מקומות רדופי רוחות

amphioxus

New member
מקומות רדופי רוחות

האם ידוע לתושבי הפורום על מקומות רדופי רוחות בישראל? אפשר להכין רשימה עם היסטוריה של כל מקום.

שמעתי על מקום אחד בישראל

אמרו לי לא יכולות להיות רוחות בישראל מה אתם חושבים

רוחות=נשמות

אין מצב שאין בישראל, סתם שטויות. כל מקום יכול להיות. אגב, רשמת ששמעת על איזה מקום בישראל, שתף אותנו...

מקומות רדופים

שמעתי שיש בטבריה מנזרים מהתקופה של טיבריוס שיש שם ממש הרבה פעילות ופעם שההיתי במלון שאלתי במלון (הולדי אין) ואמרו לי איפה זה וממש מפחיד שם והראו לי תמונות שם של המנזרים ושמעתי גם ולשם אני לא הלכתי ואני גם לא ילך זה שיש קיבוץ לי טבריה או ארבל או כפר חיטין שיש בשטחים שלו או כפר חיטין או ארבל שיש שם בית כנסת עתיק ממש עתיק שמצלמים שם ואפשר לראותכדור רוח ורואים שם ממש רוחות ככה אומרים

רוחות יכולות להיות בישראל- שדים לא

כי זו אדמת קודש ולכן מעטים הבתים הרדופים בישראל על ידי שדים, בניגוד למחוץ לגבולות הארץ שם יש אינספור סיפורים, בתים וארועים.

שד הוא בעל כוחות חזקים יותר ויש לו היכולת

והכוח לעשות הסכמי חליפין, הם רבי מעלה, חזקים יותר ובעלי ידע רחב יותר, לרוב הם מזיקים. שד היה או אדם שהתעסק במאגיה שחורה ונשמתו היא רעה מבסיסה או אדם שחטא= רצח, אנס ונענש, או שאופיו רע, לרוב השדים הם מצומצמים במספר ונשמותיהן התגלגלו בדוגמאות שנתתי, הם קיימים כמו שהשטן קיים ואלוהים קיים כי הם קיימים, בדיוק כמו ההיפוך שלהם, מלאכים.
לינוי

smallnig

New member
כל הרבה שטויות והמצאות בהודעה אחת.

מה זה כל הבולשיט הזה? לפחות תגידי שזוהי דעתך. שד לא היה אדם שהתעסק במאגיה שחורה, שד לא חייב להיות בנאדם לשעבר. וזה לא כמו שנראה לך "גן עדן" "וגהנום" זה ממש אבל ממש רחוק מזה ולא מתקרב אפילו.

La Li Ho13

New member
זה שיש אנשים שמאמינים בזה../images/Emo168.gif

כבר אומר שזה לא שטות!

smallnig

New member
אני לא רק מאמין, אני יודע, ומנוסה בזה.

אבל כל מה שהיא פירטה בהודעה שלה לגבי השדים זה ממש אבל ממש רחוק מאיך שהיא חושבת שזה.

La Li Ho13

New member
אז תסביר אתה על שדים../images/Emo168.gif

ותחסוך לה את העבודה הקשה על המיקלדת..

amphioxus

New member
מי מדבר על לצלם רוח?

אני גם לא מצפה לפגוש אחת. מה שאני רוצה זה לצלם את המקום כדי שיראו על מה מדובר.

יש יש ויש...ואפילו כתבתי על זה פעם בפורום../images/Emo70.gif

יש כמה מקומות כאלה בארץ והרשימה שאני אציג חלקית לגמרי. ביתו של בן גוריון: ביתו של בן גוריון נמצא בקיבוץ שדה בוקר, ולא פעם עובדים שנמצאים באופן רציף בבית דיווחו על נעלי הבית הסוררות של בן גורין, שלא מפסיקות לשנות את מיקומן .כמו כן, נשמעים (בייחוד בלילה) רעשי צעידה ברחבי הבית ואף ספרים "יוצאים" מעצמם מתוך הסיפרייה לשולחן. מצדה: במצדה רצות כבר שנים שמועות על תופעות מאוד מעניינות שקורות אחרי שעות הסגירה. כך למשל ,אם מסתכלים על ראש ההר עליו בנויה מצדה בשעת שקיעה , אפשר להבחין לפעמים בדמויות צל שנראות כצונחות מטה. על בורות המים גם דיברו לא מעט, ומספרים שאפשר לשמוע מרחוק רשרוש מים ולפעמים רעשי צעידה עמומים שמהדהדים בתוך הבור. המנזר הרומאי בבקעת הירדן: פעמים רבות דווח אל דמויות נזירים שעוברות בין מסדרונות המנזר , ויש אמונה כי לעיתים עושות הדמויות נזק קל לצמחייה (שהרבה מאוד זמן מושקע בגידולה).חשוב לציין שנוכחות רוחות ונשמות במקום קדוש כמו זה לא נדירה, ואף דיי מקובלת. זאת הסיבה מדוע בכל רחבי המנזר מפוזרות כנריות - אומרים שרגישותם לנוכחות נשמה גבוהה ביותר וכשיש רוח רעה באזור,הן מתות.

למעלה