מקומות נשכחים

Lear22

New member
מקומות נשכחים

לפעמים נדמה שבבליל המדהים שבו נפתחים ונסגרים מקומות בעיר המשונה הזו בגרורותיה לפעמים דווקא המקומות ששורדים הופכים לקצת נשכחים במסע שלנו לקראת הלא נודע, החדש, זה שעדיין לא ניסינו, כתבנו עליו ביקורת וישבנו על אסלת השרותים שלו. אז מה הם לדעתכם המקומות הבאמת טובים בעיר, שלא מספיק מגיעים איליהם, מרוב שרוצים להספיק עוד מקום חדש, ולהתאכזב. או להתאהב.. שלי: אורנה ואלה - מקום יעיל, שנראה שקצת נשכח בזמן האחרון, למרות שבוודאי לא ירדה קרנו, יעיל, טעים ונעים מרמורק - שקיבלה ביקורת פה היום. גם כן יעילה וטעימה מסעדות סיניות בכללי - נורא "אייטיז" אבל לפעמים טעים לאללה. ין יאנג וחברותיה מה אצלכם? הכוונה היא למקומות טובים, לא "חדשים" אלא פשוט שכיף לבוא אילהם, מקומות שאחרי שאנחנו שוב "נכווים" מהמקום החדש אנחנו שוב אומרים לעצמנו:"אוי, חבל שלא הלכנו ל****.

sharonchi

New member
מקומות שמזמן לא יצא לי לבקר

צ'ימיצ'נגה - שנים שלא הייתי שם. טורקיז - בעיני אוכל משובח וכבר שנה ויותר שלא ביקרתי. בליני - ממוקמת במיקום מנצח אבל משום מה שום דבר לא משכנע אותי לבקר שם. לאחרונה אכלתי בטאפאס בר שלהם, שנמצא ברחבה הסמוכה. לגבי הנשכחות שלך: באורנה ואלה יוצא לי לבקר מפעם לפעם בזמן שופינג בשיינקין. מפת קואה (אחותה של ין יאנג) אני מזמינה המון משלוחים.

liti

New member
אצלי זה ../images/Emo26.gif

קפה כזה בהרצליה שלא אחת הזכיר לי את הקופי בר, והבולגריות של יפו שכבר שנים לא אכלתי בהם. בטח יש עוד, אוסיף בהמשך אם אזכר. (אגב, אני לא אשב על אסלות השירותים במסעדות גם אם ישלמו לי!
)

פינליש

New member
אחלה שאלה ../images/Emo175.gif

אצלי זה הדיטה, על הבר ובפנים... בחיים לא נפלתי שם ותמיד אני מוכנה ללכת על הסלט מוצרלה והאנטרקוט שלהם. הבר גיורא, מקום שאני פוקדת מיום הקמתו... קצת יקר בתור בית קפה אבל אחלה מקום. וג'קו כמובן גם בהרצליה וגם בתל אביב. ובכלל אחרי שנהייתי חובבת ביג מאמא ואגדיר קשה ללכת על דברים אחרים.

פינליש

New member
ומשהו על שבוע המסעדות.

כנראה שצרות באות בצרורות. חטפתי דלקת איומה הדרכי הנשימה ואני נשמעת כמו תלמידת י"א שחזרה מטיול שנתי או מהופעה של אביב גפן. אני צרודה, מנוזלת וממורמרת. אני לוקחת כדורים בשביל כל שכבת י"ב... ככה זה שהמערכת החיסונית בוגדת ויוצאת למלחמה... עלי. זונה. בכל מקרה כל דבר שאני אוכלת בין אם זה לחם עם גבינה ובין עם זה גביניה מעולה המאמאפיה בלונדון מיניסטור יש לזה טעם של הריח בבריכות החימצון בדגניה א'. רציתי ללכת לדגום מארטישוק ואני והמשפחה אשכרה הדפסנו תפריטים ודיסקסנו את זה. אבל בבריאות כמו בבריאות אין דבר כזה טעם כזה... אחרי שאני מבריאה המצ'יחוטק'ה הזה אני הולכת לאכול במלוא הכסף
האפצ'י לבריאות.

