מקום 9 בארצות הברית!

מקום 9 בארצות הברית!

ולכבוד המאורע, שאלון
מה אתם חושבים על השיר
אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד
הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר
אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים
בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר
מה אתם חושבים על הקליפ
מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית
מתי כדאי להוציא סינגל שני

ר ו ח ל י

New member
יאללה עונה ../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

מה אתם חושבים על השיר לא משהו האמת. כאילו הוא קליט וחמוד אבל מהר מאוד נמאס לטעמי, והוא מאוד שונה ממה שהן עשו עד היום. אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד אהה מי? הופתעתם מהשינו הקל בז'אנר לא יודעת אם הופתעתי אבל התאכזבתי. אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים ממש לא
להוציא שירי פופ יומיומיים מהלקסיקון. בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר מה אתם חושבים על הקליפ חלש מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית לא יודעת לנחש.. מתי כדאי להוציא סינגל שני עכשיו!

את לא חייבת לדעת

מי זה דארקצ'ילד כדי לכתוב אם אהבת את ההפקה
ההפקות הידועות ביותר שלו בשנים האחרונות הן Angel של נטשה בדינגפלד, Feedback של ג'נט ג'קסון ו-Deja Vu של ביונסה.

punky doll

New member
הסינגל הראשון אחרי שנתיים שהגיע לטופ 10../images/Emo70.gif

מה אתם חושבים על השיר
אמממ שונה ממה שהדולז עשו עד עכשיו אבל עדיין שיר פופי שגורם לך לרצות לרקוד הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר
מאוד
אבל אני לא מתלוננת... מה שיותר מפתיע אותי זה שהן החליטו לצאת עם הסינגל הזה קודם ולא עם "bottle pop" אחרי כל הדברים ששון גארט אמר על השיר... (שהוא הולך להיות יותר גדול מ"yeah" של אשר...) אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים
ז'אנרים אחרים בבקשה
למרות שאני אוהבת את השיר אני מעדיפה שהן יתמקדו יותר ב-R&B מאשר בפופ... הייתה להן הצלחה יותר גדולה עם באטונס, ביפ ו-stickwitu מאשר עם i don't need a man ו-wait a minute שאלה שירים יותר דאנס מאשר R&B... אם הולך להן יותר עם R&B שיתמקדו בזה... ואם זה יהיה ככה האלבום יהיה יותר טוב מהקודם... בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר
לא אוהבת רמיקסים... הורס את השיר המקורי... מה אתם חושבים על הקליפ
אמממ הוא נראה זול יותר ממה שהוא באמת שווה... אבל עדיין חמוד... אבל מצד שני לא ראיתי קליפ אחד בזמן האחרון שבאמת מצא חן בעיניי... מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית
טופ 5
לא מאמינה שהן יגיעו למקום ראשון... יש להן תחרות קשה... אולי קשה מדי... מתי כדאי להוציא סינגל שני
קודם כל שיקדמו את הסינגל הזה
עברו כבר שבועיים מאז הפרימיירה שלו ושמעתי שהוא בקושי מופיע (אם בכלל) ב-MTV... ברגע שיתחילו לקדם את הסינגל הזה אני חושבת שהזמן הכי טוב להוציא את הסינגל הבא (בתקווה שזה יהיה bottle pop) הוא כמה שבועות לפני תאריך השקת האלבום... לפחות אולי עם האלבום הזה הן יקדמו את האלבום יותר בארה"ב מאשר באירופה...

punky doll

New member
זה קל../images/Emo9.gif

פשוט תלחץ על הסמיילים וסימנים לנושא (שנמצאים מתחת לנושא) כדי להוסיף סמיילים לנושא או על סמיילים וסימנים לתוכן (שנמצאים גם מתחת לתוכן) כדי להוסיף לתוכן... הנה אני אראה לך בתמונה באדום-הוספת סמיילים (זה יפתח לך דף חדש לסמיילים... פשוט תלחץ על איזה סימן שאתה רוצה וזה יתווסף לדף) בירוק-כדי למנוע את אי הקישור (כמו בהודעה האחרונה שלך...) תלחץ על תחילת לינק אח"כ תוסיף את הלינק ובסוף תלחץ על סיום לינק וזה ייצור לינק... ובסגול-למקרה ותרצה להדגיש משהו פשוט תלחץ על תחילת הדגשה תרשום את מה שאתה רוצה להדגיש ובסוף ההדגשה תלחץ על סיום הדגשה וזה ידגיש את כל הכתוב בין 2 הסימנים...

