מקום שני

דקלה 555

New member
את מראה כאילו עובדות מתוך קנאה

אחרת לא היית פותחת את השרשור הזה. סקעת ממשיך להיות בכל מקום במקומות הראשונים ומויאל הוא זה שנפל למקום ה-12 וה-18 ועובדה שבערוץ 24 סקעת מעל מויאל גם במצעד וגם במבוקשים וגם ברדיו ירושלים סקעת העיף אותו מהמקום הראשון, רדיו ירושלים, את קולטת? אפילו מהבית שלו הוא העיף אותו, אז תפסיקי לזבל במוח, תפסיקי לקנא.

skaatit 1

New member
תקשיבי נשמה...=]../images/Emo42.gif

זהו...הסתיים כוכב נולד..הסתיים הפסטיגל... הסתיים הכל...אני לא מבינה מה ההשוואות האלה כאן
אם את מויאלית תכתבי בפורום מויאל אוקי
אל תבואי לפה להתלונן...=/=/=/ אין לי בעיה עם מויאליות...בעיקר שלא תלכלכו...=] אז עכשיו בבקשה נשמות...=/ יש לכן טענות
שמרו אותן לעצמכן
ביי...=]=]=]

מה כל ההשמצות האלה?

תתביישי בכלל להשוות בינהם, איפה סקעת ואיפה מויאל? ברור שסקעת עוקף אותו בכל המצעדים ועוד עם סינגל אחד, מה יהיה כשיוציא דיסק? חבל למויאל על הזמן, הוא כל הזמן ידחק לפינה ובכלל לא יגיע למקום הראשון, זאת כבר ראינו עם "הנני כאן", ורואים גם עכשיו עם "את", מאז שסקעת נכנס למצעדים, מויאל הועף ישר למקומות אחריו. אם את רוצה השוואות אז אפשר עד אין סוף וכל היתרונות כמובן לסקעת. אל תתני לי לומר לך מי יותר הגון ויותר צנוע. אז תחזרי לפורום של מויאל ותשמיצי שם, לא פה.

ענת 12

New member
מויאל נתפס על ידי המשטרה שתוי

כנראה שאת לא קוראת עיתונים. השבוע היה כתוב בעיתון מעריב שהמשטרה עצרה את מויאל נוסע במהירות מופרזת ובבדיקה גילו כי הוא היה שתוי. ויש לו זימון לבית משפט. ואם את לא מאמינה יש לי את העיתון ואני יכולה לצטט לך את זה.

אילאיל7

New member
מסע ההופעות של מויאל..

שמעתי "שמסע ההופעות הארצי" של מויאל מסתיים בקול דממה דקה .. ההופעה הגדולה ביותר שלו היתה בזאפה בפני 300 מעריצות קטינות שנאלצו לעמוד ולקרקר כמו כבשים בלול.. מסע ההופעות בקניונים, במקומות הזויים, בפריצות למסיבות זה מסע ההופעות המדהים והגדול מכולם. חחחחחחחחחחחחחח...... ואתן חשבתן שהוא שלמה ארצי.. הצחקתן את כולנו ותמשיכו כך. חוץ מזה לא לשכוח " כששותים לא נוהגים" - טוב מה לעשות, איןלו אלא להטביע יגונך בכוס כאשר עולמך מצטמצם לקינאה וצרות עין וטענות על קיפוח, ובכיינות.

למה להשוות בנייהם?!סקעת הצליח במישח

+ לם יותר משמויאל הצליח במחזמר שלו . בקושי אנשים הלכו, אפחד לא מכיר. של סקעת רץ בעיתונים\אינטרנט\טלויזיה. אז שלא נתחיל להשוותתתתתתתתתת!!!!!!!!

skaatit 1

New member
לא רוצה../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

כולן להצביע...ידעתי שזה מה שיקרה...
המעריצות של הגיים בויז לא יוותרו בקלות כזו

סקעתיות

New member
אורטלי../images/Emo42.gif

את בעצמך גם אוהבת את הגיים בויז!!!
ויש להם גם קליפ מ-ה-מ-ם ראית אותו?

skaatit 1

New member
אל תגזימי.....חחחח../images/Emo42.gif

הם לא מגיעים למיליארדית של הראלי...
אין מה להשוות בכלל...=]

סקעתיות

New member
חחח ../images/Emo42.gif

בגלל זה בהופעה שלהם התלהבת וצרחת.. כי הם חתיכים והתאהבת בהם.. אל תדאגי גם הראל

skaatit 1

New member
חחחח...פפפפגרות../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

מה לעשות...שווים ולא אמרתי שלא
אבל אין כמו הראל

0o0o loren o0o0

New member
הם באמת מושלמים../images/Emo99.gif

מה קורה אורטלו'ששש?! ואני אוהבת גם ת'בויז וגם את הראללל באותה המידה.. אין לי העדפה כי גם הוא וגם הפ מושלמים בעיניי.. אני מצביעה ב-24 יום לו ויום להה חעחע ולמה כל הסקעתיות שהצטרפו לא כותבות שם?!

סקעתיות

New member
צודקת../images/Emo70.gif

מאמי את צודקת גם אני אוהבת את הגיים בויז ואת הראל באותה מידה

skaatit 1

New member
הכל מושלם נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

ואני לא כותבת שם כי יש לי מלא מה לעשות...
{בפורומים של הראלי}

סקעתיות

New member
אורטל??

אורטל את גם אהבת את הגיים בויז... ראינו איך צעקת בהופעה ונדלקת חזק על אושרי.... אני יודעת שאין כמו הראל.. אבל לפעמים גם לגיים בויז מגיע להיות מקום ראשון
ואל תדאגי הראל יחזור להיות מקום ראשון במבוקשים..אנחנו נצביע לו...

סקעתיות

New member
אני יודעת שהראל דה בסט../images/Emo42.gif

מאמי קיצר בואי לא נריב חח הגיים בויז אצלנו ביום העצמאות יוו איזה כיף.. תבואי אלינו אורטלי.

למעלה