מקומות ומערכונים

מקומות ומערכונים

אילו מקומות אמיתיים אתם מכירים שמככבים במערכונים, או שבהשראתם נכתבו מערכונים? הרעיון בא לי אחרי שעכשיו עברתי ליד משרד ישן של כותב בקשות בירושלים, שאולי הוא זה ששימש השראה למערכון הישן 'כותב הבקשות' של 'הגששים', ובלכ אופן - ישב בו כותב בקשות מהטיפוס של הדמות במערכון.

poogi007

New member
תראה איזה יופי בדיזינגוף

חנות בדיזינגוף רצית, היי צוציטי? מה יש ברחוב הזה? בית קברות לבגדים. זיתים שחורים בחנות דליקטס. פיתה בסופרמרקט, גבינה מלוחה בבוטיק הגבינות. הכל בוטיקים, עוד לא פתחו פה איזה בוטיק פלפל? כל סנדלר מכון הנעל. חנות לתחתונים בוטיק התחת, אפשר להשתגע.

D o r o t h y

New member
את גב' שטיינהאוז מסעודה, אתה מכיר?

שהיא משיכון ופיתוח? תלך אצלה תקבל דירה ותשכב סוף סוף לנוח... הנה עוד כמה דוגמאות סוף קו מס' 1 - בנק לאומית כן, שם במחנה יהודה, רחוב יפו בואכה מחנה יהודה, היום אמנם זה בנק דיסקונט, אבל היה לאומי פעם (וכן, במערכון הם אומרים לאומית) - מתוך "חסכו ואמצו". והאוירון איפה עף? בשמיים. לא! בתוך מערת צדקיהו. וגם - מיקונוס שמיקונוס, טנריף, טאנא עארף...

D o r o t h y

New member
די../images/Emo70.gif אני לא מאמינה ..

האזן לשיר הפתגמים, בחלק של אם אין אני לי מי לי....

yonimi

New member
אבל אנחננו באנו מבית ים

ולבת ים אנחנו חוזרים. "חתונת הדמים"

shuky63

New member
זה המקום לברר משהו שמציק לי

אם יש כאן טבריינים שיוכלו לעזור זה טוב. במערכון הקפיטריה בטבריה מדברים על בעית לחץ המים הירוד בטבריה(מעל קומה שניה המים מתעיפים והצינור מתכופף). האם זאת באמת בעיה בטבריה? אני שואל כי בקיץ האחרון הייתי במלון בטבריה בקומה גבוהה והיה לי לחץ מים מאד נמוך במקלחת,ולא היה לי את הטלפון של יוסף מהעירייה להתקשר אליו שישלח את האוירון דוד למלא את הפיילה על הגג.

emh

Member
זאת בעיה בגורדי שחקים...

להם אין מגדל מים שיותר גבוה מ-"הבניינים הכי גבוהים בעולם" אז מהקומות מסוימות פשוט משתמשים במשאבות שדוחפות את המים למעלה.

זה בגלל

שגם המים של היום לא נחים בצהריים. כמו שביטלו את השלאפשטונדה... אז הם מתעייפים המים. יש עליך איזה מלפפון ספיר?

למעלה