הסיפור שלי ... יצא קצת ארוך
מראש השנה לפני שנתיים בערך ... אני והאיש שלי מכירים מהתיכון, כך שיש לנו חוויות ילדות משותפות רבות. מדובר באחד המקומות המקסימים בעיר ילדותינו ... עיר ילדותינו הייתה קטנה מספיק בשביל לאפשר לנו לחזור מהתיכון הביתה ברגל, זה אמנת לקח 20 דקות אבל לאן אתה ממהר בגיל 16-17 ? מדובר בפיסת גן עדן ואם תגידו לבן עירי לשעבר את צמד המילים "הדשא הגדול" מיד יעלה על שפתיו חיוך נוסטלגי ... זה היה פארק שהירידה אליו הייתה מאחד הרחובות הראשיים (יחסית) של העיר, ירידה יחסית מתונה שבסופה הנוף של הים ... היינו נוהגים ללכת ככה בחבורה הביתה, לאט לאט היו נושרים אנשים, אני הייתי הרחוקה ביותר, הפארק עצמו היה ליבה של שכונת מגורים של בתי קרקע בלבד, ובתוכו גם היה קן התנועה שלנו ... לשם היינו גונבים סיבוב חטוף על טוסטוס ... שם נרשמו גם כמה נשיקות ראשונות היסטוריות בראש השנה לפני שנתיים היינו אצת סבתא של האיש שגרה ממש באחד הבתים המקיפים את הפארק נעם לא נרדמה, והחלטנו לקחת אותה לסיבוב הירדמות, נכנסנו לפארק ישבנו על הספסל שלנו (אתן מאמינות הוא חיכה כל השנים) ושם ישבנו ונענענו את העגלה של נעם ... האיש במחווה רומנטית שר לי באוזן בדיוק כמו לפני 15 שנים את "שלוש בלילה" של שלום חנוך "שלוש בלילה כנראה שהזיתי באתי אליך לכמה דקות שלוש בלילה מה בעצם רציתי רציתי אותך עד שבא לי לבכות מפעם לפעם, על יד על יד יש לי אותך, אני לא לבד" נעם נרדמה, אני והאיש נשארו שם עוד קצת, מרגישים קצת כמו בני 17 עוד פעם אני חושבת שהרגע הזה היה אחד מרגעי הניצחון של החיים שלי וואו ... נעיתה תודה שהעלית לי את הזיכרון המתוק הזה