מקום שני

סקעתיות

New member
מקום שני../images/Emo10.gif

הראל סקעת מקום שני במבוקשים.. והגיים בויז מקום הראשון עם הקליפ של שמחה... תצביעו להראלו'ש...

תצביעו

New member
כנסו שנייה

נשבעת לכם שאני לא באה ממחנה מויאל או משהו אבל אני רק רוצה לציין עובדה. הראל מויאל כל כך פורח הוא פשוט בכל מקום. כאשר הוא הוציא את הסינגלה ראשון שלו הוא היה חודשיים שלמים! מקום ראשון במצעד ובמבוקשים ב24. ושלא נדבר על גלגלצ ששבר שם שיאים חדשים. סקעת הוציא את הסינגל הראשון והוא היה בקושי שבוע מקום ראשון במבוקשים ובכללרק מעריצות שלו בהתחלה ידעו שהוא הוציא סינגל... סקעת דיי נשכח והוא דיי אווט.. הוא כבר לא מה שהיה מלפני שנתיים (וכן הצבעתי לו בכוכב נולד)הוא פשט כבר לא זה.. הראלמויאל כל כך שולט עכשיו עם המוזיקה שלו והוא פשוט בכללל מקום.. בכל תוכנית אירוח בכל אירוע שלא נדבר שמשהו קרה לפנים של סקעת..בכוכב נולד שמו לו מלאא מייקאפ שלא יראו תצד התימני שלו ופתאום הכל חזר... (אין לי בעיה עם תימנים יש לי בעיה עם צביעות). הוא ונינט שגם אהבתי פעם נורא השתנו.. ממישהי נורא מתוקה היא הפכה למישהי שתפסה תחת וחשה עצמה כוכבת רוק עם ביב גפן.. לא יודעת נורא מוזר לי.... אל תתחילו לקלל אני רק אומרת מה שאני חושבת ובמקום לצעוק כמו ילדים בנות 12 אולי תהיו בעלות דעה משלכן ולא מושפעות! סקעת נעלם וחבל... הראל מויאל פשוט משחק אותה ..אני גאה בו איך הוא מתגבר על הכל וגם שי גבסו אחרי שנעלם תקופה ארוכה חזר עם סינגל מדהים! אין ספק שגבסו ומויאל הם הכוכבים הנולדים הכי טובים והכי מוכשרים שיש שלא נדבר על יוצרים מדהימים.

תצביעו

New member
+

הראל מויאל גם זכב בתחרות שהייתה בגלגלצ בינו לבין סקעת.. זה רק מראה שדברים השתנו .

Maayana1992

New member
תיראי מותק

לא צרייך להשוות בין אף זמר לאף זמר, עם סקעת ומויאל התחרו פעם על המקום כוכב נולד אז אולי אז אבל זה כבר עבר, למה אתם משווים אותם כל הזמן??! לדעתי הראל מויאל שר מהמם!! כאילו,ממש חבל על הזמן ואני ממש ממש אוהבת את השירים שלו והכול ואני לא משווה אותו להראל סקעת כי לא צרייך לעשות דבר כזה. !!

לאו14

New member
זארת תדעתך מאמי..../images/Emo141.gif

לפי דעתי מויאל באמת פורח.. ומגיע לו..יש לו שירים יפים.. אבל בקשר למה שאמרת על הראל[סקעת] אנ'לא חושבת ככה.. אז.. כל אחד ודעתו!!

ט ל י 9 9 9

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה טוב. רגע, יש לי עוד קצת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אללי, כמה שטויות

שימרית5

New member
אני מציעה לך לחזור לפורום של מויאל

מויאל אולי פורח בקניונים בסופרלנד במקומות כאלה בלבד בכל מיני תוכניות אירוח הערוץ 2 שאני מעדיפה שסקעת לא יהיה שם. הקניונים היו טובים לתקופה שלאחרי כוכב נולד אבל עכשיו אחרי שהוא הוציא דיסק הוא עדשין מופיע בקניונים. תחזירי לפורום שלכם ותפסקי לעשות הצגות.

אילאיל7

New member
מויאל נעלם בבתי המשפט..