פומפיה

New member
קשה להילחם בגעגוע

זו בדיוק הבעיה שלי במעבר לתל-אביב. יש כל-כך הרבה מקומות נפלאים. אני רוצה לחוות, לטעום, לנסות מהכל... ושוכחת מאחור הרבה מקומות אהובים. אני אתחיל בחיפה - קודם כל, ישנו הפאב החיפאי "המרתף" (ששייך לבעלים של "ג'ק והאפונים" ז"ל). לצערי, מאז שעברתי למרכז הייתי מעט מדי שם. אח"כ, יש את "הסיטי הול" (שבגלגול הקודם היה מוכר כ"העיר השנייה"). מקום שהיה נהדר, בזמנו. כל מיני פאבים ובתי קפה שנהגתי ללכת אליהם באופן קבוע. חלקם מתו וחלקם עדיין חיים ובועטים. "הכאמל". "וואלה" - כשהיא היתה המסעדה האהובה עליי. בביקורים האחרונים התאכזבתי ולכן אני נמנעת מלבקר שם. "מסעדות" בסיני. הסחלב של סיני. לגבי תל-אביב - כאמור, יש מבחר עצום, המון מקומות נהדרים, והמון מקומות אחרים שעדיין לא ראיתי, ולכן אני ממזערת את הביקורים החוזרים. לפני כמה חודשים היתה ביקורת מעוררת תיאבון של גידי על "רפאל". בעקבות הביקורת, החלטתי לחזור לשם. הזמנתי מקומות ובסוף נאלצתי לבטל את אותו ביקור. מאז ועד עצם היום הזה לא חזרתי לשם. הכרתי הרבה מקומות אחרים, אבל כל פעם מחדש עולההריח של הפוקצ'ה ומציפים אותי התיאורים של גידי.... לדעתי אני לא אחזיק מעמד עוד הרבה זמן בלי לחזור לשם |פומפיה ברגע של חולשה|. ו... כמובן... אני מתגעגעת לאוכל של שתי הסבתות

עמית@

New member
אורנה ואלה גם אצלי

למרות שאחרי שעבדתי שם שנתיים לקחתי מהן שנת חופש לרענן את הטעמים (אחרי שנתיים להכל יש את אותו טעם..) מרמורק, אכן. המסעדה שבתוך המעדניה של יוז'י בגן העיר- ספריבס מצוינות עם ניוקי וירקות מבושלים. כבד ושמנוני אבל אוי- כמה טוב...

neta2

New member
אוי ליר.. אחלה דיון../images/Emo13.gif

הזכרת לי סיניות
ואז נזכרתי ב"לוטוס". אבל המקומות שתמיד אשמח לחזור אליהם הם: יועזר, ג'ירף, מיקה, דיתה, מתוקה, אורנה ואלה, רביבה וסיליה. בטח יש עוד שלא זכורים לי כעת מפאת השעה
אבל יש הרבה נכון בדברייך.

אצלי הנשכחים

ספגטים, ספגטים וספגטים (יבנה, ריבל והדר יוסף) ולפיניליש תבריאי מהר !!! ולמי שלא הבין על הישיבה על השרותים במסעדות...נו באמת לא הבנתם למה הוא התכוון ? מה הולך בשרותים של הפאבים ב 3 בבוקר ?

אצלי זה יותר משובח...

כן אמא של פיונה יש לי מה לספר: בגליל במקום שרותים בפאב אז: ארבע בבוקר, ירח מלא, בחודש אפריל רחצה בנחל שבואדי והמיים קפואים , רק שני אנשים וחיות בר (שועלים, נשרים ואיילות...פחד נוראי) (אפריל בגליל קור כלבים)

רק הילד? כל העולם ואשתו קוראים כאן

לכאורה זה נראה פורום סודי ומצומצם אבל כמות האנשים שרק קוראים ולא משתתפים הוא עצום... תשאלי איך אני יודעת, פנו אלי אנשים בקיבוץ שלי וסיפרו לי שהם קוראים בפורום שלי (חתולים) ובפורום הזה .. אפילו פנתה אלי מישהיא שנולדה בקיבוץ שלי ובאה לבקר וסיפרה שהיא קוראת כל מילה.

למעלה