לשאול שאלות על מין, ואם את לא רוצה את לא חייבת לקרוא אותה. אבל את לא מכירה אותי, ועל אמרת עליי הרבה מאוד דברים מעליבים שכל אחד מהם שקר אחד גדול. והרי ברור שאם את יודעת עליי יותר מכל אחד אחר ויותר ממני אז את גם יודעת מה אני רוצה לשאול.

אם יש לך בעיה עם שאלות על מין אז תעברי הלאה ואל תקראי, אבל אל תפגעי בסקרנות של אחרים רק כי עברו עלייך חוויות רעות. כל מה שרשמת עליי זה שקר.

Aski7

New member

נראה שהיא פגעה בנקודה..

תשמעי לא מבינה למה להגיב לה פעמיים על אותה הודעה ואז לרשום פעמיים שכל מה שהיא רשמה עליך זה שקר.
אין לך מה להעלב (כאילו דא נעלבת כרגע מדמות וירטואלית) אבל לפי תגובתך אכן ניתן להבין שמשהו מטריד אותך בתחום הזה..חוויה לא טובה... ונראה לי שהיא נסתה להגיד שאם תעלי באמת את מה שמטריד אותך התשובות שלנו יתאימו יותר למקרה שלך..כי אולי את לפי הבעיה שלך לא שואלת בדיוק את השאלה הנכונה..
אחרת ביננו למה באת לפורום זוגיות במשבר לשאול את זה? למה לא פורום סקס או בינו לבינה?

seeyou

New member
לימדו אותי שבקשר רומנטי

המין הוא לא אחד הדברים החשובים-
לדדעתי מי שלימד אותך היה א-מיני או סתם שיקר

רומנטיקה זאת רק גישה לסיפוק מיני

הביטוי :"על טעם ועל ריח אין להתוכח" מתאים גם ליחסי מין
את צריכה לבחור פרטנר שיקבל גם אהגישה שלך (להיות רומנטי)
בימינו לא קונים חתול בשק-בודקים את הסחורה לפני הרכישה

למאמינים יש גם את הדרך של:
קשר רומנטי לפי תורת המספרים http://www.amirgila.com/Articles_inner.asp?id=145

יוסי

alona 27

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל אתה עדיין לא יודע איזה אדם אני בזוגיות, מה אני מחפשת, ואיזו גישה יש לי. יפה שענית מה אתה חושב על חשיבות המין, אבל לא שאלתי מה אתה חושב עליי.

Ricca

New member
מה שמבדיל קשר רומנטי מקשרים אחרים

הוא המין.

לא ברור לי איך הוא אמור להיות לא חשוב.

נשבע שלא מדדתי

מצד שני, גיליתי שהוא אחלה סמן.
כשהוא מתמסמס, כשהלהט יורד והתכיפות יורדת, ברור שמשהו קורה.
הוא סמן לכעס, הוא סמן לאי שביעות רצון בזוגיות, הוא סמן לחוסר אינטימיות, הוא סמן מצויין ולצערינו קל לנטרל אותו בטוענות שוא, הילדים, ה3 קילו, העבודה הקשה...
לפעמים הוא יהיה הראשון שייעלם בעוד שהשאר יראה טוב.
מי שער לכך שזהו המצב יבין ויטפל בזוגיות שלו כבר בשלב שבו הסקס לא משו ולא יחכה שגם השאר יסדק.
נועז

karmon4

New member
אני ידבר על חשיבות ולא על תדירות

גאשר בזוגיות המין הוא טוב ובתדירות שמספקת את שני האנשים אז החשיבות היא נמוכה כי הזוג לא דועג לפקטור זה.

אבל כאשר המין הוא לא טוב ולא בתדירות מספקת אז החשיבות תיהיה ממש גבוהה ויכול לגרום להרבה ריבים. אז אין התאמה מינית.

יש לי ידידה שנפרדה מחבר שלה בגלל שהמין גם היה בתדירות נמוך (פעם בשבועיים) וגם לא ממש טוב (לפחות זה מה שהיא אמרה)

מין זה בדיוק כמו

אוכל.
יש כאלה שאוהבים אותו חם ונוזל ויש כאלה נקי ומוקפד
יש שאוכלים כי זה בריא וצריך, יש שרואים בו את עיקר הנאות החיים
יש גרגרנים ויש כאלה שנזכרים בערב שלא אכלו כלום...

בקיצור, זה מאוד מאוד משתנה.
מה שכן קבוע זה- אוכל זה צורך קיומי, כולם צריכים אותו בדרך ובתדירות שונה.
מי שנמנע ממנו או יותר מדי מסתבך איתו סובל מהפרעת אכילה.

ההבדל המהותי בין אוכל לסקס- האוכל הוא לא דמות ולכן יש פה מונולוג, סקס זה דיאלוג. לכן חובה שתהיה הלימה מספקת באופן ובתדירות בין השניים שבחרו לעשות יחד סקס
.
אז אם את לא מתעניינת בסקס קבוצתי עם באי הפורום אלה עם בן הזוג שלך העכשווי או העתידי, כדאי שתתמקדי בפרטנר שלך בעניין שאלת הסקס כי ממש אין טעם לשאול את חברי הפורום או כל קבוצת אנשים אחרת, זו תהיה סתם שאלה תלושה בלי שום מסקנות או תובנות שיועילו לך במשהו.

בגדול, רוב התופעות הטבעיות מתפלגות התפלגות פעמון, אם זה עוזר לך..

ni5ni

New member
אני חושב שזה עניין של התאמה

אם לשני בני הזוג זה בסדר שזה יתפוס רק 10% אז הם יכולים לחיות ככה שחחים ארוכים שלמים ומאושרים ביחד. הבעיה מתחילה כשיש חוסר התאמה סעניין בין בני הזוג. כשאחד חושב שזה 20% והשני חושב שזה 80% אז יש לנו בעיה.

למעלה