מקומות בפריז היי מישהו יכול להמליץ על מקומות זולים לקניות )מצרכים( בפריז? תודה מראש...
א איזה קטעים פה New member 9/8/13 #1 מקומות בפריז היי מישהו יכול להמליץ על מקומות זולים לקניות )מצרכים( בפריז? תודה מראש...
M MayFebruar New member 9/8/13 #2 היי, לא כתבת אם את תיירת או תושבת ובאיזה אזור. אם את תיירת, נסי לשאול בפורום טיולים וחופשות בחו"ל, בטח יהיו גולשים ששהו באזורים שתהיי בהם ויוכלו לתת לך מידע. בהצלחה
היי, לא כתבת אם את תיירת או תושבת ובאיזה אזור. אם את תיירת, נסי לשאול בפורום טיולים וחופשות בחו"ל, בטח יהיו גולשים ששהו באזורים שתהיי בהם ויוכלו לתת לך מידע. בהצלחה
א איזה קטעים פה New member 11/8/13 #3 תודה..תושבת ליד השאנז אליזה כרגע מקומות לקניות מצרכים.. זול? תודה
ש שין New member 14/8/13 #6 באיזור רחוב פונטייה בואסי קוליסה וארטווה יש כמה סופרים גדולים וכמה קטנים, זול אני לא חושב שמשהו מיוחד
באיזור רחוב פונטייה בואסי קוליסה וארטווה יש כמה סופרים גדולים וכמה קטנים, זול אני לא חושב שמשהו מיוחד
ש שין New member 12/8/13 #5 האמת שלא עשיתי סקר שוק אבל הרשת אושון שהסניף הגדול שהייתי מבקר בו לעיתים נמצע במול בלה דיפנס נדמה לי שהיא זולה, היא גדולה מאד ויש חנייה סמוכה והמון המון מוצרים
האמת שלא עשיתי סקר שוק אבל הרשת אושון שהסניף הגדול שהייתי מבקר בו לעיתים נמצע במול בלה דיפנס נדמה לי שהיא זולה, היא גדולה מאד ויש חנייה סמוכה והמון המון מוצרים
ה הרהורים1 New member 17/8/13 #8 בשאנז אליזה יש את מארק ספנסר האנגלי שהוא בעיני זול יחסית. הסופר הכי זול הוא קרפור אבל אין באזורך. בהצלחה
בשאנז אליזה יש את מארק ספנסר האנגלי שהוא בעיני זול יחסית. הסופר הכי זול הוא קרפור אבל אין באזורך. בהצלחה