West Doll

New member
יאיי טופ 10../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על השיר? נחמד שכזה, שונה לחלוטין. אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד? הפקה נחמדה. אהבתי שהוא לקח את הסימפול, דווקא עם קצב נחמד. הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר זה ממש שונה ואכן הופתעתי אבל נקווה שיהיה טוב. אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים? לא אותה אווירה
אני רוצה באמת שהוא יהיה יותר R&B ופחות פופ. בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר? שמעתי את כל הרמיקסים וכולם מעפנים. כשאני אתקל במשו נחמד אני אודיע לכם
מה אתם חושבים על הקליפ? ניקול
חח אממ קליפ לא משו. מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית? אני רוצה מקום ראשון
מתי כדאי להוציא סינגל שני? מתי שהסינגל הראשון יגיע למקום ראשון אחרי שהן יופיעו איתו בכל חור ויקדמו אותו כברררררררר!!!!!!

חן, הן מקדמות../images/Emo69.gif

מה אתם חושבים על השיר בהתחלה לא אהבתי ואלוהים יודע כמה פעמים הקשבתי לו כדי לעכל, בסופו של דבר אהבתי. שיר קול, הייתי אומר מצחיק, אפילו שמתי אותו בפלאפון
אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד היא פשוטה למען האמת, אבל סבבה. הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר אין שינוי כ"כ גדול והשינוי שנעשה לא הפתיע אותי, ידעתי שהן לא תישארנה במקום. אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים לא, אווירה שונה. אני רוצה פופ בחלק אחד, R&B בחלק שני ודאנס בחלק שלישי
שיהיה משהו מיוחד
בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר לא, בגלל זה ביקשתי *
*. מה אתם חושבים על הקליפ אחד מהגרועים של השנה והעריכה מפדחת, שומעים את הבנות בצורה מגוחכת. מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית אני רוצה מקום ראשון אוף קורס, נראה לי שזה יגיע... מתי כדאי להוציא סינגל שני בעוד שבועיים, נראה אם השיר יירד בארצות הברית.

West Doll

New member
הן לא |הא|

נו אני רוצה שהן יופיעו בכל תוכנית
מצידי שיהיה אפילו אצל ד"ר פיל
העיקר שיופיעו בכל חור! אם כבר רמיקס אז אולי של Sam998899's. הרמיקסים של דייב ורלפי נשמעים לי תמיד אותו הדבר...אני אחפש עוד רמיקסים שווים

בבווללי

New member
גם אני עשיתי

מה אתם חושבים על השיר? שיר בהתחלה לא קליט אבל אכשיו הוא בעניי להיט ! אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד? כן מאוד הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר זה די שונה אבל ישר שראיתי הופעה ראשונה אהבתי. אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים? אממ ... האמת אני ר וצה שהוא היה גם עם הרבה שירים שקטים לא רק קצביים והרבה ריק ודים וגם לגוון לא רק ברוק בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר? הכול בנתיים מעפן מה אתם חושבים על הקליפ? קליפ בן ז***ה מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית? אמ .. בעזרת ה' היה טוב מתי כדאי להוציא סינגל שני? אם לדעתי כמו שהם התחילו אם הראשון פירסמו סינגלים הופיעו הרבה פעמים ואז הוציעו ת'דיסק עובדה שזה תפס @

funky Doll

New member
עונה באיחור ..

מה אתם חושבים על השיר? אהבתי =] אהבתם את ההפקה של דארקצ'ילד? מי? מה? הופתעתם מהשינוי הקל בז'אנר.?לא מתי שוא זמרים ולהקות תמיד משנים . אתם רוצים שהאלבום יהיה באותה אווירה או ז'אנרים אחרים? לא אכפת לי ... תלוי איך זה נשמע.. בא לכם להמליץ על רמיקסים לשיר? לא ..זה יפה ככה .. מה אתם חושבים על הקליפ? אהבתי .. אבל הם יכלו ליותר מה יהיה השיא של השיר בארצות הברית?אני חושבת שהוא יגיע גבוהה (ואם הקטע של הבריידאנס הזה לא היה .. לדעתי לא היה גבוהה).. מתי כדאי להוציא סינגל שני? מצידי עכשיו ..

למעלה