לכל מה שכתבת פה ילדה לא חכמה במיוחד, יש לי רק לציין ולהזכיר לך שאהובך ויקירך נתפס על ידי משטרת ישראל כאשר כמות האלכוהול בדמו הרבה מעבר למותר ובהתאם לכך זומן לבית משפט . אולי לא ידעת על כך אבל אני באופן אישי מתכוונת לציין את זה בכל כתבה שבו שמו של מויאל יעלה למען יראו איזה "כוכב" נולד בבתי המשפט.. הוא כנראה שכח את המשפט " כששותים לא נוהגים". אז לא משנה מה תגידי בעיני הוא פסול כאדם .. מתוך נסיון, אין ספק שעונשו יוחמר למען יראו .. לגבי סקעת, רק דבר אחד קטן - האם ידוע לך מי מופיע בעצרת הממלכתית של מדינת ישראל לציון סיום יום הזכרון ותחילת חגיגות העצמאות ?? הטקס שמשודר בכל תחנות הטלוויזיה והערוצים בו זמנית ולא בתוכניות אירוח עם 2% רייטינג , נכון הראל אבל איזה ? ההראל הנכון - הראל סקעת!!!

תצביעו

New member
ומי הופיע בערב הצדעה לשושנה דמארי?

יד להיות קנאיות.. מושפעות... והראל עשה כמה הופעות בסופרלנד בחינםם ומה את מקשקשתתת מה את ממציאה איזה אלכוהול לא היה כתוב על זה כלום טיפשה והוא מופיע בזאפה בתל אביב ובעוד מועדונים ברחבי הראץ לא לאכזב אפחד. אז די להיות סתומות

דקלה 555

New member
כן, מויאל מופיע

אבל במועדונים הזולים ביותר, מופיע בקניונים ומופיע אפילו בהתנדבות העיקר להופיע ולעשות רושם על כולם. ואלבום זהב עשה בשקר, מכרו לכל החנויות והשווקים את כל הדיסקים וכאילו האנשים קנו את כולם, כל דיסק נמכר ב-20 שקל. הוא ממשיך לרמות את כולם כמו תמיד. הכל אצלו ברמאות. אז תפסיקי לקשקש, הוא ממש לא ישר, רוצה לזכות בכל דבר ובכל מחיר. איכס.............

טלסי

New member
כמה עובדות על מויאל

מויאל היה חודש בגלג"לצ עד שנכנס למקום הראשון לשבועיים מויאל היה 23 יום מקום ראשון במבוקשים מפני שבתקופה הזאת לא היה לו תחרות מאף כוכב נולד במצעד שם. מיאל לא היה אף פעם מקום ראשוןבמצעד של רשת ג' מויאל לא הצליח להכניס את "סימנים" ו"את תבואי" לפליליסט של גלג"לצ. בדו-קרב של גלגל"צ המעריצות של סקעת גילו את התחרות שעה לפני שהסתיימה על כן לא כולן הצליחו להצביע וגם כך הניצחון היה של 2% בלבד. הראל סקעת קיבל הצעות להופיע ביאיר לפיד, יהורם גאון ופיספוסים אבל העדיף לחכות עד הסינגל השני או עד ליציאת הדיסק. הראל סקעת קיבל בינתיים את הכבוד הגדול ביותר שזמר צעיר יכול לקבל בזה שהוא נבחר להופיע בטקס סיום יום הזכרון ותחילת יום העצמאות בהר הרצל. הראל סקעת זכה להכנס למקום ראשון ברדיו ירושלים ישר מהפינה לשיפוטכם אותו דבר ברדיו אמצע הדרך. בגלגל"צ נכנס היישר למקום החמישי ומשם שבועיים במקום הראשון ומשם שבועיים במקום השני. שר בעצרת לרבין ועוד ועוד. אז אל תספרי לי מי מצליח יותר מפני שלא תצאי טוב. תודה ולהתראות

תצביעו

New member
ואז תבואי וסימנים היו בגלגלצ

אניא שיית הבעתי שם!! פשוט הם יצאוו אבל שהיה אמצע הלילה בכפר הוא היה שם איזה חושיים מקום ראשון וסקעת לא מצליחה לשמור אפילו על המקום הראשון

דקלה 555

New member
סקעת בכל מקום במקום הראשון

במצעד ב-24 הוא נכנס הישר למקום הראשון, במצעד כ-24 נכנס הישר למקום הראשון והעיף ישר את מויאל. בכל מצעד סקעת עוקף את מויאל. אם את רוצה להמשיך עם ההשוואות אז תמשיכי ואני אכתוב לך בטונות מי יותר טוב ויותר שווה, אז תפסיקי להשמיץ סתם מתוך קנאה.

