מקומות מפגש לצורכי אימון

מקומות מפגש לצורכי אימון

אני מאמן בתחילת הדרך ואין ברשותי קליניקה. מקום המפגש היחידי שלי עם מתאמנים הוא בית קפה כזה או אחר. נשאלת השאלה מה עושים כאשר מתאמן נרתע מלהיפגש בבית קפה ורוצה מקום מפגש דיסקרטי ופרטי יותר. איפה עוד אפשר להיפגש? אין באפשרותי לשכור משרד או חדר כרגע. ברור לי שפארקים או ספריות לא באים בחשבון (לא דיסקרטי וגם לא מכובד בעיניי). אשמח לשמוע האם יש לכם רעיונות.

מקום לאימון

אני מבינה שגם בביתך אין אפשרות לקיים מפגשים וגם לא בביתו של המתאמן (את זה אני לא כל כך אוהבת). תנסה לחפש באזור שלך מישהו עם קליניקה שתוכל לשכור ממנו חדר לפי שעה. כמובן, שאז תהיה מוגבל לקבוע פגישות רק כאשר החדר פנוי. בהצלחה

קיום מפגשים בבתים פרטיים מהווה

פתח לבעיה אתית, במיוחד אם מדובר במתאמנות. אני לא רוצה להגיע לכזה מצב.

בתים פרטיים

קראתי כרגע את תשובתך בנושא זה בפורום הנוסף שכתבת בו. יש משהו במה שאתה אומר, וגם לגבי דתיים, אך אותה בעיה קיימת גם אם יש לך קליניקה לבד. יתכן, שיש מקרים שבהם עדיף, למרות כל אי הנוחות, לקיים את המפגשים ךבמקומות ציבוריים. אני עובדת מהבית, יש לי חדר נפרד ושקט. אך יתכן שאצלי הבעיה שאתה מעלה היא לא רצינית מפאת גילי ומיני (אולי זה אחרת לגביך - בחור צעיר לפי הפרופיל שלך).

אולי במתנ"ס או במרכז חוגים שיש חדרי סטודיו

זה צריך להיות יותר זול מקליניקה ואולי גם יותר זמין בשעות הבוקר ....

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איפה להפגש

עוד אפשרות היא בלובי של מלון - תקופה מסויימת פגשתי את המאמן שלי בלובי בכפר המכבייה. זה בדרך כלל שקט יותר מאשר בית קפה, ולפעמים לא מחייבים אותך להזמין משהו. אם אתה נייד, אולי יקל עליך להגיע לביתם/משרדם של הלקוחות. בתי קפה הם מקום מאוד בעייתי לפגישה. בהחלט יש בעיה של פרטיות ודיסקטיות, והרבה פעמים גם של רעש ועיסוק באוכל ובשתיה אשר מפריעים להיות ממוקדים בפגישה עצמה. אני מאמנת לקוחות דתיים, ואין בעיה להפגש בבית פרטי. צריך להבין מה המגבלות של הזרם של הלקוח - למיטב הבנתי במפגש בין שני גברים או שתי נשים אין בעיה. הקושי הוא כאשר מדובר במפגש בין גבר לאישה, ואז זה אמור להיות בסדר אם יש מישהו אחר בבית, והדלת לא נעולה (יכולה להיות סגורה). לפעמים מספיק שהחלון פתוח. יצא לי לאמן גברים דתיים מזרמים שונים במשרד הביתי שלי, ותמיד הסתדרנו ללא קושי.

ענבל! התשובה שלך באה לי בדיוק

בזמן היום! אני מאמנת במשרד הביתי שלי והתלבטתי לגבי אימון של גבר דתי שזו לי הפעם הראשונה. שאלתי אותו מה המגבלות של הזרם ואיך הוא ירגיש הכי נח. הוא העלה את הנקודה של דלת הבית שתישאר לא נעולה והכל זרם בצורה מצויינת- אז תודה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo45.gif שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

היי,אני מאמנת אצלי בבית או בבית הלקוח

תלוי בו .כ"כ אני מכירה בי"ס לאמנים שלא מלמד כל שעות היום וניתן להשכיר שם חדר לפי שעה. אם זה מעניין אותך צור איתי קשר למייל ואשמח לתת לך את מס' הטלפון לפניות . בהצלחה .

100menet

New member
אנחנו עוסקים באמונות נכון?

הי רועי מה שלומך? אני קוראת את מה שכתבת, וגם את התשובות הנפלאות שקיבלת, ואני תוהה מהן האמונות שלך לגבי מקום מכובד... מקום דיסקרטי...מקום מתאים לאימון... יש לי חברה שערכה את האימונים שלה בשעת בוקר מאוד מוקדמת (המוקדמת שבר לי פרדיגמה של שעות אימון ) בפארק - האימון היה גם מוצלח, גם דיסקרטי ואפילו מכובד. וסיפרייה - זה מקום מדהים בעיניי, אם מותר לדבר שם, ואם לא אז בלובי של הספריה, יש מקומות עם כורסאות ושולחנות... - זה אפילו רעיון מקורי בעיניי. אני מציעה לך לבדוק איזו פרשנות ל"מקום לאימון" יכולה לשרת אותך, ולהחליף את זו שכרגע מפריעה לך. מה דעתך?

מסכימה מאד

ורוצה להציע מקום נוסף - ביישוב בו אני מתגוררת יש מצפה, שצופ על מישור החוף, והוא הפך להיות המשרד שלי. שווה לחפש מקום כזה גם בסביבות מגוריך.

למעלה