מקומות

yanivr6

New member
מקומות

שלום שמי יניב עד לפני מס' שנים התאמנתי בקראטה דו אך לאחר תאונת דרכים שעשיתי הפסקתי כרגע מצבתי הגופני טוב ואני שוב בכושר אני מאזור ר"ג והייתי רוצה לקבל מעט מידע מקצועי על מקומות בסביבת ביתי הנני מעוניין לחזור להתאמן אבל לא בקראטה אלא בקונג פו או לחימה משולבת תודה -יניב

yanivr6

New member
ככה נראה פורום

סליחה על ההקפצה אבל כנראה כאן לא המקום לאנשים חדשים ממש פורום של אנטיפטים שחושבים על עצמם. אני לפה לא חוזר!

amitssss

New member
כנס

שמע כאן זה פורום לא צאט אם אתה חושב שתוך שעתיים כול האנשים שמבינים בקארטה ועוד יכולים להמליץ לך על מקום באזור מגוריך אתה טועהה לא כול העולם צמוד למחשב והפורום הזה דווקא מעודד מתאמנים חדשים תחליט לבד יש לך בקישורים רשימת מורים לפי שיטות תהנה

usr

New member
לא יפה לכתוב כך

בפורום הזה יש אנשים מאוד מחמדים. לענינך - תעיין ברשימת המורים ומקווה שתמצא את מבוקשך.

eladי

New member
שיעור ראשון בקונג פו

סבלנות
לא ענו אולי משום שכולם היו באימון ? (כמוני למשל... ועוד מאות אנשים). אולי זה יום חמישי וכולם בקניות ? אולי פשוט כל אחד חשב שמישהו אחר יענה על השאלה (שהיא די שגרתית, אם אתה מבין למה הכוונה). וסלח לי, אני לא מבין על מה הרעש. מי שעונה בסה"כ עושה טובה, ואילו הדברים שאתה כותב נשמעים כאילו מישהו חייב לענות תיכף ומיד. אתה נכנס למקום, מבקש עזרה (או דורש עזרה), וכשזה קצת מתמהמה אז כולם פתאום הופכים לסוציופטים ? "ממש פורום של אנטיפטים" - ואתה משתלב בו יופי. חבל שאתה עוזב כ"כ מהר. ולעניינך: יש בלוחות הפורום (תסתכל ברשימת הקישורים בראש הדף) רשימת מורים - לעיונך. לחימה משולבת יש מכון CMA בתל אביב, וקונג פו יש עוד המון מורים וסגנונות. תסתכל שם מה מעניין אותך ותבדוק לגבי שיעורי נסיון. תנסה כמה מקומות (רצוי יותר משיעור אחד) ואז תשאר בזה שהכי מצא חן בעינך. שיהיה בהצלחה ותשתדל לזכור מה שאחד ממנהלי הפורום אמר: "דרך ארץ קדמה לתורה".

eladי

New member
וכמה מקומות שיעניינו אותך

קונג פו "גמל שלמה דרומי" - תל אביב, בהדרכת אוהד סמט. קונג פו JKD (הסגנון של ברוס לי) - בועז בר, בתל אביב (לדעתי בשכונת בבלי). קונג פו ווינג צ'ון - יש גם בתל אביב, איגור זקשנקי (אני חושב). קונג פו עגור לבן - ינון בר מלמד ברמת גן קונג פו הונג גאר - בתל אביב איפשהו. קונג פו wuwei (שיטה אחות של JKD)- אצל אייל קורן בתל אביב (גם בשכונת בבלי, אאל"ט). ויש עוד הרבה מאד. פרטים (טלפונים, קישורים וכו' ) לכל האמור לעיל תמצא בלוחות המורים.

למעלה