מקום עבודה בערבה

בולוג

New member
מקום עבודה בערבה

אנחנו מנהלים סניף של ארומה בעין חצבה (כביש הערבה), נשמח לקלוט עובדים חדשים ורציניים לניהול משמרות ולעבודת בר קפה.. אנו מציעים מגורים, תנאים מצויינים, סביבה צעירה ותומכת ואנשים מקסימים רחוק מהמולת העיר. לפרטים שירילי 054-6929881. רק לרציניים

rigoletto111

New member
מקפיץ למען כל הקהל הקדוש הזה

נשמע משהו כיפי, לאנשים שרוצים להתרחק מהמון מתהולל.

אבזץ

New member
מקפיץ וממליץ

בזמנו, לפני שנים, עבדתי בסניף בת"א. יחסית לרשת בהחלט ניתן לקרוא להם בית קפה. היחס והאווירה היו מעולים. אמנם השכר היה מועט (ובפרט שאין טיפים), אך כדאי לבדוק ואף להתמקח ולדרוש שכר סביר - לא להתבייש. בס"ה זה נשמע הסדר מעולה ליוצא הטרי או למשתחרר הטרי - שנה לחסוך מעט כסף ולנקות ת'ראש. ממליץ בחום!

ממליץ למי שרוצה לחסוך

דיברתי איתם וזה נשמע לי כדאי. הם מחפשים אנשים שיתחייבו לחצי שנה לפחות ונותנים מגורים חינם. מי שמוכן לעבוד קשה והרבה יכול לחסוך בחצי שנה לפחות 15,000 ש"ח.

rigoletto111

New member
כולנו היינו מתים ללכת לשם עכשיו,אה?

כלומר כל "הילדים הגדולים" פה שכבולים ב"התחייבויות קודמות"...

uri80

New member
אני ממש לא צוחק. שמתי לב שלפעמים

מה שנראה לאחרים כמשהו שהם לא תמיד אוהבים, מתאים לי אישית קצת יותר. עשיתי כבר לא מעט אבט"שים בחיי. החברים שלידי טיפסו על הקירות, אני נהניתי מכל רגע. זמן לקרוא קצת ספרים ולנוח בין השמירות מהטררם הרגיל. אולי בגלל שקצת יותר מתרוצץ מרוב החבר'ה בני גילי. ואתה יודע מה? אני לא לבד. לא חסרות משפחות שעוזבות הכל ועוברות לגליל למשל כדי לנהל אורח חיים קצת שונה. הגליל קצת רחוק עבורי עכשיו וכל החברים נמצאים כאן, אבל לא רואה את עצמי חי כל חיי בעיר. ממש לא. לכשאשתחרר יום אחד אחרי איזה טיול גדול בחו"ל, חשבתי לקחת פסק זמן, לעשות סוף סוף את שביל ישראל שמחכה לי כבר הרבה זמן, לעבוד בכל מיני מושבים לתקופה מסוימת, סתם כדי להכיר אנשים ולהסתובב. נראה לך מוזר? זבש"ך. לי לא. לא כולם צריכים להתאים עצמם לשטנץ הרגיל.

rigoletto111

New member
גם אני לא הייתי ציני

מתן המגורים חוסך המון כסף. פתרון לא רע לכל חברי הפורום שמתלוננים על חרפת רעב.

מחממנוע

New member
וואלה ...

אם לא הייתי באמצע לימודים.. (ולא כזה זקן כבר) הייתי קופץ על זה.. נשמע כמו סרט אמריקאי

למעלה