מקומות בזאפה

מקומות בזאפה

הזמנתי עכשיו מקומות למוצ"ש והיא אמרה שנשארו מקומות רק מצדי הבמה או על הבר, הזמנתי על הבר. אני לא יודעת מה עדיף... מה אתם אומרים?

ו ר ד ב

New member
וואי לא ראית

וואי לא ראית מה רשמתי על המקומות שעל הבר על הפנים לא רואים כלום עדיף מצדי הבמה היא בעצמה אמרה לי

בא לי למות!!!!!!!!!! (בצחוק)

היא אמרה לי שעל הבר עדיף בהרבה. כי גם הכיסאות גבוהים ורואים יותר טוב וחוץ מזה על הבר גם אפשר לעשן.... אני לא יודעת מה לעשות, לשנות? אפשר בכלל לשנות? מה אתם לקחתם? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוף!!!! ורד וליטל, שוב תודה!

ו ר ד ב

New member
אנחנו בכיסאות לא נראה לי

אנחנו בכיסאות לא נראה לי שאת יכולה לשנות וגם בכיסאות אפשר לעשן

השאלה היא:

היא אמרה לי שנשארו בכיסאות מצדי הבמה בלבד, האם יש הבדל ? ההבדל שאת הזמנת לפני יותר מחודש ולא חיכת לדקה האחרונה כמוני.... אני חושבת שאפשר לשנות כי היא אמרה שאפשר לבטל עד יום שישי אז למה שלא יהיה אפשר לשנות? חכי, איזה טרור אני אעשה לה מחר, היא אמרה לי בפרוש: "על הבר זה הכי סבבה, רואים יותר טוב, אני ממליצה לך רק על הבר..." קורעת אותה.... למה לא הקשבתי לך???

ו ר ד ב

New member
למה בפירוש

למה שאלה טובה כי הם רוצים להתפטר מהכרטיסים שעל הבר היא בעצמה אמרה לי חבל לקנות כרטיס על הבר

אני רוצחת אותה!!!!!!!!!

איזו מנ.... לא אקלל.... ורד, המון תודה, אחרת הייתי מה זה נדפקת.... מתה עלייך!

יותר טוב מהבר

תהיי בטוחה
עשית בשכל.

ורד וליטל

אם אני לא אהיה מרוצה, אני פונה אליכם, תהיו בטוחות... סתם, מה שיהיה יהיה, גרוע בכל מקרה לא יכול להיות כי עמיר שם. מצדי גם לשבת על הריצפה...

ו ר ד ב

New member
כמו שאמרת

כמו שאמרת רע זה לא יכול להיות חוץ מזה תמיד אפשר להתפלח למקום אחר ואף אחד לא ירגיש

למעלה