מקום ראשון בגלגל"צ: kylie - slow
ס סקייטר גירל New member 20/11/03 #2 כן אני יודעת!!!../images/Emo9.gif הפילה את דידו אח אחרי שבועות ארוכייים(נראה לי 7) שבו הייתה בפיסגה!
K kyliefan18 New member 20/11/03 #3 דיידו הייתה 12 שבועות מקום 1! ומזל טוב לקיילי שהעיפה את דיידו (שאני מאווווווווווווווווווווד אוהב דרך אגב!)
דיידו הייתה 12 שבועות מקום 1! ומזל טוב לקיילי שהעיפה את דיידו (שאני מאווווווווווווווווווווד אוהב דרך אגב!)
P p i n g o New member 20/11/03 #5 גם אני מאוד אוהב את White Flag ואני חושב שאין מישהי שהייתה יותר ראויה להוריד את דיידו מהמקום הראשון מקיילי! תתארו לכם שהיא הייתה נופלת בגלל בריטניכס..... בעעע
גם אני מאוד אוהב את White Flag ואני חושב שאין מישהי שהייתה יותר ראויה להוריד את דיידו מהמקום הראשון מקיילי! תתארו לכם שהיא הייתה נופלת בגלל בריטניכס..... בעעע
ס סקייטר גירל New member 20/11/03 #6 צודקקק ... ת'אמת "דגל לבן" מגיע מקום ראשון בגללה שיר המדהים והמקסים והמילים...אבל לבריטניכס לא מגיע.. כאלו היא תגיע לנאמבר וואןר ק כי היא עם מדונה.....
צודקקק ... ת'אמת "דגל לבן" מגיע מקום ראשון בגללה שיר המדהים והמקסים והמילים...אבל לבריטניכס לא מגיע.. כאלו היא תגיע לנאמבר וואןר ק כי היא עם מדונה.....
P p i n g o New member 20/11/03 #4 YAYYYYY!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo151.gif
ס סקייטר גירל New member 20/11/03 #7 חחחח../images/Emo9.gif -רוצה צ'אט??? אני פה עד שבע אבל עכשיו אני הולכת לאכול...חחח אווף