מקום ראשון!

linkin 101

New member
מקום ראשון!../images/Emo206.gif

לינקין פארק מקום ראשון המצעד הרוק של MTV! הם עקפו את כל הגדולים כמו כלום!(FOB, MCR,Billy Talent, Good Charlotte) חהחה! הם חוזרים לשלוט בעולם!

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif לא חשבתי אחרת!! ../images/Emo98.gif

חופשי חוזרים לשלוט בעולם! נולדו להיות ראשונים!!!!! וויייייהיייייייי! {נדפקתי..
}

RRedbulbul

New member
חחח חלאס לראות את המצעדים שלא אומרים כלום....

זה ממש מטומטם.. זה לא אומר שלהקה יותר או פחות טובה.. זה עד כמה הם פלצנים ועד כמה משווקים אותם.. אם לא שידרו שיר של לינקין פארק שנה וחצי במצעדים זה אומר שהם גרועים? שהם פחות טובים? לא. אז די.

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif אוליי זה לא אומר כלום..

אבל תאכלס...... זה לא נחמד לראות שהלהקה האהובה עליך זכתה במקום ראשון?

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif זה לא רע ואף מעלה חיוך

לראות אותם מדורגים במקום ראשון. נכון שבאמת לא צריך את הדירוגים והסקרים וכד' כי בשבילנו הם פסדר גמור, אבל זה נחמד לדעת קצת גם מחוץ לחוות דעתנו.

LPMCR

New member
למה דווקא אני חושבת שMTV זה חשוב

ככה יותר אנשים נחשפים אליהם כי רואים את זה :) אפילו החברות המפגרות שלי התחילו לשאול אותי עליהם XDDD

almog 1

New member
MTV הוא ערוץ פופ זול למה שהוא יהיה חשוב?

האנשים שרואים MTV הם אנשים שאוהבים פופ או אנשים שחושבים שהשירים שמשדרים ב-MTV הם השירים הכי טובים ככה שלא חושב שזה הקהל שלינקין מחפש...

almog 1

New member
מה זאת אומרת מאיפה אני יודע?

תמיד שאני מדליק MTV הם משדרים פופ ואז אני מעביר אני מקווה שפעם הם כן ישדרו רוק כי עובדה שגרין דיי עשו את האלבום american idiot כן שידרו אותם כל הזמן. הערוץ הזה בכל המצעדים שלו יש רק פופ ו"רוק" כמו אוונסנס שזה לא ממש רוק.

phoenixTheGod

New member
לא דיברתי על MTV, דיברתי על לינקין

מאיפה לך לדעת שזה לא הקהל שלינקין מחפש. אני יודעת מה הולך בMTV....

LPMCR

New member
כל קהל זה קהל.

אוהב פופ או לא, כל קהל זה קהל הכסף שאוהב פופ משלם על האלבום הוא אותו כסף שרוקר ישלם עליו . לא?

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif כן נכון... חוץ מזה

פעם MTV שידרו מלא שירים של לינקין.. וגם הופעות.....

pookacha1

New member
הבנו ת'רעיון.. אבל כמו שאמרתי קודם.. ../images/Emo85.gif

זה תמיד נחמד לראות שהלהקה האהובה עליך זוכה מקום ראשון.... לא? כמה שזה טיפשי... זה נותן הרגשה טובה

Jo MilleR

New member
../images/Emo175.gif ראיתי את זה GO LP

אין עליהם זה הרי ברור שהם יהיו ראשונים אבל מה שמפתיע זה שMCR מקום 5 גאד דאמט מי מדרג את במצעד הזה???

linkin 101

New member
טוב MCR כבר הרבה זמן שם..

חוצמזה LP הכי גדולים שם ואת האמת הדירוג שם מצוין The River זה שיר ענק (זכה 2) Billy Talent-Surrender זה שיר גם טוב מאוד (3) מה שהפליא אותי זה שאוונסנס מקום 6! ואם מדברים על רוק אלה יותר מתאימים להגדרה כבר מכל השאר שהיו שם במצעד

LPMCR

New member
יאייי..!!!

מהרגע שיצא WID אמרתי שהם יחזרו לשלוט בעולם! YAY!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif חח נחמדנורא

"עקפו את כל הגדולים כמו כלום" גוד שארלוט וכל אלה...הם גדולים? חחחח טוב לדעת...

למעלה