מקומות בת"א

מקומות בת"א

מישהו מכיר מקומות טובים בת"א? זולים ואם אפשר שהבליארד יהיה בחינם ורק צריך להזמין משקה זה יהיה טוב. הייתי בפאב אמריקאי כזה ועכשיו אני מחפשת עוד מקומות כאלו. יש המלצות וכתובות?

ispa

New member
יש כמה מקומות טובים

אבל לא נראה לי שיש דבר כזה בארץ שלא עולה כסף לשחק אלא רק המשקאות. אבל יש מקומות מאוד טובים, יש את "המונרך" ויש מועדון מאוד טוב שנקרא Q'S שנמצא באבן גבירול בת"א

יש

הייתי באחד כזה אז אני יודעת שיש. השאלה אם יש יותר מאחד. הכוונה לפאבים שיש בהם סנוקר ולא למקומות כמו שהצעת.

ispa

New member
הבנתי..

לי ידוע על מועדונים לא על פאבים על מועדונים

ispa

New member
עדיף מועדון

לשחק סנוקר עדיף במועדון, בפאב אין אווירת משחק חוץ מזה במועדון את משלמת על השולחן אולם השתיה יותר זול מאשר בפאב בסופו של דבר משתלם במועדון

shani 1986

New member
יש פאב שהוא

גם פאב עם שתיה מאוד זולה, וגם שולחן שמשחקים בו בחינם. הפאב נימצא בת"א ברחוב הירקון (אין לי מושג איזה מס') אך הוא נימצא בפינה קוראים לו "THE PAB" מקום ממש נחמד.

כן חמודה......

יש מקום בבת ים שמימי ראשון ועד רביעי בנות משחקות חינם..... המקום נקרא "ביליארד אריסטוקראט"..... המקום יפה ויש אוירה טובה... המקום נמצא ברחוב העבודה 37... אזור התעשייה בת- ים

אה...ועוד משהו.....

אלוף הארץ בסנוקר נמצא רוב היום במועדון ומדיי פעם הוא מדריך...... הוא ועוד הרבה שחקנים טובים.....

THE MACHINE

New member
לחוצה

אל תלחצי גברת נגמרה תקופת הגורמטים ותרדי מהאולימפוס

למעלה