מקומונים בעיר

connex

Active member
מקומונים בעיר

אני יליד העיר שכרגע לצורך לימודיו גר במקום אחר אבל נמצא כאן ככל שרק אפשר. שמתי לב בפורום על מלחמת המקומונים והאמת? לי כקורא יותר חשוב לדעת מה התבצע בעיר השבוע ולא מי ישב בחתונה של X ואכל רבע עוף. המקומונים צריכים להיות הקשר בין העיריה לציבור ולכן חשוב מאד שאם כבר שואלים שאלות יהיה נציג עיריה שישיב עליהם אם לא ראש העיר בעצמו. חסר לי מידע: מידע על שינויים בתחבורה ציבורית, מידע על אתרי תיירות ומידע על לימודים במכללה בלוד. חשוב לי שיהיו צילומים על ליקויים ע"מ שאותם ליקויים יפתרו במהרה ובנוסף- קצת תשבצים ושעשועונים להעברת זמן. לצערי עדיין לא ראיתי את כל הנ"ל בעיתון מקומי אחד יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה?

ולא ראית בעיתון גל 7 שכתבנו על

שדרת הדקלים? אנחנו עושים זאת תמיד , תעקוב אחר העיתון , אי אפשר לשפוט עיתונים ע"ס גיליון אחד

connex

Active member
בהחלט ראיתי

אבל שוב- עדין לא ראיתי באף מקומון שכל הדברים שרשמתי מיושמים למרות שגל 7 לדעתי הוא אחד מהמקומונים היוצאי דופן הן מבחינת טורים אישיים, הן מבחינת מכתבים למערכת (ולדעתי כאן אתם יכולים לשפר את השרות בזה שעל תלונות ומענות לעיריה תהיה תגובה מצד ראש העיר או סגניו)והן מבחינת עמוד המוקדש לבדיחות וד"שים אני בתור תושב העיר בעבר, בהווה ומקווה שגם בעתיד רוצה לקבל מידע על אתרי תיירות, לראות תמונות עדכניות, לדעת האם וכמה צריך לשלם? לקרוא המלצות על מסעדות ומקומות בילוי ועוד.

ידידי על איזה אתרי תיירות (פעילים)

לא קיים דבר כזה בלוד, תוכל ללכת רגלית ליד העירייה, ליד השוק העירוני, שכ' רמת אשכול, הסיור בחינם אין כסף כי רק צרימות בלב יהיו לך על ההזנחה הפושעת של עיריית לוד באתרים היסטוריים שיש בה, מסעדות אותן המסעדות לא השתנו רק שמחירי הסעודה עולים, תמונות פירסמנו את שד' הדקלים ז"ל.

ידידי על איזה אתרי תיירות (פעילים)

לא קיים דבר כזה בלוד, תוכל ללכת רגלית ליד העירייה, ליד השוק העירוני, שכ' רמת אשכול, הסיור בחינם אין כסף כי רק צרימות בלב יהיו לך על ההזנחה הפושעת של עיריית לוד באתרים היסטוריים שיש בה, מסעדות אותן המסעדות לא השתנו רק שמחירי הסעודה עולים, תמונות פירסמנו את שד' הדקלים ז"ל.

sraga1

New member
גם זה אתר

מנדי ידריך אותך אצלנו בלוד לא משלמים

למעלה