מקום תחת השמש

סו

New member
אולי ת`צריך שולייה...??

אני אקרצף ת`ריצפה לא אציץ לערומה שלך אנקה ת`לוקוסים ואסתדר עם המפרשים הכל למען בלון חמצן+ווסט יווווו כמה שאני רוצה

הקצין

New member
ומה הבעיה .......

לא חסיד המיפרשים אוהב את המנועים ..... את העוצמה והכוח < ממש גבר חחחח > צריך רק לומר יש לי מספיק ציוד ... ויש ביטוח בתוקף ... ממני קצין וג`נטלמן

מקום על צידו השני של כדור הארץ

תראה, סופר, אני יודעת שאת המכתב המקסים ההוא ייעדת במקור לסקסו, אבל לא הצלחתי להתאפק, והייתי חייבת לספר לך על עוד חוף קסום, בדיוק על צידו השני של כדור הארץ, הרחק הרחק מהחוף הדרומי של חיפה. זהו החוף של קייפ קוד. מן חצי אי שנשלח לו מהיבשת העצומה אל תוך האוקיאנוס, כמו יד שנשלחת בברכת שלום לכל מי שהצליח לחצות את האוקיאנוס. חצי אי מהמקסימים שיש: תושביו רגועים, חייכניים, כולו מכוסה בירוק מלבלב ורענן. חופיו לבנים, רחבים ומימיו שקטים. ישבנו לנו שם, עם קערת ענק של שרימפסים מטוגנים, כאילו שעד לא מזמן עוד שרצו במיים, והתבוננו בזאטוטים שזרקו באושר אבנים למיים (תחביב שמרתק ילדים מכל רחבי העולם. שעשוע שלעולם לא מאכזב). מסביב עגנו להן יאכטות רדומות במיים רדודים, ספניהם מנמנמים בשלוה, מעיפים מבט בוחן לצדדים, מנסים לצוד תשומת לב, לתפוס איזה דג עסיסי ומעניין. והמון ציפורים. שחפים ושאר ציפורי ים. עייפות גם הן ממסעות ארוכים. נחות בשלוה על תרנים לבנים. זהו הזמן לגעגועים. הים הרגוע, השמש הנעימה, והשקט, השקט שמחלחל פנימה, מבהיר את הפינות החשוכות של הבדידות, עוזר לשלוף זכרונות נעימים, רגשות סוערים, הרפתקאות מרגשות. ושוב, השקט, מהווה ניגוד כל כך בולט לכל מה שהיה, ומראה לך בבירור עד כמה שאתה מתגעגע לכל מה שהיה ועבר. נכון, לא היו שם מלצריות שלא לבשו שום דבר, וגם לא בירות ידידותיות, אבל היה הרבה רוגע. מקום של פיוס, של השלמה, של מנוחה. זהו השקט שאחרי הסערה. מקום שמשאיר לך רצון לחזור אליו שוב ושוב.

סו

New member
פתחנו פורום חדש

נטע נטע נהנתי מהים של האוקיאנוס שלך ההוא כתב לה שכל גל נושא מזכרת מסתבר שאצל הרבה הגלים נושאים זכרונות סו בהפלגה דמיונית

איזה פורום ואיפה?

סו יקירתי מאחלת לך מכל הלב עוד הרבה הנאה מה`ים של האוקיאנוס` ומהפלגות, גם מהדימיוניות וגם מהמציאותיות. מנטע ששומרת איתה היטב את הזכרונות והמזכרות, במיוחד את הטובות שבהן.

סו

New member
יש פה פורום על כל .......

איש פשוט אומר שיש הרבה פורומים ובמיוחד על שינאה אז אם פשיטא אומר אני מאמינה נעשה פה בתוך נשואים נשואות תת-פורום ים זה יחזיק מעמד עד סוף הקיץ פטישון סוף סוף יקבל את כולן בבקיני והביצה תקבל ונטלצייה תמידית של מים חדשים ונקיים מי שממש יתעקש לריב נסדר לו מכת שמש על החול מתאים לא? סו בוקר טוב

על סערות ועל שקט

יודעת משהו? אמנם יש דברים שרואים משם ושאי אפשר לראות מכאן, אבל את הדברים האמיתיים, העמוקים, המשמעותיים, אותם רואים מכל מקום, אותם מרגישים בכל דקה. איך תיארת, במטה של קסם, את הפיוס, והרגיעה, והשלווה, וגם את פינות הבדידות, את מנוחת הגלים בשוך הסערה. ואולי, אולי הגלים פשוט אוגרים להם כח לעוד סערה אחת, אולי השחפים מגלגלים זכרון מתוק, מייחלים לשחזר אותו במהרה? וכמו שאמרת, הרצון לחזור שוב, ושוב, ושוב, ולדעת שנגעת במשהו כל כך יוצא דופן, כל כך נדיר, שהחיוך לא בקלות יימחה מהפנים שבעות המלח והסערה. סופר סתם (שכל כך לא שוכח...)

למעלה