מקומות אימון ל-Dawn Warrior

DvirPaz1

New member
מקומות אימון ל-Dawn Warrior

יש לי DW רמה 76 ואני תקוע ברמה הזאת דיי הרבה זמן מישהו יכול להביא לי מקומות אימון לDW לרמות 70+ ו80+?

תתאמן בtwisted jesters

בית רדוף - הכי למעלה לתוך הארובה - פורטל הכי עליון. אבל הוא כל הזמן מלא ככה שתצטרך מזל להשיג פארטי\לעשות KS..

P o o f i

New member
לא, בבקשה לא.

כשמישהו מתעסק איתי ועושה לי או למישהו שאני מכירה KS אני תמיד מאיימת עליו שאם הוא ימשיך אני אגרום לשלושת הגילדות שלי לרדוף אחריו ולעשות לו KS עד כדי כך שהוא לא יוכל להתאמן. לעשות KS בלי סיבה, או במקרה הזה "בגלל שאין מפות אימונים" זה פשוט הדבר הכי דוחה והרמה הכי נמוכה שבכלל אפשר לרדת אליה. מה זה השטויות האלה? בגלל שמישהו קצת יותר חלש ממך אז אתה צריך להרוס לו את חווית המשחק? לא חסרות מפות אחרות, ואני בטווחה שתמיד אבל תמיד אפשר לחלוק מפה של ג'סטרס עם אנשים. לפעמים צריך לחכות קצת אבל לפחות לא יצאת בן אדם מגעיל. אל תשכח שאתה לא היחיד שרוצה להתאמן..

../images/Emo45.gifמסכימה

[היי רוזי!
-מעצבנת-] אני לעולם לא אעשה KS למישהו שכבר נמצא במפה לפני. מה הפואנטה בזה? כל מה שיוצא לך מזה זה עצבים ושם רע. למה לעשות KS בלי סיבה אמיתית? לכל מפה יש תחליף-אולי לא הכי טוב, אבל יש. ואני בטוחה שכרגע, אחרי שהטירוף בקשר למסיכות והטבעות נרגע-הוא יוכל למצוא מפה ריקה בג'סטרס [מהקטנות, המפות הגדולות בלתי-נסבלות]. אני לא סבלתי פעם אחת מKSרים כשהייתי שם. ככה שזה לא בלתי-אפשרי להשיג מפה ריקה, בלי להלחם עליה עם מישהו שהיה שם לפני. אם מישהו פשוט נכנס לך למפה-כשזו מפה שאי אפשר לחלוק בה-והורג לך את כל המפלצות-זה כבר משהו אחר...

אצלי זה מאד פשוט

אם מישהו עושה לאחת הדמויות הנוביות שלי KS אני עושה לו ירוק בעיניים וצוחקת עליו שהוא מאמן את הקוסמת שלי בדרגה 180..... זה תמיד עובד כי איזה דמות בדרגה 70 תרצה לאמן דמות בדרגה 180.... פעם גירשתי גילדה שלמה שבאה לעשות לי KS ועוד ציוו עלי ללכת ! בלי בושה. שונאת שמדברים אלי בצורה מגעילה ואגרסיבית כל המפה הפכה ירוק והם אימנו אותי....

התכוונתי..

שאם הם 2 חבר'ה, כל אחד על פלטפורמה מתאמן, אפשר ללכת למקום שהם לא הורגים בו ( אם הראשון בקצה השמאלי והשני למעלה אז מימין למטה פנוי ) אז שם כדאי. לא KS בכח.

למעלה