דקלה 555

New member
למויאלית, תפסיקי לבלבל

מויאל היה במקומות הראשונים עד שסקעת הופיע עם הסינגל החדש והעיף אותו מכל המצעדים לאחור. ברור שמויאל פוחד מסקעת, לכן הוא ממהר להוציא את הדיסק השני, הוא פוחד מתחרות ובצדק, כי סקעת מאיים עליו עם ההצלחה שלו והשירה האדירה שיש לו. עובדה שבגלגל"צ השמיעו את "סימנים" בפעם הראשונה שהיתה התחרות ראש בראש. עד אז לא השמיעו בכלל את השיר הזה. ברור שסקעת שר ברמה פי אלף ממויאל, זאת קובעים המעריצים שהם מגיל 2 עד 100. ומה הבעיה שלך איך הוא נראה, מה זה חשוב בכלל? לדעתנו המעריצים הוא נראה פיצוץ בכל מצב, יש בו משהו שאין לאף אחד. אז אל תבואי לכאן ותשמיצי אותו, כי לא יעזור לך, סקעת הוא הכי הכי ובטח יותר ממויאל. תמיד הוא יהיה בדרגה אחת יותר ממויאל, לכן מויאל פוחד ממנו, וגם האמרגן שלו דוחף אותו לכל מקום כי כולם פוחדים מסקעת. בצדק, יודעים ממי לפחד. אבל חכי, שייצא הדיסק של סקעת אז באמת יהיה למויאל ממה לפחד, לכן הוא עכשיו מופיע בכל מיני תוכניות אירוח ומנצל את כל הבמות כי הוא יודע שזה רק לזמן קצר, עד שהזמר שלנו בעל הקול האדיר והמרגש יגיע. בהצלחה לסקעתי שלנו !!!!!!

תצביעו

New member
אהא עלאק העיף את כולם

לפחות הראל מויאל הצליח לגבור על האלופה ועל מאיה בוסקילה חחחחח שכבר עברו את סקעת בדירוג במצעדים.. הוא פשוט לא חזק מספיק כדי להחזיק מעמד... סינגל ראשון שלו! ראשוןןן והוא כבר מתנדנד בין המספרים במצעדים. לפחות שיהיה יציב כמו שמויאל היה בסינגל הראשון חחחחחחחחחחחחחחחחח למה נראה לך שהשמיעו את סימנים בתחרות ראש בראש פעם ראשונה?! חחחחחח חרשו את השיר שלו עוד הרבה לפני (ואני שמעתי) זה שלא שמעת לא אומר שלא השמיעו חחח ואם הוא תמיד יהיה בדרגה אחת מעל מויאל איך הוא תמיד מספר 2?קשה לכם להשלים עם המציאות למה נראה לך שמויאל מפחד מסקעת?! חח את שומעת תצמך אני לא מאמינה פשוט. אכן בהצלחלה לסקעת- אני רק מראה לכן עובדות וחבל שלי שכולם כל כך נעולות

תקשיבי, אין טעם להשוות ביניהם../images/Emo39.gif

כי הם שונים לגמרי, בסגנון שירה, מראה ושירים. ומה שבטוח הראל(סקעת כמובן) יותר מצליח ממויאל בלי להגיע לצמרת של המצעדים. אז תעשי טובה לכולם ותודי שאת מויאלית בדם ותעזבי אותנו בשקט!

תצביעו

New member
אני ממש לא מויאלית בדם..

ואני לא עושה השוואה בניהם באתי הינה כי ראיתי כתבות ופשוט לא יכלתי להתעלם מהקללות וההשאוואת של מעריצות סקעת ואני חושבת שזה כל כך תינוקי נכון הם כל כך שונים ויש להם סגנון שירה אחר.. אין ל משהו נגד סקעת פשוט אלי במהלך כוכב נולד הראל מויאל יותר נגע לליבי ופשוט הרגשתי מן חמימות ומתיקות בקול שלו. זה הכל וחבל היה לי לקרוא שזה כככה אני באמת באמת באמת באמת שלא מויאלית בדם ואני בכלל לא בפורום שלו :| אבל להגיד שסקעת יותר מצליח זה לא נכון את זה נראה בעתיד. בכל אופןןןן יודעות מה? אני מאחלת לשניהם את ההצלחה הכי גדולה בעולם ודי לריב יום טוב

מי שהתחילה בריב זו את../images/Emo39.gif

וגם אני קוראת תגובות של כתבות באינטרנט ואני לא רואה פירגונים מצד המויאליות, אז אל תגידי שאנחנו מתנהגות כמו תינוקות.

דקלה 555

New member
את עוד חיה בכוכב נולד

עברנו הרבה מאז, וסקעת הוכיח לכל אורך הדרך שהוא שווה ממויאל, סקעת הוא על רמה ומויאל הוא עמחה ופשוט ועושה הכל ברמאות כדי להצליח, סקעת לפחות ישר והגון. פשוט מאד.

למעלה