מקומות בילוי

jin jit

New member
מקומות בילוי

שלום- אני חודשה בפתח תקווה ורציתי לשאול (מקווה שתהיה לכם תגובה מעודדת...) מה יש לעשות כאן בלילה? יש מועדונים? פאבים? הופעות חיות? או שאני חיה בסרט?.... תודה ולילה טוב.

bft02

New member
בהחלט סרט

אבל אפשר לשבת בגנים ולשתות עם כל מיני פאנקים |:

מיכמיך3

New member
פ"ת היא עיר מעפנה

אין מקומות בילוי. את רוצה לבלות? תיסעי אולי לת"א, שם אני משערת לעצמי שיש מקומות בילוי.

יש בתי קפה... ../images/Emo4.gif

יש אנשים שאשכרה קוראים לזה מקומות בילוי... העיר הזאת (בעיקר איזור מרכז יכין) מפוצצת בהם... אם רק היו ממירים אחד, שתיים מהם לפאבים, הכל היה יותר טוב. אגב, יש מקומות סנוקר וכאלה... לא משהו מיוחד, והם בד"כ מפוצצים בערסים.

jin jit

New member
סנוקר זה נחמד. ערסים קצת פחות. רוק זה הכי טוב

Bardug0

New member
אצלנו בפ"ת לא שומעים רוק

אצלנו שומעים מזרחית! תיזהרי לא לשמוע רוק באוטו עם חלונות פתוחים, שלא יתקפו אותך עם נשק חם.

עדיין היא "נבחרה" לעיר המטאל

בתוכנית לילה בגלגלצ(נראה לי עסק שחור קראו לה) היא הוכתרה כעיר המטאל הישראלית. בתכלס מאז ומתמיד המוזיקה ששלטה בפתח תקווה היא אוף שימחעאעאהססססס או סתם להקות רוק דתיות ששרות נחמן מאומן למי מיטב המסורת של ג'ימי הנדריקס.

נו כי העיר מפוצצת במטאליסטים...

ועוד יותר בערסים. אבל באמת יש כאן מלא מטאליסטים.

nany12

New member
יודע מה הכי אירוני פה?

בשנות ה-80 ותחילת ה-90 פ"ת היתה אימפריית רוק מקום שני בארץ. מי היתה במקום ראשון? נכון. בת ים.

Bardug0

New member
בת ים?!

עוד מעט נגלה שרמלה הייתה בירת המוזיקה הקלאסית של ישראל.

החוב"תים הכתירו את בת ים וחולון כבירות הרוק

החוב"תים מתלהבים מכל המיקיאגי(נו באמת) אורן ברזילי,פיטר רוט, ברי סחרוף ועוד כמה שצמחו שם. למעשה רוב הרוקרים באותה תקופה ואלה שהכתיבו את הקצב(ושלחו גם נציגים מעבר לים-הלל סלובאק ז"ל למי שמכיר) ברוקסן באו מאזור חיפה והקריות.

nany12

New member
שמע...אורפנד לנד באו משם

והם בעצמם טוענים שזאת היתה עיר רוק רצינית.... אבל יודע מה עזוב שטויות רוק כזה או אחר, היתה שם המון פעילות וגם בפ"ת ענק לדעתי

Bardug0

New member
מה זה חוב"תים?

וסתם לידע כללי - מיקיאגי (נשמע כמו משהו ביפנית
) גדל בפ"ת, ברחוב לוחמי הגטו, ואפילו למד במגמת ערבית בבן-גוריון. (למה אני יודע....? ככה)

nany12

New member
מיקיאגי זה באמת ביפנית

הפירוש הוא "הזמר הכי טוב בישראל אי פעם"

מיקיאגי מכפר גנים?

אולי שאר חברי נוער שוליים הם חולונים, לנוער שוליים יש קשר לחולון ומברור בויקיפדיה באמת רשום שהמקור הוא חולון. חובתי זה כינוי לבת ימים-חולונים. יש גם ביטוי נדיר יותר שנקרא חיב"רים שאומר חולון-יפו-בת ים-ראשון. אני זוכר שכשלמדתי באחד העם תמיד התגאו ששניים מחברי היי פייב למדו שם. נוסיף לזה את מייקל לואיס שגם הוא מאחד העם ומה שיוצא זה שלמדתי בבי"ס של הומואים
לפחות יחזקאל נפשי המשורר הדגול הוא אחד העמניק.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ומקומות בילוי? ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי יש פה רק סרט בקניון הגדול ומסעדת פפריקה שהיא אחלה מסעדה אבל היא חרושה כבר XD אם את רוצה לבלות תסעי לתל אביב

jin jit

New member
חבל. יש המון פוטנציאל בעיר הזאת...

אפילו פגשתי אחלה אנשים SO FAR... גם ערסים פגשתי, עם כל המוזיקות שלהם והבנות היפות שלהם..... שטויות... עכשיו לפחות אני מבינה למה כל הספסלים מתמלאים אחרי השעה 23:00.

nany12

New member
ביליארד

והרבה! ריפליי - ליד המזרקה ברח' שטמפפר את פונה ימינה בצומת של הבנק ביליארד בר - באזור סגולה קרוב מאד לצומת סגולה איפה שאולמי פלמינגו בבאולינג סנטר - ליד הקניון הגדול בסילבר - ממש ליד מתחם יכין סנטר מקסים - ליד המזרקה ממש מתחת לקניון לשעבר "לב העיר" למרות שבכלל לא הייתי ממליץ להכנס אליו... בבאולינג סגולה - ממש מאחורי הבית קברות, שלא תהיה לך דרך ארוכה לעבור אם אחד מבני ה10 שם יוציא עליך סכין:)

למעלה