מקומות בילוי

carolinelamb

New member
מקומות בילוי

היי. מצטערת להתפרץ לכם לפורום סתם כך. רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה מקומות בילוי לנוער (בעיקר בחורות) גאה באיזור המרכז. אני מדברת על כל דבר - מועדונים, בתי-קפה, פאבים וכו'. כל מקום בעל אופי גיי פרנדלי, המאוכלס על-ידי קהילה גאה יהיה מצוין. תןדה.

SarcaSeriouS

New member
אני מכיר את מינרווה בת"א

ברובו האוכלוסיה נשית. מה זה רובו? יש אולי איזה שניים- שלושה כוסונים בין כל הבוצ'ות המאיימות הללו... יש עוד המון...אבל אני לא מכיר עוד לנשים..

SarcaSeriouS

New member
בוצ'ות מחרמנות אותי בטירוף......NOT

הלכתי עם חברה. וחוץ מזה, יש גם ערבי גברים בשלישי אם אני לא טועה. לסבואיות ? כן, זו ההגדרה המדויקת לבנות שיש שם... כי לסביות הן כנראה לא.

SarcaSeriouS

New member
רק אל תרביצי לי......./images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

כבר אמרתי שאתן מפחידות אותי ?

SarcaSeriouS

New member
סורי, מותק, לא התכוונתי להכשיל ../images/Emo140.gif

בכל מקרה, את יכולה למצוא בכל מקום כמעט ערבי נשים מהלך השבוע. יש רשימת מקומות גאים בעכבר בעיר (או : פיל הכפר). הצלחה! אם אני עייף, זה אומר שאני רוצה לישון?
ואם אני רוצה לישון, זה אומר שאני צריך ללכת למיטה? ואם אני רוצה ללכת למיטה, זה אומר שאני צריך שותף? סתם נקודה למחשבה... כמה
היו היום בחוף הרצליה... בלי סוף...

dandiel

New member
מצטרף לשאלה

אבל אני מחפש מקומות של הומואים... מישהוווווווווווווווו???

SarcaSeriouS

New member
יש לא מעט....גם לא הרבה....

מועדונים וברים: קרפא דיאם, GQ, DIX, דיטריך ,תיאטרון, ווקס, ספיישל, ,MOVE. ותודה לעכבר העיר ! מה הולך לי היום עם זכויות יוצרים? אם אתה מחפש את הפירוט על כל אחד מאלה...תפתח עיתון. ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

dandiel

New member
תודה, אבל

אם תוכל להוציא מהרשימה את המועדונים... סתומרת, אנחנו מחפשים רק ברים או פאבים חביבים כאלה של גייז בשביל לשבת ולדבר בלי הרבה מוזיקת רקע רועשת.

resputin

New member
זה נורא תלוי בגיל.

הפאבים\בארים המרכזיים של הגייז הם ה'קרפא דיאם' (21+ אם אני לא טועה, למרות שלרוב הם לא ממש שומרים) וה-'GQ' (ביום ראשון ערבי אירוויזיון, אם אני לא טועה.). יש גם את ה-'גורקי' בימי רביעי. ימי שלישי ה'מינרווה' וה'קרפא דיאם' מחליפים, ככה שזה ערב בנים ב'מינרווה'. אלו המקומות של הגייז. מקומות גיי-פרנדלי יש גם כמה.. Shadow ,Move, Special, Dome&MaleVox, TLV וכו' וכו' זה כבר מועדונים וליינים של גייז.

Marllboro

New member
מסיבת נשים מדיי יום שישי

במועדון האזימוט בת''א...לשעבר הג'יקיו... באלנבי 26\28... 35 ש"ח כניסה+משקה ראשון חינם כולל משקאות אלכוהוליים לא חובה בת.ז... את רק צריכה להיראות גדולה!!

למעלה