מקום ראשון!

hitchhiker218

New member
יווווו כ"כ נכוןן!!!

אין מה להגיד עליהם.. פשוט מעוליםםם!!! והקלידן היה בארץ...

GIANTG

New member
שמעת את האלבום האחרון והליפני אחרון?

שני אלבומים ממש גרועים...

LPMCR

New member
אני שומעת הכל P: מטאל ,אימו הכל ביחד אצלי

ו LP באמצע
חוצמפופ ומזרחי וכל החרא הזה

Unflushable

New member
אני חייב להגיב

אופת' ודרים תיאט'ר? מה הקשר חוץ מהקשת הפרוגרסיבית? זה כמו להשוות בין היטלר לג'קו אייזנברג כי שניהם אשכנזים דארק טרנקוויליטי ואין פליימז וכל אלה, עם כל האהבה שלי (לא לאין פליימז) חיות בצל של אופת כבר שנים, כי הם פחות יחודיות, ובתור מישהו שמכיר לעומק את כל הלהקות האלה אני מרשה לעצמי לחלוק על דעתך. ולגבי אורפנד לנד.. הם לא יותר יחודיים. אולי קצת.

GIANTG

New member
....

הרשתי לעצמי להמליץ על אלבום מסוים של דרים... אותו אלבום מלא בקטעים מהירים וחזקים יחד עם בלדות. קונספט שדיי מאפיין את אופת'... וגם אם אין כל קשר, זה אלבום חובה בכל בית. וההשוואה של היטלר לג'קו לא מוגזמת? דארק טראנקוויליטי ואין פליימס לא חיות בצל של שום להקה . אופת' היא להקה יחודית וכבודה במקומה מונח. אבל... להקות כמו דארק טראנקוויליטי, לא מפורסמות פחות בעולם. אופת' מוכרת ומצליחה יותר בארץ מפני שהיא פחות קשה לאוזן. עובדה. להקות פרוגרסיב רוק\ מטאל, פאוור והאבי מטאל זוכות להרבה יותר הצלחה מאשר הסגנונות היותר אקסטרימיים... ואורפנד לנד? להקה שמשלבת טקסטים יהודיים יחד עם מטאל בועט? הרבה יותר ייחודית בעיניי... קראתי פעם כתבה על אורפנד שקובי אמר שם, שהוא ראה בכמה הופעות חבורה של דתיים חובשי כיפות ולובשי ציציות רוקדים ועושים פוגו בהופעות שלהם... להקה שאפילו בטורקיה מצליחה. להקה שגורמת לבני נוער שמגדירים עצמם אטאיסטים, או מאמינים בשטן לשיר "אל נורא אל נורא"... בעיניי, זה יותר ייחודי מהרבה הרכבים ויחידים שזכו לאור הזרקורים...

Unflushable

New member
אורפנד כבודה במקומה מונח

כבודה הגדול מאוד, אורפנד לנד היא מהלהקות הטובות בעולם נקודה, רק אופת' אולי טובים יותר ואין אל נורא אל נורא לדקלון יש אל נורא אל נורא להם יש נורא אל נורא או אל נורא עלילה וכל אחד ייחודי בדרכו שלו אבל בגלל המשאבים הסאוד של אופת' טיבה טוב יותר. אני מקווה שב-OrWarrior, כשהם כבר להקה גדולה והם מופקים ע"י סטיבן ווילסון (!!!!) אז אני לא יצטרך להפחית מהם

Unflushable

New member
אין. כלום.

בתרבות אחרת היו עורפים לך את הראש על הזילות באופת'.

GIANTG

New member
כשיצא לך לעבור על כל להקה\ אמן\ רובוט שעושה

מוזיקה. אז תוכל להגיד דבר כזה. בנתיים? לא.... ומשעשע רעיון עריפת הראש. ממתי פריקים קיבלו עצמאות? יש להם את חוק השבות שבו כל פריק, שיש לו עד 3 סבים פריקים יכול לעלות לארץ?

GIANTG

New member
כן... זה חלק מהבעיה...

המטאליסטים רוצים להעניק לאימואים עצמאות ולא רואים בהם חלק מהחברה המטאליסטית בארץ המכונה פריקלנד. הבעיה היא, שהאימואים מחשיבים עצמם למטאליסטים מה שמכעיס את המטאליסטים... תגידי... בפריקלנד מקבלים חבר'ה שמקשיבים לאינדי, סינגר סונגרייטר או פולק? אם לא אז אני בבעייה... הצהרתי על היותי פריק ואם יגלו שאני לא, אז יכולים לסלק אותי מהמדינה ואני אהיה נווד בפופלנד... מה יהיה עליי?!?!! אני לא שייך לשום מקום...

phoenixTheGod

New member
לא פריקלנד זה הכי קשוח!!!

פריקלנד היא ארץ שופעת במערות וצוקים. בפריקלנד אלוהים לא ברא את האור, יש תוהו ובוהו, והארץ מלאה חמס!

GIANTG

New member
נכון! את האור ברה מורדוך ותיאמת ניסתה להשמיד

את העולם (את יודעת שיש להקה ששרה על מטאל מוסופוטמי? לא יודע אם יש קשר, אבל זה משעשע). בפריקלנד, הכל שחור תמיד ואנשים צדים זאבים ונמורים! פופלנד הוא מקום מלא בנערות בלונדיניות שופעות... אולי חלומו של כל גבר, אבל לפי הסיפורים, מי שנסע לשם, לא חזר... כשנוגעים בבלונדיניות האלה, נדבקים בטיפושטמטומוזיס. מתברר שאנשים שכחו איך מדליקים רכב... מפחיד, אה? דפנה, זה מתחיל להישמע לי כמו DND ואת השלב הזה בחיים שלי כבר עברתי...

למעלה